21

Re: kap reguotut jei jusu geras draugas nuviliotu jusu panele ?

Na siaip nzn kaip pas kitus vyrishkos lyties atstovus kompanijose, bet nors pas mane chebryte tai draugu merginos yra sventas reikalas. Niekam net nekyla ideja nuvilioti draugo panale. Aisq kitas atvejis jei jau krito i aki, tai galima tada pabandyt kazka burti, kai jis issiskiria arba galima pagreitint issiskyrima, bet siaip vyrai tokie padarai kurie savam rate turi tam tikru taisykliu, kurias niekam nevalia perzengti... O jei kas perzengia daznai is to rato buna isspiriamas...

Cia gal merginos musu intrigantes greiciau gali sugalvoti koki planeli nusisavinti drauges bernioka, na bet cia aisq tik mano nuomone ir asmeniniai potyriai...

22

Nijolė, 20 parašė:
Irmantas, 21 parašė:
Nijolė, 20 parašė:

mano mielas Drauge is mano gimto miesto...
nebrauk tu tos draugystes.. nes juk tikros draugystes pana neturi sugadinti wink siaip jo.. paskaudes sirdele, bet juk turi praeiti wink

na gal tu teiis smile

joa, zuikeli.. praeis.. paskui susirasi tu kita panyte, ir pamatysi, kad geriau.. ir drauga toliau turesi...

seip nijole cia tik retorinis klausimas buvo  o nerelus isgyvenimas as tik noriu suzinot kiap kas elktusi smile tokiu atveju

23

Ovydas, 20 parašė:
Irmantas, 21 parašė:
Ovydas, 20 parašė:

Ne ne dar vieno skausmo sirdy nebenoriu big_smile:D:D ir taip levai su ta sveikata big_smile:D as geriau uzbegciau visiems ivikiams uz akiu palikciau pana ir lai draugas vilioja ja big_smile:D:D is kur zinociau kada uzbegt ivikiam uz akiu? big_smile as viska zinau kai man reikia zinoti big_smile:D:D

tai gal ir mum visiem atskleisi kaip to ismokti big_smile

As neismokisiu big_smile:D gyvenimas ismokys big_smile:D:D

big_smile big_smile big_smile big_smile tu matai as visko moku ir visko gyvenimas primoke be to dar neismokau big_smile

24

Irmantas, 21 parašė:

na va toke situacija kaip viesiem zinoma draugas nuvilioja draugo panele kaip jus y tai reguotut ? ka darytut ?

na as tai oriai reguociau nors sirdi butu labai sunku,bet pasakyciau "jus verti vienas kito" ir ispeciau drauga,kad saugotu savo panele nuo savo draugu,nes betkuris gali nuvylioti ir palinkeciau sekmes saugant...jis tada turetu susimastyti ir santaikos pas juos nebus...

25

Danguole, 21 parašė:
Irmantas, 21 parašė:

na va toke situacija kaip viesiem zinoma draugas nuvilioja draugo panele kaip jus y tai reguotut ? ka darytut ?

na as tai oriai reguociau nors sirdi butu labai sunku,bet pasakyciau "jus verti vienas kito" ir ispeciau drauga,kad saugotu savo panele nuo savo draugu,nes betkuris gali nuvylioti ir palinkeciau sekmes saugant...jis tada turetu susimastyti ir santaikos pas juos nebus...

savotiskai ramai sugadintai jiems santykius big_smile

26

dociau i dudmaisi smarkiai:)))

27

aaa, o as maniau,kad tave beda istiko kokia :?

