Re: Darbalaukis
pastebejau kaddaug kas darbalauky papuose savo nuotraukomis arba kazkokias animuotais paveiksliukais ![]()
You are not logged in. Please login or register.
pastebejau kaddaug kas darbalauky papuose savo nuotraukomis arba kazkokias animuotais paveiksliukais ![]()
ks ks
![]()
Daznai juos keiciu:) Bet pvz sian pas mane
kazkaip paskutiniu metu ir as daznai paveiksliukus keiciu:p tiksliau nuotraukas=))
kazkaip paskutiniu metu ir as daznai paveiksliukus keiciu:p tiksliau nuotraukas=))
hi hi hi... mielekiska foto
Auste, 19 wrote:kazkaip paskutiniu metu ir as daznai paveiksliukus keiciu:p tiksliau nuotraukas=))
hi hi hi... mielekiska foto
netycines visada geriausios gaunasi:D o dar kai vejas toks unreal smagus buvo..=)))
nu pas mane vovere kontroliuoja desktopo aplinka ;D nu bet as siaip daznai keiciu
![]()
gelyte
![]()
dazniausiai ant desktopo puikuiojas mano pacios darytos foto,kaip pvz...
as irgi dabar uzsidejusi ant desktopo savo daryta foto is Pamukales
dazniausiai ant desktopo puikuiojas mano pacios darytos foto,kaip pvz...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yra keletas, kurios man patiko...

mazuciukas, baltuciukas suniukas ziurintis tokiomis graziomis akimis, kad regis istiestum rankas ir paimtum ![]()
Na, čia šiaip keletas įdomių paveikslų, gal kam nors patiks
arkliukas
![]()
As asmeniskai galvoju kat nereike to paveikslelio as taij pasilieku orginala arba isvis nusimu nes tie paveikslelei apkrauna kompa o as ne tam pirkau kompa kat zet y pavieksleliu o galeciau kaska norm su juo nuveikt ir t.t o cia sita tema nespasiginsysi nes kikvienas vis kitaip mano o as istestevau su testavimo prog... ir pamaciau kat tas ant desktop paveikslelis 10-15 % pc apkrauna taij pasmane jokio nera....
dabar darbastalyje pacios fotografuotas saulelydis.. banalus bet sawas:))) o siaip patinka tokie
ir t.t...:)
pas mane dabar toks pries savaite nufotkinau ir uzsidejau. nesamone, bet man CIOTKA

dazniausia gamta.. toks paveikslelis kuris nereztu akiu:)
cia 2 pask paveiksliukai.