Re: Ketvirtas meetas Siauliuose
O kas cia is tu stipresniu yra?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Ketvirtas meetas Siauliuose
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 17 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
O kas cia is tu stipresniu yra?
minde pasisiulyti nori kristinai i pora:D?
o cia jau ne tavo reikalas
he he ot dabar nepasakysiu
o per meeta ziuresiu kaip su kuo reiks tartis ir derint
is anksto su niekuo nesitarsiu specialiai mindaugai,tiesa..ar baigei tau uzduoda darbeli kazkada?
taip senai buvo..jau turejai padaryti per tiek laiko kazka nerealaus
šiaip su mielu noru prisijungčiau prie šiauliečių meeto. Kadangi pakankamai retas svečias forume esu(palyginus su kai kuriais), būtų malonu, jeigu mane inforuotumėte PM. Tikrai prisidedu.
Nu va, gretos vis dideja, nepamirsk Viktorija itraukt i sarasiukus ir informuot
butinai jurga itrauksiu... tai dabar reikes su berniuku asmeniskai komtaktus palaikyti:)
as ir gal dalyvausiu, bet tikrai vienos dienos per akis...........
mes kazkada plaukem, viena diena plaukem kita gerem, o trecia turejom parpalukt, bet skambinom, kad pasiimtu viska ir mus kas parvestu, nes beveik nei vieno gyvo nebuvo
niu ir saunu tada.. jau visai nemazai zmoniu is senbuviu renkasi.. tai faina... dar nauju pritrauksime.. turetu buti saunus meetas:d
Sveiki kvieciu jus pirmadieni (04.23) 18:30 atvykti i Wing Tsun Kung Fu trumpa technikos demonstracija
Ragaines mokyklos sporto saleje, tilzes 85, antrame aukste
Noriu sexo!
oho koks pareiskimas... speju dar ir nemokamo
Noriu sexo!
vat kaip pavasaris veikia zmones
tai kad jis jau ipusejes:) oi tu minde minde:)
o geras kaip grieztai
dar taip neteko girdet
Uzteks cia s malti reikia imti uz ragu ir be jokiu issisukinejimu. Nu tai kad uz tokius reikalus pinigus moketi kazkaip zema.
tai, kad ne cia minde skelbiesi, beveik visos cia besilankancios merginos turi savo antras puses ir kazin ar tuo klausimu tau gales padet
minde yra specialiu vietu kur galiam tai gauti:) kreipkis i mane suteiksiu nemoka naudinga patarima:)
Noriu sexo!
Aš irgi noriu.. ką darom? gal susitinkam? ;D
niu va minde jau yra norinciu tau palengvinti kancias:D
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 17 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Ketvirtas meetas Siauliuose