Tema: banalumas
banaliu klausimu nera... yra tik banalus atsakymai...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → banalumas
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
banaliu klausimu nera... yra tik banalus atsakymai...
Banaliu klausimu irgi yra
buna dar ir banaliu temu o siaip neuzduoda banaliu klausimu tik tie, kurie neiko nemasto arba visada tyli..
gali buti bet ka manytumet ape toki "ka naudingo nuveikei per paskutines dienas?" ir nereikia net klausti kjp sekasi ar ka veiki...
Įrodymų ar platesnių komentarų šia tema, Mantai, nebus?
as su pana viena susirasinejau norejau susipazint paklausiau is kur esi? tj sako neatsakineju i banalius klausimus... nu as tj nzn jai tj banalu tj as nesveikas...
mantai, dar ne viena tokia prietranka sutiksi ;] geriausia is karto kuo toliau begti ;] nes zinok imanoma rasti ir labai fainu, protingu paneliu.. imanoma..
as neseniai pasiunciau viena toliau. situacija: parase "labas". o, sakau kaip malonu, kad parasei, kas patrauke demesi, "ai siaip", nu tai sakau "turbut neturi ka pasakyt ane ?", ats - "NU JO". cia mano nervai ir neislaike, keletas keiksmazodziu ir kelialapis
Tobulas atsakymas Aleksandrai Tobulas
. Visad taip reikia daryt su tokiom
mantai, dar ne viena tokia prietranka sutiksi ;] geriausia is karto kuo toliau begti ;] nes zinok imanoma rasti ir labai fainu, protingu paneliu.. imanoma..
as neseniai pasiunciau viena toliau. situacija: parase "labas". o, sakau kaip malonu, kad parasei, kas patrauke demesi, "ai siaip", nu tai sakau "turbut neturi ka pasakyt ane ?", ats - "NU JO". cia mano nervai ir neislaike, keletas keiksmazodziu ir kelialapis
as tai i labas jau nebeatrasau
Vartoti žodį "banalu" yra tikras banalumas. Neturi ką pasakyt, užsimaskuok žodžiu banalu, ir nebus problemų.
Aleksandrai, vyriškai pasielgei. Puikus tandemas: žodžių trūkumas ir silpni nervai.
as tai i labas jau nebeatrasau
Aš irgi pamažu jau pradedu nebeatrašinėti... nes šiaip ar taip po to nebesulaukiu atsakymo turbūt per banaliai atsakau į tą puikųjį "labas"
Linas, 19 parašė:as tai i labas jau nebeatrasau
Aš irgi pamažu jau pradedu nebeatrašinėti... nes šiaip ar taip po to nebesulaukiu atsakymo
turbūt per banaliai atsakau į tą puikųjį "labas"
o as tai kartais zmones gal net ir isgasdinu nes parasau visai ne labas o kokia nors totalia nesamone ir jei nepabega nuo manes tai tada labai graziai bendraujam ir ilgai
as su pana viena susirasinejau norejau susipazint paklausiau is kur esi? tj sako neatsakineju i banalius klausimus... nu as tj nzn jai tj banalu tj as nesveikas...
pfu, as galvojau, kad tau cia banaliai kazkas atrodo , o pasirodo ne. o tai ka taip sukrete tas dialogas, kad foruma sukurei ? tokia gili trauma
?
Martyna, 19 parašė:Linas, 19 parašė:as tai i labas jau nebeatrasau
Aš irgi pamažu jau pradedu nebeatrašinėti... nes šiaip ar taip po to nebesulaukiu atsakymo
o as tai kartais zmones gal net ir isgasdinu nes parasau visai ne labas o kokia nors totalia nesamone
ir jei nepabega nuo manes tai tada labai graziai bendraujam ir ilgai
Taigi taigi kad jau tampa nebepadoru pradėti pokalbį įprasta fraze... tai, kas turėtų būti paprasta ir nuoširdu, darosi banalu, o visokios įmantrios žodžių vingrybės ( maždaug kaip mano ) jau yra vos ne būtinybė.. bet ateis dar toks laikas kai "labas, kaip sekas" vėl taps mėgstamu pokalbio atributu
Linas, 19 parašė:Martyna, 19 parašė:Linas, 19 parašė:as tai i labas jau nebeatrasau
o as tai kartais zmones gal net ir isgasdinu nes parasau visai ne labas o kokia nors totalia nesamone
Taigi taigi kad jau tampa nebepadoru pradėti pokalbį įprasta fraze... tai, kas turėtų būti paprasta ir nuoširdu, darosi banalu, o visokios įmantrios žodžių vingrybės ( maždaug kaip mano
) jau yra vos ne būtinybė.. bet ateis dar toks laikas kai "labas, kaip sekas" vėl taps mėgstamu pokalbio atributu
![]()
na bet jau ir ismastei as gi neklausiu kaip tavo :# ar dar kaip nors
> as gi padorus jaunuolis
Martyna, 19 parašė:Linas, 19 parašė:Martyna, 19 parašė:Linas, 19 parašė:as tai i labas jau nebeatrasau
Taigi taigi kad jau tampa nebepadoru pradėti pokalbį įprasta fraze... tai, kas turėtų būti paprasta ir nuoširdu, darosi banalu, o visokios įmantrios žodžių vingrybės ( maždaug kaip mano
) jau yra vos ne būtinybė.. bet ateis dar toks laikas kai "labas, kaip sekas" vėl taps mėgstamu pokalbio atributu
![]()
na bet jau ir ismastei
as gi neklausiu kaip tavo :# ar dar kaip nors
![]()
Visi mes padorūs, kol žmonės mato...
Iš tikro tai netiesiogine prasme čia tą "nebepadoru" reiktų suprast
Linas, 19 parašė:Martyna, 19 parašė:Linas, 19 parašė:Martyna, 19 parašė:Linas, 19 parašė:as tai i labas jau nebeatrasau
![]()
na bet jau ir ismastei
as gi neklausiu kaip tavo :# ar dar kaip nors
![]()
Visi mes padorūs, kol žmonės mato...
![]()
Iš tikro tai netiesiogine prasme čia tą "nebepadoru" reiktų suprast
man rodos jaunoji mano oponente tau Zigmundas Froidas smegeneles susuko
ar as klystu :?
Mantas, 17 parašė:as su pana viena susirasinejau norejau susipazint paklausiau is kur esi? tj sako neatsakineju i banalius klausimus... nu as tj nzn jai tj banalu tj as nesveikas...
pfu, as galvojau, kad tau cia banaliai kazkas atrodo , o pasirodo ne. o tai ka taip sukrete tas dialogas, kad foruma sukurei
? tokia gili trauma
?
man jau ne viena kart jp buvo o vakar pats ant prikolo panos paklausiau ar ir tu i banalius klausimus neatsakineji? nu pasirodo kad neatsakineja... isvis iskur ta banauma isrado anksciau nk nebuvo ir buvo good... nu gal ne lietuvoj budamas nespeju jau keistis...
na as manau,kad ta pana norejo labai kruta pasirodyti ir todel taip parase, tipo kokia as cia gudra visi tik banalius klausimus uzdavineja o tau reikejo paklausti "ar tu zinai kas tas banalu reiskia?"
danguole zn kad man ce dar ne paskutinis karta tj ir padarysiu...;)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → banalumas