241

Re: londonieciai, kur jus?

atrodo jau patvarkiau kazkaip tik va nezinau kaip per networka printerius pajungt ir naudot smile
dekui

242

Seiki tautieciai wink blyn tiek ilgai ieskok uzsiregistraves ir trik dabar uzmaciau kad chebryte mytus rengia, prasoviau sad

243

labas egi, sveikas prisijunges, na cia tik pirmas meetas buvo, bet tikkrai ne paskutinis big_smile

aciu dalyvavusiems meete, buvo laaabai saunu sustikti tokius mielus, paprastus zmogucius big_smile kas norintys nuotraukyciu parasykit man i privata savo email adresus, tai persiusiu smile

na as kaip visada kazkur lekiu, tad dabar an laikas pas draugus saslykiukus kept smile, iki greito :::202

244

Sveiks Egis jep biski pavelavai meetas jau buvo bet gal kada ir dar bus...
Milda visalaika uzsiemusi esi saunu! smile
Algis jai zinai kaip interneta ir printerius per networka pajungt duok zinia, dekui! smile

245

Na as katik po eilinio penktadieninio filmo seanso... smile Penktadieniais zinoma nesilaikau sauso pasninko :::d91 tai visus darbus atidesiu rytojui, jei teks prie kompo prisesti (nabet nebuciau as, jei diena be kompo praleisciau) smile
Sveikas Egi, kuo daugiau musu - tuo smagiau smile

P.S. atsiprasau uz klaidas jei tokiu pridariau, ryt bandysu istaisyti jas smile Labanakt visiems smile

246

Sveiki gyvi,
na savaitgalis kaip ir ramiai einas bejokiu gerimeliu pakolkas, o siandiena atrodo karsciau negu vakar tai tikrai galvoju bent i kokia didelia parduotuve nuvaziuot pasizvalgyt, vis geriau negu namie prie kompo...
Daugumas savaitgali balevoja, tai o ka daugiau ir veiksi cia...
Algis tai viskas yra cool....:)

247

Na mes ne tai kad baliavojam, truputi kitaip darom. Su kaimynu esam labai uzsikabliave ant serialo Lost, tai vat penktadieniais po nauja serija parsisiunciam ir suziurim... Dar yra tokia tradicija, kad penktadieniais po pica suvalgom beziuredami. Na o kad pica sausa nebutu ir kad linksmiau filma ziureti butu tai vis ir koks gerimukas isimaiso i ta tarpa smile Vakar vyno degustavimo vakara darem. Tik kas labiausiai gaila - pasibaige trecias Losto sezonas, tai vakar nebuvo jokios naujos serijos, teko siaip filma paziureti...
Na o sianie nusimato daug daug sporto smile Vaziuosim tikriausiai koki krepsini suzaisti. Reikia naudotis proga kol toks oras smile

248

O kur jus vaziuojat krepsini zaisti? cia siaip prie manes nesenai pastate nauja krepsinio aikstele, bet as tai ir nesusiruosiau ten nueit tik esu ziurovas pakolkas smile
lost serialas labai idomus pac ziurejau anksciau uzbaigiau iki 2 sezono ir dabar kai laiko yra teiks 3 paieskot parsiust...
hmm jau kaip ir prie kompo perilgai cia sendien... smile

249

na imk pavyzdi is algio edgarai, judet reikia tada ir prie kompo nesedesi, nuobodu nebus smile, o as zmogiukai katik is camdeno gyzau ir jau su auskariuku nosytej :::024

250

Tai labai smagu Milda smile Nors man visi auskariukai atrodo, kad yra skirti tik i ausis, bet jei tau patinka tai saunumelis smile O jei dar ir grazus jis...
Labai smagiai pazaidem futboliuka, pasku i kase pameteme, siaip kamuoli paspardem smile Mes vaziuojam dazniausiai i parka Walhamstow rajone, kartais i Wanstead. Na paprastai kur vietos randam smile O jei niekur nerandam, pas mus yra labai didelis communal gardenas, tai einam badmentona pamusineti ar is tokio kamuoliuko-lektuvines-bombos pasimetyti smile

251

jo chebryte neliudyt ziuriu smile lost seriala, bliam as jau  gal  trecia savaite laukiu ketvirto sezono niekaip nesulaukiu, gal zinot iskur gaut beglius is kaleimo trecia sezona, cia pas mus yra taip pat prijaucianciu  siems serialams , tiesiog nerealiai zinokit smile big_smile ;D
jo
Mildute, saunuoliuke vis grazinasi grazinasi idomu kas cia bus .... big_smile big_smile big_smile

252

saunuolis algi, aktyvaus poilsio salinininkas smile ir as prijaucianti.. edgarai, tai ka visdelto nuveikei? egi, o jus gal kartu su edgaru galit filmus ziuret big_smile, sukristumet abu i lova ir tvarka :::817

kaip ritai ir antanui sestadienio vakaras? smile ka ten parduotuvej pirkot?  vel svyturiuko? wink

as gi is draugu gryzau ir jau slystu miegucio, tik dar sumaniau forumuka patikrint big_smile o ryt tai studiju ir tvarkymosi diena... baigesi linksmybes, reik susiimt pagaliau, tik kad ta saulute ramiai sedet namie neleidzia smile
labanaktukas visiems smile

253

o tu i viduriuka tarp musu ir mes grazu grupiniuka smile ;D

254

oi kokie smaikstumai big_smile, atsikeliau va is ryto ir jau skaitau apie grupinukus, tai viena gardene pradejau garsiai juoktis :::810, o lenkas, kuris pjauna zolyte mums daba gardene ziuri i mane ir nieko nesupranta :::047

255

sveikucei, niu tas sestadienio vakarelis saunus buvo, tik be alau, o su mineralinio buteliu.. big_smile o va daba mano seimininke antanukas namus tvarko big_smile

256

ir gerai, reikia leist ir vyrams pasireikst big_smile
pas mane tai sake edgaras su egiu siandien atvaziuos namus sutvarkyt big_smile

257

... likau uz borto ... :::d60

258

tai kad algi noro nepareiskei, va edgaras su egiu tai pasisiule i viduriuka mane priimit big_smile

259

Kad as vakar taip nusikaliau, kad siandie 11 vos is lovos islipau... Viska skauda dabar... Net nezinau kaip su grupinuku gautusi smile Buciau pusiau neveiksnus big_smile O be to dar ir moralines normos (Milda ir Edgaras zino) neliedzia wink Tai as geriau siandie vel bandysiu kokiu sportu uzsiimti smile Gal nors skausmai praeis...

260

labas labas cia ziuriu neliudyte ir apie grupinukus jau prasideja temos smile
sendiena neproduktyvus esu nes vakar biski vyno atsidares buvau, kaip cia gausis su grupinukais dar ...?! wink ir kaip moralines normos? wink
siaip Mildute tu galetum atvaziuot ir man padet tvarkytis namus,o po to as tau padeciau jai noresi smile
tai nusimato siandiena gulejimas lovoj ir filmu ziurejimas.... tiesa dar Lost  seriala reik parsisiust...