1

Tema: Ar buna draugyste tarp vyro ir moters be sekso?

esu istekejusi, turiu pora vaiku ir daug geru draugu (t.y. vyriskos lyties atstovu). geros drauges - neturiu. draugai like nuo vaikystes, studiju laiku ir t.t. merginu "draugiu" turiu, bet nakti paskambinus, pagalbos turbut nesulaukciau.
tikiuosi bendraminciu atsiras, nes labai jau visi skersai ziuri.

2

Re: Ar buna draugyste tarp vyro ir moters be sekso?

viskas pas tave liuks;)vyrai buna geresni draugai:)

3

sutinku. visko buna. ir vyrai tikrai geresni draugai.

4

tokia tema jau buvo... smile

5

Sutinku, kad vyras ir moteris gali bendrauti ir draugauti ir be sekso... Taciau tam reikalingos tam tikros salygos: pirma, nei vienas is abieju neturi buti suinteresuoti seksu vienas kito atzvilgiu; antra, tokie santykiai neturi kenkti poros ar seimos santykiams, t.y. turi buti visiskas pasitikejimas sutuoktiniu tarpe. As irgi turiu vyru draugu, bet jie neerzina mano antrosios puseles vien del to, kad jis juos irgi pazista ir su jais yra bendraves siek tiek... Taciau jo virtualios drauges mane dar ir kaip erzina, nes as ju visiskai nepazistu ir nezinau, kuo gali baigtis ju bendravimas... O faktas, kad jis su jomis yra atviresnis, nei su manim... veda galutinai is proto... Dar vienas faktas, kad jos dazniausiai zino musu tarpusavio santykiu problemas - galutinai mane ismusa is pusiausvyros... Vat ir prasau... atrodo, tokia draugyste galima, bet...

6

turiu mylima ir mylinti vyra ir i kitus nesidairau, taciau kai kurios draugu zmonos galvoja kitaip. nors nera tam pagrindo, prasideda pavydo scenos, tai ne taip draugas paziurejo, ne ten koja padejo. (dazniausiai pas tas jaunesnes, kurioms iki 20 metu). finale visi seimom susibegam, saslykus gamtoj kepam, pavydziosios sedi namie, zinutes savo vyrams siuntineja. (kiek galima, kada grisi ir t.t.)

is kitos puses, vyro giminaiciai, pensininkes kaimynes, artimiausio prekybcentrio kasininkes ir visi kas mus mato bet gerai nepazista, mano vyra kvailiu, o mane turbut kekse laiko.

na jei mano vyras su moteriskem bendrautu virtualiai ar siaip gyvenime turbut nelebai noreciau. nors pati su draugais ramiai pasisneku apie viska, (nes zinau kad pletku tikrai nebus), nenoreciau kad maniskis apie VISKA kalbetu su dailiosios lyties atstovemis. tave pilnai suprantu!

7

bet ar nera taip, kad jus pateisinat draugyste tarp vyro ir moters, jei kalbat apie save ir nemegstat, kad jusu vyrai turetu draugiu? kazkaip man susidare toks ispudis....

8

Mano manymu, moteriska draugyste isvis neegzistuoja..moterys ar merginos bendrauja tik tol kol abiem pusem priimtina kartu leist laika ar linksmintis- rimtiems dalykams cia ne vieta..o vyrai visai kas kita..bent jau mano atveju wink

9

kalbu tik uz save, tai taip ir yra. pati nuo smelio dezes bendravau tik su vaikinais, o mano vyras merginas atrado tik paauglysteje. jei jis staiga pradetu draugauti su moterimis man tikrai kiltu itarimas.
internete as su vaikinais visiskai nebendrauju. virtualiu draugu neturiu nei 1. visi realus ir galiu drasisi pasakyti, jog patikimesni net uz mano seseri. (ji net savo draugiu tarpe pagarsejus kaip kale-intrigante).

10

net akyse nusvito: kad tiek sauniu paneliu yra. (su keliom dar laiskais susirasinejam ta tema).
SAUNU!!!

11

man atrodo, kad svarbiausia yra jog demesys draugams nebutu negu antrai pusei. tada ir kyla pavydas. kai mano ex vaikinas turejo draugiu, tai as jam nepriekaistaudavau del to, bet kirminelis viduje grauzdavo. dabar suprantu, kad jis is tu zmoniu, kuriems nuolat reikia demesio, todel ji mylincios vienos merginos jam mazai. kazkoks narcizismo elementas.
Agne, o kaip reaguoja tavo draugu zmonos? gal jos kazkiek Tau pavydi?

12

sekso noriu dabar ant pavasario su graziom moterim ir ko daugiau:)

13

Migle, 27 parašė:

viskas pas tave liuks;)vyrai buna geresni draugai:)

mano praktika ta pati rodo

14

Gal as esu jauna o gal patirties neturiu tokia tema bet as manau kad nevisi vyrai gali buti geri buna visokiu ir reikia visokiu vat

15

gelezine lova

16

BUna

17

na jei taip sako kad buna reiskia buna. nors as mastau kitaip

18

Agnė, 26 parašė:

esu istekejusi, turiu pora vaiku ir daug geru draugu (t.y. vyriskos lyties atstovu). geros drauges - neturiu. draugai like nuo vaikystes, studiju laiku ir t.t. merginu "draugiu" turiu, bet nakti paskambinus, pagalbos turbut nesulaukciau.
tikiuosi bendraminciu atsiras, nes labai jau visi skersai ziuri.

visada panos panoms pavydi,matau kad ne viena ir ne dvi tokios nuomones cia jau yra ,bet ir as pritariu kad vyrai(vaikinai)geresni draugai:)

19

vyrai ir moterys gali buti tik draugai, tik kitom moterim buna kad "nedasyla" kad jos vyras gali su kita moterim draugiskus santykius palaikyt. Pas mane ir yra daugiau vaikinu draugu negu merginu... nzn kodel, gal del to kad galiu lengviau pasitiketi :? na bet imanoma buti draugais wink

20

Buna visko daugiau ar maziau bet buna smile