41

Re: Ar buna draugyste tarp vyro ir moters be sekso?

vienareiksmiskai nebuna.

42

tu esi neteisus . Buna , dar ir kaip .

43

nu ne tarp vyru ir moteru draugystes nera tik isipasakojimai gali buti...

44

g-nebent jei tau jis yra tik draugas , o jis mano kitaip . buna draugyste , tik tokiu mazai .

45

nea, nebūna, būna tik sexas be draugystės ;D

46

teoriskai lezbiete ir gejus turetu buti tik draugai,na bet jai jau tokie geri draugai tai ir jie ilgai nebus,vienas is ju pasidarys lyties keitmo operacija....
nebuna tik draugystes tarp priesingu lyciu TASKAS!!!!!!!!!!

47

ot ir buna tarp vyro ir moters draugyste be sekso...

48

Gintare, 18 parašė:

ot ir buna tarp vyro ir moters draugyste be sekso...

niekuo nepagristas teiginys ;] va as turiu geriausia jau 5 metus, pazinties pradzioj pasizadejom kad busim tik draugai ir niekas daugiau. ji labai grazi, as dziaugiuosi turedamas grazia geriausia drauge big_smile ziuresim kaip ten toliau, ar buna ta draugyste be sekso.. ;]

49

Tikrai taip, buna. pati turiu pora geru draugu vyru, ir neisivaizduoju kad galetumem buti kazkas daugiau nei draugai.

50

Dziaugiuosi, kad atsirado nemazai bendraminciu, gaila kad pasitaiko pavydziu 2-uju pusiu, del ko nutruksta tarkim keliolika metu trukusi draugyste. bijau net pagalvoti, kaip pasikeistu mano gyvenimas, vyrui paprasius nutraukti visus santykius su turimais geriausiais DRAUGAIS (vyrais). sauniausia tai, kad mano vyras, su mano (ir musu) draugais,  sutaria taip pat gerai kaip ir as.  :::833

P.S. Vyras (draugas): nera pletku, nera intrigu, nera konkurencijos, nera tusciu pokalbiu apie naujausia kosmetika (avon zurnalu nevartymas - pilnesne pinigine, sveikesne oda)Ю sedint su draugu kavineje, niekas nesikabineja; parduotuveje renkantis ruba, draugas drasiai pasako kad tinka ar netinka; zodziu draugas - visam gyvenimui, o drauge - dar ziurint uz ko istekes ir kuo pataps, gali tiesiog pritrukti pinigu tolimesniai draugystei su geriausia drauge...
UZTAT SU V Y R A I S  TAIP NEEBUUNAAA!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!  :::d07

51

Tarp vyru ir moteru draugyste yra...(:

52

Viktoras, 24 parašė:

teoriskai lezbiete ir gejus turetu buti tik draugai,na bet jai jau tokie geri draugai tai ir jie ilgai nebus,vienas is ju pasidarys lyties keitmo operacija....

nebuna :::525 na pas mane 75 procentai draugu sudaro ivairaus amziaus moteris ir paneles big_smile tai jei nebuna tai nebuna ir taskas :? ispirsiu jas daba visas lauk nuo mano virtuves stalo ir prisivesiu cia bahuru kad alu rytu visa diena ;D vien tik tam kad Viktoras pasake "nebuna tik draugystes tarp priesingu lyciu TASKAS!!!!!!!!!!" manau vieni gali draugauti su moterim, o kiti negali ir viskas big_smile

53

gal tai ir imanoma - jeigu jis turi porele (ir retai su tavimi susitinka).... smile
Bet dazniausiai jeigu jis visuomet padeda tau tai jis zavisi tavimi... kazka tokio turi, kad jam gera su tavimi...
Turiu ir as sauniu draugiu ir mano zmonyte turi begalo nuostabiu vaikinuku draugu...
Zinau, kad jai jie neabejingi... Bet ka as galiu padaryti... Jos draugai mano draugai... smile

54

Kaip man vienas protingas zmogus pasake cit.,"anksciau ar veliau tai visvien baigesi jausmais",vyras ir moteris draugais gali buti mazdauk menesy o paskiau issivysto jausmai vienai is pusiu,pati tai patyriau.

55

as pritariu jurgai...veliau ar anksciau kazkokie jausmai gimsta,visdelto tam ir yra sutverti vyrai ir moterys...

56

Tomas, 25 parašė:
Viktoras, 24 parašė:

nebuna :::525 na pas mane 75 procentai draugu sudaro ivairaus amziaus moteris ir paneles big_smile tai jei nebuna tai nebuna ir taskas :? ispirsiu jas daba visas lauk nuo mano virtuves stalo ir prisivesiu cia bahuru kad alu rytu visa diena ;D vien tik tam kad Viktoras pasake "nebuna tik draugystes tarp priesingu lyciu TASKAS!!!!!!!!!!" manau vieni gali draugauti su moterim, o kiti negali ir viskas big_smile

priklauso ka tu laikai draugyste,duodu 100% tikri draugai,ansciau ar veliau susiguls...
poto seka kitas priezodis,jai nori prarasti drauga,permegok su juom smile

57

tikrai gali:)

58

ir as prisidesiu. manau kad draugyste tarp +ir- egzistuoja , bet as taip nemoku. susipazinau su grazia ir protinga mergina pries metus ir vis labiau jos noriu, o ji nori tik but gerais draugais, to noriu ir as, bet  bendraudamas savaime to nenoredamas ja "kabinu" ....

59

Kiek viena gera draugiste tarp moters ir vyro visada priveda prie lovos....
o jei kitaip pasizhiurejus i visa tai,tai ash manau kad tikrai yra draugyste tarp vyro ir moters be sekso. yra jei je tik geri draugai. smile

60

jei esi moteris ,tik vyras gali buti draugu