Re: Darbalaukis
pastebejau kaddaug kas darbalauky papuose savo nuotraukomis arba kazkokias animuotais paveiksliukais
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 7 8 9 10 11 … 22 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
pastebejau kaddaug kas darbalauky papuose savo nuotraukomis arba kazkokias animuotais paveiksliukais
ks ks
Daznai juos keiciu:) Bet pvz sian pas mane
kazkaip paskutiniu metu ir as daznai paveiksliukus keiciu:p tiksliau nuotraukas=))
kazkaip paskutiniu metu ir as daznai paveiksliukus keiciu:p tiksliau nuotraukas=))
hi hi hi... mielekiska foto
Auste, 19 parašė:kazkaip paskutiniu metu ir as daznai paveiksliukus keiciu:p tiksliau nuotraukas=))
hi hi hi... mielekiska foto
netycines visada geriausios gaunasi:D o dar kai vejas toks unreal smagus buvo..=)))
nu pas mane vovere kontroliuoja desktopo aplinka ;D nu bet as siaip daznai keiciu
gelyte
dazniausiai ant desktopo puikuiojas mano pacios darytos foto,kaip pvz...
as irgi dabar uzsidejusi ant desktopo savo daryta foto is Pamukales
dazniausiai ant desktopo puikuiojas mano pacios darytos foto,kaip pvz...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yra keletas, kurios man patiko...
mazuciukas, baltuciukas suniukas ziurintis tokiomis graziomis akimis, kad regis istiestum rankas ir paimtum
Na, čia šiaip keletas įdomių paveikslų, gal kam nors patiks
arkliukas
As asmeniskai galvoju kat nereike to paveikslelio as taij pasilieku orginala arba isvis nusimu nes tie paveikslelei apkrauna kompa o as ne tam pirkau kompa kat zet y pavieksleliu o galeciau kaska norm su juo nuveikt ir t.t o cia sita tema nespasiginsysi nes kikvienas vis kitaip mano o as istestevau su testavimo prog... ir pamaciau kat tas ant desktop paveikslelis 10-15 % pc apkrauna taij pasmane jokio nera....
dabar darbastalyje pacios fotografuotas saulelydis.. banalus bet sawas:))) o siaip patinka tokie
ir t.t...:)
pas mane dabar toks pries savaite nufotkinau ir uzsidejau. nesamone, bet man CIOTKA
dazniausia gamta.. toks paveikslelis kuris nereztu akiu:)
cia 2 pask paveiksliukai.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 7 8 9 10 11 … 22 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis