Re: londonieciai, kur jus?
labas labas Mildute
kaip saunu kad tu vietoj nestovi ir dziaugies gyvenimo malonumais ...:)
tikekimes orai pasitaisys man vienodai kur ar lauke ar viduj zinoma geriau kur silciau:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 14 … 43 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
labas labas Mildute
kaip saunu kad tu vietoj nestovi ir dziaugies gyvenimo malonumais ...:)
tikekimes orai pasitaisys man vienodai kur ar lauke ar viduj zinoma geriau kur silciau:)
xixixi, jei ka, tai svyturiukas susildys
As turbut busiu tuomet tas unikumas, bet manes alus nesildo Na nebent prigerti iki zemes graibymo
Bet siaip jei pvz ziema eidavome i kaboka ir isgerdavau pakankamai salto alaus tai ne susildavau, bet kaip ir priklauso nuo salto alaus - saldavau
Ypac paskui namo salta pareiti budavo
Del to as visada uz ten kur silta
O oru prognozes ne kokios - lietus ir silumos nebuvimas iki pat sestadienio
tai algiuk, gi galima kavytes , arbatytes
, ar shota koki , kad susiltum
Beje as visai megstu pries vaziuojant namo arbatos koki puodeli isgerti Tada ir alkoholio poveiki numusta truputi ir pati kelione smagesne buna, nereikia linguoti apsvaigusiam metro
Ir is ryto jei netycia padauginai ne taip baisiai viskas jauciasi. O shotu tai kazkaip nezinau... Tikriausiai jau pasenau, bet neesu labai megejas. Nebent dar kokia tekilos su visom tradicijom isgeriu
Kadangi mano darbas susijes su pokeriu, tai namie turiu visokiu poker setu (cimodaniuku su visa pokeriui reikalinga zaisti iranga), tai kartais va prie tekilos ir suzaidziam namie
hey zmones! buvau su pazystamais nuvaziaves dienai i londona is leeds. uzmokejau 18 svaru uz zmogu tik autobusu 4 val i viena puse nelb patiko vaziuot
)
nuo viktorijos stoties nuejom prie bigbeno, poto i trafalgaro aikste, o poto prie bukengemo seip lb patiko, daug graziu vietu
Mano sese netoli Leeds sia vasara fermoje uzdarbiavo O del Londono, tai per viena diena cia sunkiai daug pamatysi. Reikia kaip minimum su viena nakvyne pasilikti. Na nebet busi kaip japonai, kur visur skubiai nulekia, padaro po pora kadru ir i kita vieta bega
Del rytojaus tai, Mildute, gal kaip nors duok linka kokiame zemelapyje (maps.google.co.uk, streetmap.co.uk), kad tiksliau zinotumem kaip nusigauti iki ypatingojo kabako, kur svyturio alu parduoda
Vienos dienos tikrai neuztenka londona pamatyt, tai tiesa
O tu Algis ar nezinai pubo camdene kur alu lietuviska pardavineja? jai zinai kanala tai turetum atrasti labai didelis pubas.
Tekila yra gerai mes va su draugais irgi kartais padarom po shota visai smagu ir iskart silciau pasidaro, o alu geri ir geri po to i tuoleta begi toks kaip ir sportas gaunas
o mildute arbata tik geria ar gal imaiso dar kanors i arbata ?
Turiu labai negrus du atsiminimus su maisymu i arbata... Buvo ziema, salta... Na tai zinoma alaus sakom neimsim Nusprendem paimti romo, nes ji sako labai sveika su karsta arbata gerti
Mes zinoma to sveikumo nelabai ziurejom, isgerem sau ramiai po viena puodeli, po antra, po trecia... Issibaige butelys, o mes taip sveikai jautemes
Dar viena praimem... Kas paskui buvo nepasakosiu... Bet nuo to karto romo daugiau neberagauju ir atsargiai ziuriu i kazko maisyma i arbata
Bet kaip jau sakiau po alaus ar siaip ko nors isgerimo pabaigai arbata visai gerai sueina
Gryna arbata, be priedu
Beja kazkaip tikslau vieta vistiek noreciau zinoti Nes i Camdena iki siol tik su masina mane nuveze yra, tai net nezinau kurio vietoje busiu kai is metro islipsiu
vaikai mano mieli, susitinkam manau prie metro , ten kaip iseini is metro, kaireje puseje prie gatves iskart yra telefono budele
, ten toks susitikimu taskas (bent jau mano
) o siaip dar i privata parasau savo tel nr, tad jei ka susirasysim ar susiskambinsim.. tai 7 val camdene?!!
tai jo i arbata nesu girdejas kad maisoma kasnors bet va i kava tai gali beily maisti visai skanu.
