Tema: ko vaikinai tikisi is savo merginos?
ko vaikinai nori is merginu? kokiu jiems reikia merginu? kuo galima juos pavergti?:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ko vaikinai tikisi is savo merginos?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ko vaikinai nori is merginu? kokiu jiems reikia merginu? kuo galima juos pavergti?:D
Juos galima pavergt groziu, istikimybe ir maistu ir reik jems daaaaaaug meiles ir p@po nu paskutinio tai mamos "dukreienams" labiau reikia
tai but tokiai fyfai,jam paklust kaip sunyciui?:D jei jau taip reik elgtis,geriau ne nepradet:D:D o tave tas ir pavergia?:D:?
Visų pirma, mergina turėtų būt geras pašnekovas ir geras draugas.
Visų pirma, mergina turėtų būt geras pašnekovas ir geras draugas.
visi taip sako,bet ne visada taip mano,nes vis tiek visu pirma ziuri i isvaizda,ar ten koki akiu kontakta ir pan.. nes buti geru draugu ir pasnekovu yra paprasta,taciau paskui buna sunku izvelgti gilesnius jausmus,nes paprasciausiai pripranti prie jo kaip prie draugo,o ne kaip galimos antros puses
Edvardas, 25 parašė:Visų pirma, mergina turėtų būt geras pašnekovas ir geras draugas.
visi taip sako,bet ne visada taip mano,nes vis tiek visu pirma ziuri i isvaizda,ar ten koki akiu kontakta ir pan.. nes buti geru draugu ir pasnekovu yra paprasta,taciau paskui buna sunku izvelgti gilesnius jausmus,nes paprasciausiai pripranti prie jo kaip prie draugo,o ne kaip galimos antros puses
toli grazu ne visda
niu bet buna ir taip,juk nesakau kad visad taip ir buna.. o tai i ka tu dazniausiai visu pirma atkreipi demesi?:D
tai but tokiai fyfai,jam paklust kaip sunyciui?:D jei jau taip reik elgtis,geriau ne nepradet:D:D o tave tas ir pavergia?:D:?
Nu nano mineti dalykai labai simboliniai reikai pirma susikalbeti ir jausti kazka kitaip negerbciau kartu,ir tas grozis nebutu jau toks mielas....o ka ten ir bekalbeti apie istikimybe :?
niu tai reikejo uzsiimt,kad megsti simboliais sneki :D:D
niu tai reikejo uzsiimt,kad megsti simboliais sneki :D:D
nu ka dar nori is mano zodziu pakartot:D is tokios nieko nesitikeciau visalaik buciau nusitaikes su kalasnikovu baisu ;(
Vaikinai galvoja galva, daznai ne ta galva kuria reikia, ir jiem reikia ir juos paverkt galima..free sex always makes sence
Gintarė, 18 parašė:ko vaikinai nori is merginu? kokiu jiems reikia merginu? kuo galima juos pavergti?:D
Vaikinai galvoja galva, daznai ne ta galva kuria reikia, ir jiem reikia ir juos paverkt galima..free sex always makes sence
nemokamas suris buna tik pelekautuose. beje "sense".
Karolis, 22 parašė:Gintarė, 18 parašė:ko vaikinai nori is merginu? kokiu jiems reikia merginu? kuo galima juos pavergti?:D
nemokamas suris buna tik pelekautuose. beje "sense".
Kad ir pelekautuose, bet jei ji moki pasiimti, tai niekada negausi per nagus
Gintarė, 18 parašė:ko vaikinai nori is merginu? kokiu jiems reikia merginu? kuo galima juos pavergti?:D
Zinai Karoli jei Gintare butu mano suzadetine tai as is jos tikeciaus tik senos sofos sklepe ir pripuciamos merginos ir nieko daugiau manau neduotu ;(
nejau jau gintare tokia bloga?
nejau jau gintare tokia bloga?
manau aisku
netikiu
netikiu
nu ir netikek
ir vel mane smeiz..
ir vel mane smeiz..
Manau tikiesi kazko kurdama tokia tema, o tai gerai nes nori zinoti pazinti ,tai atsakyk pati ko tikiesi is vaikino ir palyginsim tada tavo nora su manuojiu
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ko vaikinai tikisi is savo merginos?