Tema: Ka galvojat apie 10 metu skirtuma tarp vaikino ir merginos??
KA GALVOJAT APIE 10 METU SKIRTUMA TARP VAIKINO IR MERGINOS??
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka galvojat apie 10 metu skirtuma tarp vaikino ir merginos??
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
KA GALVOJAT APIE 10 METU SKIRTUMA TARP VAIKINO IR MERGINOS??
patikeke buvau macius ir apie 14.... o seip tai meilei neisakysi (kaip ir likimui) jei jie vienas kita myli tegu buna kartu. cia panasiai kaip kitos orientacijos zmones. jei jie myli vienas kita kodel jie negali buti kartu :?
nieko gero is to neiseis jei mergina dar jauna, nepriejusi 20. o jei merginai jau daugiau kaip 20 o vaikinas vyresnis 10 metu tada gal ir gali buti grazi meile. paciai patiko vaikinas 10 metu vyresnis, bet nieko neisejo.
nieko gero is to neiseis jei mergina dar jauna, nepriejusi 20. o jei merginai jau daugiau kaip 20 o vaikinas vyresnis 10 metu tada gal ir gali buti grazi meile. paciai patiko vaikinas 10 metu vyresnis, bet nieko neisejo.
todel ir klausiu, nes man ta pati situacija yra
aisku mano nuomone skirsis nuo kitu (nes man tik 12) bet jei vienas kitam patinkat kodel negalit but pora? :?
Kristina, o ką tu pati galvoji?
nz pasimetus vieni sako kad nieko tokio kiti kad ne
aisku kad gali buti. as pati jau 1.5 metu drauguju su 10 metu vyresniu vaikinuir pas mus viskas labai gerai.. p.s. man tik 20 metu
supranti jei mergina jauna prades vaikscioti mieste su vyresniu vaikinu tinkanciu beveik i tevus zmones tuoj apkalba, piktinasi. nors zmones ir myli vienas kita jie negali buti kartu. nu zinoma juk buna ir isimciu. bet tai tikrai sunku, zinau ka sakau patyriau tai pati, gera prisiminti kaip gera buvo prisiglausti prie to vaikino krutines, apkabinti, pabuciuot. bet man buvo tik 15 o jam 25, tai buvo neimanoma jis ir pats tai puikiai zinojo, tai ir nebande prasyt is manes kazko daugiau, mes buvom tik draugai tarp kuriu kazkas galejo uzsimegsti, bet visa tai nutruko dar gerai neuzsimezgus. bet tau kristina jau 20, tu pilnamete ir gali daryti ka nori, juk jei labai myli gali bandyti...
Daug ką žmonės sakyt gali, bet sprendimą tai tau pačiai reikia priimti. Gal visgi geriau pabandyti ir nusivilti, negu apskritai nebandyti ir galvoti "o gal būtų pavykę.."
bet visvien manau kad atsiras kazkokios problemos. prasides nesutarimai ir seip visokie nesklandumai. cia tas tikrai bus nes amzius labai skiriasi o tada ir nuomone ir poziuris i daug ka skiriasi. o tie visi skirtumai tikrai ne i nauda, nors ir sako priesingybes traukia, cia as nepritariu kad traukia
man atrodo tikrai normalu,juk Kristinai 20metu,ne nepilnamete juk.Siulau pabandyti,juk nieko neprarasi.
Kristina, o tu nezek kas ka sako tu zek kaip paciai geriau.
Aš irgi sakau - nekreipk tu dėmesio į kitų kalbas. Visiems niekada neįtiksi, ir nereikia.
niu tam vyresniam turetu buti nelabai smagu ... , bet jeigu viskas ju santykiuose gerai , tai metai nesvarbu
labai daug priklauso nuo paties vaikino ir kokia jo praeitis, ar buvo sukures seima, ar turi vaiku, kaip dabar gyvena ir t.t. svarbu kad jo praeitis taves neslegtu ir jus abu kartu galetumete ziureti i ateiti
ieskot problemu, kur ju nera. prie ko cia praeitis, aplinkiniai, priesingybes, amzius ?! visur tos pacios problemos, visam pasaulyje ir nekurkit nauju. maziau kitu nuomones klausyk, daugiau sirdies ir proto ir viskas bus gerai.
As tai tokiu klausimu skeptiskas esu )) nzn kodel, bet man tai nepriimtina butu )) (neuzsipulkit manes, o tai ikasiu :D:D ) Tai va
Kaip ir kiekvienas reikalas bei dalykas, taip ir 10ties metu skirtumas tarp partneriu, turi savu pliusu bei savu minusu... Kazka rimtesnio pridiskutuoti nepatyrus, butu sunkiau... Manau, kad daugiau cia reikstis turetu tie, kurie kazka panasaus yra patyre... :V
na kaip pamastai tai jei -10...su 10meciu tikrai niekaip...o jei +10...na su 30meciu, tai cia irgi reikia pagalvoti
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka galvojat apie 10 metu skirtuma tarp vaikino ir merginos??