o po gerimo alaus visai sutinku kad sveika ir arbatos arba vandens isgert nes ir man yra buve kad pasijutau kazkaip geriau... siaip jai nealus tai vyna dar megstu visai geras gerimelis -zinoma turi buti gerai islaikytas
Mildute, tai manau gerai 7 valanda prie tu budeliu kaip sakai-manau tureciau speti, nes po paskaitu nusimato kad i paba eisim tai tikiuos neuzsilenksiu ten, tikekimes
jaigu ka tai numeti tavo turiu ir tikiuosi jus pamatyt camdene.
patys sakotespasiilgstam tu londono lietuviu bendravimo,tik,kad dauguma ju taipsave iskelia,nz pabuvau londone,tikrai nemazai sutikau lietuviu,dirbau tarp ju ir dabar trumpam keiciu sali,nors labai sunku tai padaryti,del zmoniu...O jus chebryte taip ir toliau linksminkites ir bendraukite tarpusavyje
Iskelia save del labai paprastos priezasties Isvaziavo is Lietuvos tikedamiesi cia aukso kalnus su kastuvu kasti, o gavosi taip, kad kasa griovius. Bet negi likusiems draugams Lietuvoje sakysi, kad tau cia kazkas ne taip, kaip tikejaisi... Juk visi Lietuviai tokie nuostabus, tokie nepakartojami
Taip ir gaunasi, kad pasikele vaiksto. Turejau viena kaimyna, jis jau metuose buvo, plikas, galva nuo vaikystes atidauzyta truputi ir t.t. Tai kai skambindavo savo sunui, vis skusdvaosi kaip cia sunku, kaip darbo nera, kaip pinigu truksta, o kai skambindavo draugams tai visas linksmas tik ir kviesdavo juos, kad atvaziuout, zadejo darbo surasti, zodziu gyvenimas cia lyg rojuje
Tai toliau tesiant minti apie meeta, busiu apie 7 prie tos budeles kazkur Tikiuosi atpazinsiu lietuviskus veidus
Dar uzmesiu aki i jusu nuotraukytes
P.S. As irgi nuostabus ir nepakartojamas, bet dar lyg ir nepasikeles
Visus sudalyvavusius sveikinu su pirmu labai sauniu meetu Esat labai faini zmones, ir tikekimes, kad tokie meetai po truputi virs tradicija
Ir tikiuosi Milda ir Edgarai saugiai namo gryzote, be jokiu nuotikiu?
Apie judu Rita su Antanu jau mateme zinutes, zinome, kad saugiai
matau londono lietuviai nesedite vietoje,tai labai saunu,kad imanoma ir kitose salyse dar tokiu dalykeliu surengti
Taip meetas buvo saunus ir nepakartojamas! tikekimes tai buvo nepirmas ir nepaskutinis meetas
alus lietuviskas ir neapvyle, oras taip pat buvo neblogas, saunu!
Algis gal reiktu maza skyriuka webe padaryt kur galetu uploadint foto ir video, jai ka galim veliau pasitart kaip ir ka daryt.
Tikiuosi nepavelavot niekas i darbus ir perdaug alaus nebuvo...
niu as tai ne neturejau kur veluoti, tik pries dvidesim min issiritau is lovos...
bet metas tikrai buvo smagumelis, gaila kad man su antanu reikejo taip anksti isvaziuoti.. bet nieko kita kart, busim iki galo
Na bet siandie ir orelis Darbe buvo toks pasiulymas eiti ant Temzes kranto piknika per pietus daryti
Tik kai isejom ieskoti kur maisto nusipirkti pasirode, kad jau visi krantai uzsesti zmoniu... Pavelavom truputi.
Del mazo skyriuko paziuresiu per savaitgali ka galima... Bet kol kas kai turim dar tik viena meeta tai nelabai ir yra ka deti Tiesiog siaip i web fotkes sudesiu kai Milda peruods jas ir viskas.
Algis tai liux kad fotkes sumesi i weba
Taip orelis neblogas net biski nuobodoka daros namie sedet, bet kur eiti irgi nezinau, ogi reikia sedet ir tvarkytis ir darbo ieskot:)
Algis tu apie komous gerai nusimanai gal gali paaiskint kaip networka tarp kompu padaryt, turiu laidus viskas sujungta bet kazko matyt daugiau reikia, kazkas susija su IP adresu duok zinot jai tu zinai kaip.dekui
ka savaitgaliu kaip kas ka planuoja?
Pirmiausia nupasakok man ka turi ir kas prie ko prijungta (viska issamiai), tada pasakysiu kodel neveikia
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 14 … 43 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?