Re: londonieciai, kur jus?
atrodo jau patvarkiau kazkaip tik va nezinau kaip per networka printerius pajungt ir naudot
dekui
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 11 12 13 14 15 … 43 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
atrodo jau patvarkiau kazkaip tik va nezinau kaip per networka printerius pajungt ir naudot
dekui
Seiki tautieciai blyn tiek ilgai ieskok uzsiregistraves ir trik dabar uzmaciau kad chebryte mytus rengia, prasoviau
labas egi, sveikas prisijunges, na cia tik pirmas meetas buvo, bet tikkrai ne paskutinis
aciu dalyvavusiems meete, buvo laaabai saunu sustikti tokius mielus, paprastus zmogucius kas norintys nuotraukyciu parasykit man i privata savo email adresus, tai persiusiu
na as kaip visada kazkur lekiu, tad dabar an laikas pas draugus saslykiukus kept , iki greito
Sveiks Egis jep biski pavelavai meetas jau buvo bet gal kada ir dar bus...
Milda visalaika uzsiemusi esi saunu!
Algis jai zinai kaip interneta ir printerius per networka pajungt duok zinia, dekui!
Na as katik po eilinio penktadieninio filmo seanso... Penktadieniais zinoma nesilaikau sauso pasninko
tai visus darbus atidesiu rytojui, jei teks prie kompo prisesti (nabet nebuciau as, jei diena be kompo praleisciau)
Sveikas Egi, kuo daugiau musu - tuo smagiau
P.S. atsiprasau uz klaidas jei tokiu pridariau, ryt bandysu istaisyti jas Labanakt visiems
Sveiki gyvi,
na savaitgalis kaip ir ramiai einas bejokiu gerimeliu pakolkas, o siandiena atrodo karsciau negu vakar tai tikrai galvoju bent i kokia didelia parduotuve nuvaziuot pasizvalgyt, vis geriau negu namie prie kompo...
Daugumas savaitgali balevoja, tai o ka daugiau ir veiksi cia...
Algis tai viskas yra cool....:)
Na mes ne tai kad baliavojam, truputi kitaip darom. Su kaimynu esam labai uzsikabliave ant serialo Lost, tai vat penktadieniais po nauja serija parsisiunciam ir suziurim... Dar yra tokia tradicija, kad penktadieniais po pica suvalgom beziuredami. Na o kad pica sausa nebutu ir kad linksmiau filma ziureti butu tai vis ir koks gerimukas isimaiso i ta tarpa Vakar vyno degustavimo vakara darem. Tik kas labiausiai gaila - pasibaige trecias Losto sezonas, tai vakar nebuvo jokios naujos serijos, teko siaip filma paziureti...
Na o sianie nusimato daug daug sporto Vaziuosim tikriausiai koki krepsini suzaisti. Reikia naudotis proga kol toks oras
O kur jus vaziuojat krepsini zaisti? cia siaip prie manes nesenai pastate nauja krepsinio aikstele, bet as tai ir nesusiruosiau ten nueit tik esu ziurovas pakolkas
lost serialas labai idomus pac ziurejau anksciau uzbaigiau iki 2 sezono ir dabar kai laiko yra teiks 3 paieskot parsiust...
hmm jau kaip ir prie kompo perilgai cia sendien...
na imk pavyzdi is algio edgarai, judet reikia tada ir prie kompo nesedesi, nuobodu nebus , o as zmogiukai katik is camdeno gyzau ir jau su auskariuku nosytej
Tai labai smagu Milda Nors man visi auskariukai atrodo, kad yra skirti tik i ausis, bet jei tau patinka tai saunumelis
O jei dar ir grazus jis...
Labai smagiai pazaidem futboliuka, pasku i kase pameteme, siaip kamuoli paspardem Mes vaziuojam dazniausiai i parka Walhamstow rajone, kartais i Wanstead. Na paprastai kur vietos randam
O jei niekur nerandam, pas mus yra labai didelis communal gardenas, tai einam badmentona pamusineti ar is tokio kamuoliuko-lektuvines-bombos pasimetyti
jo chebryte neliudyt ziuriu lost seriala, bliam as jau gal trecia savaite laukiu ketvirto sezono niekaip nesulaukiu, gal zinot iskur gaut beglius is kaleimo trecia sezona, cia pas mus yra taip pat prijaucianciu siems serialams , tiesiog nerealiai zinokit
;D
jo
Mildute, saunuoliuke vis grazinasi grazinasi idomu kas cia bus ....
saunuolis algi, aktyvaus poilsio salinininkas ir as prijaucianti.. edgarai, tai ka visdelto nuveikei? egi, o jus gal kartu su edgaru galit filmus ziuret
, sukristumet abu i lova ir tvarka
kaip ritai ir antanui sestadienio vakaras? ka ten parduotuvej pirkot? vel svyturiuko?
as gi is draugu gryzau ir jau slystu miegucio, tik dar sumaniau forumuka patikrint o ryt tai studiju ir tvarkymosi diena... baigesi linksmybes, reik susiimt pagaliau, tik kad ta saulute ramiai sedet namie neleidzia
labanaktukas visiems
o tu i viduriuka tarp musu ir mes grazu grupiniuka ;D
oi kokie smaikstumai , atsikeliau va is ryto ir jau skaitau apie grupinukus, tai viena gardene pradejau garsiai juoktis
, o lenkas, kuris pjauna zolyte mums daba gardene ziuri i mane ir nieko nesupranta
sveikucei, niu tas sestadienio vakarelis saunus buvo, tik be alau, o su mineralinio buteliu.. o va daba mano seimininke antanukas namus tvarko
ir gerai, reikia leist ir vyrams pasireikst
pas mane tai sake edgaras su egiu siandien atvaziuos namus sutvarkyt
... likau uz borto ...
tai kad algi noro nepareiskei, va edgaras su egiu tai pasisiule i viduriuka mane priimit
Kad as vakar taip nusikaliau, kad siandie 11 vos is lovos islipau... Viska skauda dabar... Net nezinau kaip su grupinuku gautusi Buciau pusiau neveiksnus
O be to dar ir moralines normos (Milda ir Edgaras zino) neliedzia
Tai as geriau siandie vel bandysiu kokiu sportu uzsiimti
Gal nors skausmai praeis...
labas labas cia ziuriu neliudyte ir apie grupinukus jau prasideja temos
sendiena neproduktyvus esu nes vakar biski vyno atsidares buvau, kaip cia gausis su grupinukais dar ...?! ir kaip moralines normos?
siaip Mildute tu galetum atvaziuot ir man padet tvarkytis namus,o po to as tau padeciau jai noresi
tai nusimato siandiena gulejimas lovoj ir filmu ziurejimas.... tiesa dar Lost seriala reik parsisiust...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 11 12 13 14 15 … 43 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?