321

Re: londonieciai, kur jus?

oi vargsiukas tu..ir man rugpjuti per ta ati pragara reiks pereit.. smile

322

sveiki. chebryte reikia pagalbos! smile gal kas pazistat koki zmogeliuka, kuris galetu sutvarkyt stiprintuva?

323

smile Mildut chia jau pati kalta busi, juk tu pati savo noru bilietus nupirkai big_smile big_smile big_smile

324

o tu nepirktum jei turetum galimybe artimiems zmonems dziausmo suteikt? man malonu jog dabar atejo toks laikas kai ir as galiu kazka duoti..

325

smile)) ne na zinoma, kad pirkciau ,cia nei kalbos negali but smile

326

tai ir kesiu visus vaiksciojimus po  londona, nors matant ju sypsenas ir dziaugsma visas nuovargis pasimirs smile

327

Siaip esme, kad vaiskciojimas tai nieko blogo, kai pasinaudoji ir viesuoju transportu ir pasedet pailset kur nors gali... O mano atveju atvaziavo zmoniu grupele, kuriu tikslas cia bus uzsidirbti kuo daugiau pinigu smile Tai jiems kol kas kiekvienas svaras brangus (juk 5 litai), tai sako vis einam ir einam smile As jiems sakau su metro isbandom gal smile Jie sako, kad gal einam smile Ir turejom gana ribota laika viskam apziureti, tai nebuvo kada daug pasivaikscioti smile

328

na gi suprantama, gi jie vis dar litais galvoja ir kainas vercia bei skaiciuoja kiek cia dar atsiveztu iskeistu svaru turi..

329

kiba patys tokais nebuvom nia? smile

330

As 2003 metu vasara kaip studentas cia irgi buvau atvaziaves braskiu skinti. Tai pradziai buvo tokios mintys, kad vien ryziais ir kruopm gyvensiu, kad tik kuo daugiau sutaupyti, bet po pirmos savaites kazkaip viskas apsiverte aukstyn kojom smile Valgem kiek norejom ko norejom, gerem irgi be saiko - reikejo gi kazkaip ta braskiu sunkuma nuplauti :::629, pamatem labai daug anglijos per visokias ekskursijas ir dar namo pinigu parsivezem tiek, kiek lietuviskas (ne)emigrantas manau per pusmeti nesutaupys wink Buvom, buvom tokie patys, bet dabar vistiek smagu i tokius prisiminti.

331

Algi klausiau pries tai gal kas is bahuriuku zino kas stiprintuva galetu sutvarkyt?

332

tau egi lietuvio meistro reikia?

333

Na kai studentas buvau pats planavau toki pasigaminti, butu buve kur kas pigiau nei pirkti gatava ir sako kokybe nelabai kuo skiriasi, tik viso grazaus dizaino nera. Bet tas buvo seniai seniai, dabar apie tai nieko nebeismanau ir kazkaip nelabai isivaizduoju kas galetu tuo uzsiimti.

334

Mildut jo butu geriau lietuvis, nors kox skirtumas svarbu kad pataisytu pigiai, nes kitu atveju tai tiktai vesiu i lietuva, na ten tai atsiras meistru, kurie patvarkys smile

335

http://www3.videogaga.lt/ cia visokiu nesamoniu yra paziuret
Egis jai cia kas sugenda ir nera garantijos paprasciausiai i siuksliu deze idet reikia.
gal kam TV reikia turetumet patys pasiimt? rasykit jai reikia...
pasivaikscioti kartais smagu tikrai va siandien tai buvau pasivazinet  su mocu iki blackheath parko nuvaziavau aitvaru paziuret ir pro greenwichu prariedejau smagu kai siltas oras...

336

o as visa dienike gardene prasedejau ir dar dabar sedziu beje smile

337

ka tiek ilgai reikia veikti gardene? wink gardene reikia barbeque daryt ir alu gert... smile

338

as valgiau luncha, paskui su draugais kalbejau, internete narsiau, paskui mokiaus ir siaip su jum mieliji gi bendrauju smile beje vietoj bbq buvo salotos, o vietoj alaus kava, arbata ir vanduo big_smile

339

o as alu ir geriu tik namuose jau daba wink o pries tai pabe big_smile ir dar SVYTURIUKA big_smile

340

gerai gerai, erzinkit...:::742, beje labas pradingele :::202

ai o egi tau patariu kaip ir algis netaisyt to stiprintuvo.. paziurek cia geriau http://www.maplin.co.uk/Search.aspx?criteria=amplifier&source=15&SD=Y