201

Re: londonieciai, kur jus?

Ne tai kad nerimauju, bet nematau prasmes visko tempti tolyn. Visi cia susirinkom su vienu tikslu - padaryti meeta. Tai imam ir darom meeta smile Grupele zmoniu jau yra, issibaiks kalba su vienu, pasisuksi ir galesi kalbeti su kitu smile, paskui su treciu ir taip netgi 6 kartus :::639 Beje Milda tu cia organizatore, taip kad nebandyk nusiplauti wink

202

net negalvoju :::035, vieta jau suradau, tik dabar laika organizuojames.. kaip supratau noras yra kt sav. tai taip ir darom..tik klausimas kokia diena ir valanda:::550

203

As sakau ketvirtadieni 18.30

Edit:
Kaip tik gausis vasaros sutiktuvems smile)

204

man tinka smile kas prisijungia:::a48

205

manyciau kad turetu but gerai ketvirtadienis...:) geras laikas!

206

saunu, mes jau trise! smile

207

niu kol kas as ir galiu.. jei man paskutine minute kas nepasikeis... smile jau keturiese big_smile

208

va ir as negarantuotas kad pas mane nepasikeis niekas....  smile

209

Niekas negali buti garantuotas wink bet kiekvienas gali ideti siek tiek pastangu, kad "niekas nepasikeistu".
Bet pradziai sakyciau svarbiausia, kad yra noras smile

210

liux, ledai pajudejo smile

211

oi, oi kas lt darosi, net pavydu http://www.lrytas.lt/?id=11800330141178407366&view=4
:::007

212

niu jap neblogai ten pakepins.. :::157

213

labas
kaip savaitgali leidziam laika?
o taip nusimato oro permainos tikekimes dar nepriejom apokalipses wink

214

atrodo kaip visi mire savaitgali.. man savaitgalis tai kaip ir kitos eilines darbo dienos, biski atsipalaiduoji ir vel dirbi....va siandiena darbeliai baikti, tai begu i lovyte jau. labanakt!

215

Edgaras, 27 parašė:

labas
kaip savaitgali leidziam laika?
o taip nusimato oro permainos tikekimes dar nepriejom apokalipses wink

>> ne tik Anglijoje baisios liutys tongue ir LT kaip pliuapia lietus kad nieko nematyti o dar tas nepakeliamas karstis.. :V

216

O mes vakar vaziavom Doverio pili aplankyti smile Pradziai palanai buvo nulekti iki Eifelio boksto i Prancuzija, bet kai paskaiciavom atstuma praejo noras smile Tai tik Doveriu pasidziaugem. Ten kaip tik vyko paroda/prisiminimai ar kaip juos pavadinti apie antraji pasaulini kara, tai ta proga aktoriai net nedideli musi tarp vokieciu ir anglu/amerikieciu pavaizdavo su visais susisaudymais wink Visai smagu buvo, tik visa laika lietus lijo, nors ir gana nesmarkiai. Bet necukriniai gi esam smile

217

saunu, man patinka doveris, jau keleta kart ten esu buvus, siaip pabut prie juros ar net zvejot smile, savaitgalis tai siaip sau...lyja, salta, sestadieni dirbau, vakare su draugais susirinkom filma paziuret, vakar buvom ispanu resorane covent gardene pavakarieniaut, o siandien kaip ir nieko, apsitvarkiau, dabar manau pasimokyt reiktu..

218

priminimas: neleidziam temai nugrimzti i puslapio apacia smile

219

sveiki
jo orai nekokie lyja salta reik tiketis kad ketvirtadieni bent nelis...tai kaip ar nepasikeite planai susitikt ketvirtadieni?
o doveris yra jega buvau keleta kartu ir net syki maudziaus vanduo nepakenciamai surus ten...
dabar pasistojo planas nuvaziuot aplankyt pili nes maciau kad ji ten graziai atrodo ir geroj vietoj... smile
kaip ta tema londonieciai, kur jus? smile

220

labux pupuliai :::202 as katik is saunos ir dzakuzi....oi kaip atsipalaidavau....geruliskai buvo big_smile
as ketvirtadieni galiu, kaip kiti? ka darysim jei salta bus? as maniau jog bus sila, tada galetume lauke prie staliuku prie upes pasedet, o dabar teks viduj kiurksot...
o del temos, tai atrodo, jog mes vieninteliai lietuviai londone big_smile