Topic: Ketvirtas meetas Siauliuose
demesio rengiame ketvirta siauliuose meeta gamtoje.. planuojame isvyka su baidaremis.. ar butu norinciu dalyvauti:)?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Ketvirtas meetas Siauliuose
demesio rengiame ketvirta siauliuose meeta gamtoje.. planuojame isvyka su baidaremis.. ar butu norinciu dalyvauti:)?
kada
bet tai toli vaziuoti reiketu.
norinciu atsirastu, bet baidares man nekaip skamba... gamtoje nuostabu butu, bet baidares, tai hmm
gerai tos baidares, svarbu, kad geras oras pasitaikytu. as uz
as uz
niu tai reiketu planuoti apir birzelio pabaiga.. anksti pradejau jus kalbinti nes reikia vietas rezervuoti:) o man reikalingas tikslus skaicius..
beje kaip manote kaip geriau butu pirma diena plaukiame, naktis palapineje, visos atrakcijos ir kitos dienos ryte vel plaukiame..ar uztektu vienos dienos?
na o minde del vaziavimo tai cia butu minijoje:) pacioje zemaitijoje:)
Kita diena plaukti jau jegu nebebutu, nebent mane prisirise temtumet vandeniu
juj.. as tai isvis bijau vandens
kas plauks ir uz mane ir uz save?
du kart
tai ar nezinote, kad baidare plaukti reikia tik tiek kad ja islaikytumete ant kurso it i krumus nenumautume... juk ji jeidziasi srove:) ir pati jusnunes:D nebijok minde.. pasiimsi kokia mergaite kartu i baidare kuri tave prilaikys..., o kriste tu vaikinuka stipresniD: ir problemos isprestos:)
zinai, viktorija, is po vakarinio pasisedejimo prie lauzo ant rytojaus daug kam bus sutrikus oriantacija, tai daug kas nukryps nuo kurso i kokius krumus arba isplauks i kokia baltijos jura
na bet juk baidares susirise i kruva busime.. jei vieni sugalvis i krumus, tai kiti paskui:D
o siaip tai man idomi visu nuomone, ar reikia antros dienos plaukimo... bet matau kad nebelabai:D
as siaip irgi manau, kad gal uzteks ir vienos ir taip manau ispudziu per akis bus...
ka kiti manot? dalyvaujantys prasom aktyviau reiksti savo nuomone
Nu as irgi manau, kad vienos dienos per akis. Kita diena pamiegoti noresis, nes neaisq kada nueisim miegoti, o ir alkoholiuikas dar kraujyje tekes ir galvele nedirbs.
2:0 vienos dienos naudai
viktoriuke, o tu kitu dalyviu nesinaudojanciu forumu irgi paklausinek kaip jie noretu, paskui bus, kad tik mes forumieciai turesim nusprest
tai as klausineju... bet pirma reikia rasti norinciu... na ziuresime kaip cia viskas gausis..as dar tik pradedu isijausti:)
tai as klausineju... bet pirma reikia rasti norinciu... na ziuresime kaip cia viskas gausis..as dar tik pradedu isijausti:)
juj...bet gi kad visi stipriausiesi buna uzimti
o tai kristute ka tu cia toki stipru ir uzi,ta esi nusiziurejusi..:D gal butu galima susitarti.. gal tau kokia mergaiciuke isnuomotu:D
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Ketvirtas meetas Siauliuose