You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 4 … 8 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed

- Karolis, 22
- Forumo Vijurkas
Re: kap reguotut jei jusu geras draugas nuviliotu jusu panele ?
Na siaip nzn kaip pas kitus vyrishkos lyties atstovus kompanijose, bet nors pas mane chebryte tai draugu merginos yra sventas reikalas. Niekam net nekyla ideja nuvilioti draugo panale. Aisq kitas atvejis jei jau krito i aki, tai galima tada pabandyt kazka burti, kai jis issiskiria arba galima pagreitint issiskyrima, bet siaip vyrai tokie padarai kurie savam rate turi tam tikru taisykliu, kurias niekam nevalia perzengti... O jei kas perzengia daznai is to rato buna isspiriamas...
Cia gal merginos musu intrigantes greiciau gali sugalvoti koki planeli nusisavinti drauges bernioka, na bet cia aisq tik mano nuomone ir asmeniniai potyriai...

- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
Nijolė, 20 wrote:Irmantas, 21 wrote:Nijolė, 20 wrote:mano mielas Drauge is mano gimto miesto...
nebrauk tu tos draugystes.. nes juk tikros draugystes pana neturi sugadinti
siaip jo.. paskaudes sirdele, bet juk turi praeiti 
na gal tu teiis 
joa, zuikeli.. praeis.. paskui susirasi tu kita panyte, ir pamatysi, kad geriau.. ir drauga toliau turesi...
seip nijole cia tik retorinis klausimas buvo o nerelus isgyvenimas as tik noriu suzinot kiap kas elktusi
tokiu atveju

- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas

- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
Irmantas, 21 wrote:na va toke situacija kaip viesiem zinoma draugas nuvilioja draugo panele kaip jus y tai reguotut ? ka darytut ?
na as tai oriai reguociau nors sirdi butu labai sunku,bet pasakyciau "jus verti vienas kito" ir ispeciau drauga,kad saugotu savo panele nuo savo draugu,nes betkuris gali nuvylioti ir palinkeciau sekmes saugant...jis tada turetu susimastyti ir santaikos pas juos nebus...

- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
Danguole, 21 wrote:Irmantas, 21 wrote:na va toke situacija kaip viesiem zinoma draugas nuvilioja draugo panele kaip jus y tai reguotut ? ka darytut ?
na as tai oriai reguociau nors sirdi butu labai sunku,bet pasakyciau "jus verti vienas kito" ir ispeciau drauga,kad saugotu savo panele nuo savo draugu,nes betkuris gali nuvylioti ir palinkeciau sekmes saugant...jis tada turetu susimastyti ir santaikos pas juos nebus...
savotiskai ramai sugadintai jiems santykius 

- Valerij, 26
- Forumo Naujokas
dociau i dudmaisi smarkiai:)))

- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
aaa, o as maniau,kad tave beda istiko kokia :?

- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
Nijolė, 20 wrote:aaa, o as maniau,kad tave beda istiko kokia :?
ne
as seip klausiu toke tema sove galvon tai pakuriau ir noriu pasiklausinet zmoniu kaip jie elgtusi 

- Gintautas, 23
- Forumo Liūtas
man tai irgi buvo tokia situacija kai draugas nuviliojo pana ,bet tai kraujas liejosi laisvai,pradzioj tik pasikalbet norejom paskiau isgerem kazkas kazka pavadino k... ir kas uz pagalio kas uz peilio vieni uz mane kiti uz ji ejo.viskas per panas ,panos net nenujaucia koki pavoju sukelia,beto normalios panos tikrai per draugelius neina

- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
Gintautas, 24 wrote:man tai irgi buvo tokia situacija kai draugas nuviliojo pana ,bet tai kraujas liejosi laisvai,pradzioj tik pasikalbet norejom paskiau isgerem kazkas kazka pavadino k... ir kas uz pagalio kas uz peilio vieni uz mane kiti uz ji ejo.viskas per panas ,panos net nenujaucia koki pavoju sukelia,beto normalios panos tikrai per draugelius neina
o nemanai kad normalus draugas geras per draugo panas neina kad ir kaip liptu mm ??

- Tomas, 27
- Forumo Vanagas
Tai ka jau chia bereaguosi po laiko.

- Ingrida, 15
- Forumo Pradedantysis
na...na o ash manau kad neverta atlejsti irr tiesiog nebendrsut norsaisku kad imanoma ir bendraut tik rejktu pasistengt kad ji ar jis apie ji ar ja negalbetu kai esat drauge:)
o poto gali jau kersyt:D

- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
joa.. o tie kersijimai ir visa kita, nemanau, kad geris.. :? nesamone.. tik susipyksti su zmonemis, kurie tau brangus kazkada buvo :? as jau pasikartosiu, bet GAL tie zmones vienas kita sutike dabar bus laimingi ir augins vaikus, anukus ir visa kita :?

- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
Nijolė, 20 wrote:joa.. o tie kersijimai ir visa kita, nemanau, kad geris.. :? nesamone.. tik susipyksti su zmonemis, kurie tau brangus kazkada buvo :? as jau pasikartosiu, bet GAL tie zmones vienas kita sutike dabar bus laimingi ir augins vaikus, anukus ir visa kita :?
na tai gal ir gyvenimas nenuspejimas 

- Diana, 24
- Forumo Vijurkas

- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
Nijolė, 20 wrote:jo.. as manau, kad viskas su laiku uzsimirsta, lieka geri prisiminimai.. o paskui, juk abu susirasit po antra pusele
ir tada kartu visi galesit susesti 
na nzn paleidai jei jau karta tai poto nlb matro malonu ant sirdukes but ten susimatyt su kitom pusem ar pan

- Gintautas, 23
- Forumo Liūtas
Irmantas, 21 wrote:Gintautas, 24 wrote:man tai irgi buvo tokia situacija kai draugas nuviliojo pana ,bet tai kraujas liejosi laisvai,pradzioj tik pasikalbet norejom paskiau isgerem kazkas kazka pavadino k... ir kas uz pagalio kas uz peilio vieni uz mane kiti uz ji ejo.viskas per panas ,panos net nenujaucia koki pavoju sukelia,beto normalios panos tikrai per draugelius neina
o nemanai kad normalus draugas geras per draugo panas neina kad ir kaip liptu mm ??
taip visi kalti:)

- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
Gintautas, 24 wrote:Irmantas, 21 wrote:Gintautas, 24 wrote:man tai irgi buvo tokia situacija kai draugas nuviliojo pana ,bet tai kraujas liejosi laisvai,pradzioj tik pasikalbet norejom paskiau isgerem kazkas kazka pavadino k... ir kas uz pagalio kas uz peilio vieni uz mane kiti uz ji ejo.viskas per panas ,panos net nenujaucia koki pavoju sukelia,beto normalios panos tikrai per draugelius neina
taip visi kalti:)
aha ir manau net pats butai kaltas is dalies 
Pages Previous 1 2 3 4 … 8 Next
You must login or register to post a reply