28

Nijolė, 20 parašė:

aaa, o as maniau,kad tave beda istiko kokia :?

ne smile as seip klausiu toke tema sove galvon tai pakuriau ir noriu pasiklausinet zmoniu kaip jie elgtusi smile

29

man tai irgi buvo tokia situacija kai draugas nuviliojo pana ,bet tai kraujas liejosi laisvai,pradzioj tik pasikalbet norejom paskiau isgerem kazkas kazka pavadino k... ir kas uz pagalio kas uz peilio vieni uz mane kiti uz ji ejo.viskas per panas ,panos net nenujaucia koki pavoju sukelia,beto normalios panos tikrai per draugelius neina

30

Gintautas, 24 parašė:

man tai irgi buvo tokia situacija kai draugas nuviliojo pana ,bet tai kraujas liejosi laisvai,pradzioj tik pasikalbet norejom paskiau isgerem kazkas kazka pavadino k... ir kas uz pagalio kas uz peilio vieni uz mane kiti uz ji ejo.viskas per panas ,panos net nenujaucia koki pavoju sukelia,beto normalios panos tikrai per draugelius neina

o nemanai kad normalus draugas geras per draugo panas neina kad ir kaip liptu mm ??

31

Tai ka jau chia bereaguosi po laiko.

32

na...na o ash manau kad neverta atlejsti irr tiesiog nebendrsut norsaisku kad imanoma ir bendraut tik rejktu pasistengt kad ji ar jis apie ji ar ja negalbetu kai esat drauge:)
o poto gali jau kersyt:D

33

hmmm matau daugumo nuomone yra mazdauk palaukt ir kersyt big_smile big_smile

34

joa.. o tie kersijimai ir visa kita, nemanau, kad geris.. :? nesamone..  tik susipyksti su zmonemis, kurie tau brangus kazkada buvo :? as jau pasikartosiu, bet GAL tie zmones vienas kita sutike dabar bus laimingi ir augins vaikus, anukus ir visa kita :?

35

Nijolė, 20 parašė:

joa.. o tie kersijimai ir visa kita, nemanau, kad geris.. :? nesamone..  tik susipyksti su zmonemis, kurie tau brangus kazkada buvo :? as jau pasikartosiu, bet GAL tie zmones vienas kita sutike dabar bus laimingi ir augins vaikus, anukus ir visa kita :?

na tai gal ir gyvenimas nenuspejimas big_smile

36

as visiskai pritariu Nijolei :::b18
gal jums tiesiog nebuvo skirta buti kartu, o vat su drauge gal jis bus labai laimingas..
zinoma, jei ta zmogu myli yra sunku paleisti... taciau negi geriau laikyti ji prie saves ir abiem buti nelaimingais? :::011
as labai mylejau, man buvo labai gera su juo... bet taip jau viskas yra kad tenka gyvenime daryti ne tik malonius sprendimus...
na bet prisipazinsiu, kai suzinojau kad jis po keliu savaiciu pradejo su mano drauge draugauti, pykau ir ant jo ir ant jos... bet papykau ir praejo big_smile dabar su ta panele labai gerai sutariam :::920
P.S. ir ja jis paliko del kitos big_smile;D tai padariau isvada, kad visai nevertejo man ten del jo asareliu lieti big_smile

37

jo.. as manau, kad viskas su laiku uzsimirsta, lieka geri prisiminimai.. o paskui, juk abu susirasit po antra pusele wink ir tada kartu visi galesit susesti wink

38

Nijolė, 20 parašė:

jo.. as manau, kad viskas su laiku uzsimirsta, lieka geri prisiminimai.. o paskui, juk abu susirasit po antra pusele wink ir tada kartu visi galesit susesti wink

na nzn paleidai jei jau karta tai poto nlb matro malonu ant sirdukes but ten susimatyt su kitom pusem ar pan

39

Irmantas, 21 parašė:
Gintautas, 24 parašė:

o nemanai kad normalus draugas geras per draugo panas neina kad ir kaip liptu mm ??

taip visi kalti:)

40

Gintautas, 24 parašė:
Irmantas, 21 parašė:
Gintautas, 24 parašė:

taip visi kalti:)

aha ir manau net pats butai kaltas is dalies smile