Re: londonieciai, kur jus?
oi vargsiukas tu..ir man rugpjuti per ta ati pragara reiks pereit..
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?
oi vargsiukas tu..ir man rugpjuti per ta ati pragara reiks pereit..
sveiki. chebryte reikia pagalbos! gal kas pazistat koki zmogeliuka, kuris galetu sutvarkyt stiprintuva?
Mildut chia jau pati kalta busi, juk tu pati savo noru bilietus nupirkai
o tu nepirktum jei turetum galimybe artimiems zmonems dziausmo suteikt? man malonu jog dabar atejo toks laikas kai ir as galiu kazka duoti..
)) ne na zinoma, kad pirkciau ,cia nei kalbos negali but
tai ir kesiu visus vaiksciojimus po londona, nors matant ju sypsenas ir dziaugsma visas nuovargis pasimirs
Siaip esme, kad vaiskciojimas tai nieko blogo, kai pasinaudoji ir viesuoju transportu ir pasedet pailset kur nors gali... O mano atveju atvaziavo zmoniu grupele, kuriu tikslas cia bus uzsidirbti kuo daugiau pinigu Tai jiems kol kas kiekvienas svaras brangus (juk 5 litai), tai sako vis einam ir einam
As jiems sakau su metro isbandom gal
Jie sako, kad gal einam
Ir turejom gana ribota laika viskam apziureti, tai nebuvo kada daug pasivaikscioti
na gi suprantama, gi jie vis dar litais galvoja ir kainas vercia bei skaiciuoja kiek cia dar atsiveztu iskeistu svaru turi..
kiba patys tokais nebuvom nia?
As 2003 metu vasara kaip studentas cia irgi buvau atvaziaves braskiu skinti. Tai pradziai buvo tokios mintys, kad vien ryziais ir kruopm gyvensiu, kad tik kuo daugiau sutaupyti, bet po pirmos savaites kazkaip viskas apsiverte aukstyn kojom Valgem kiek norejom ko norejom, gerem irgi be saiko - reikejo gi kazkaip ta braskiu sunkuma nuplauti
, pamatem labai daug anglijos per visokias ekskursijas ir dar namo pinigu parsivezem tiek, kiek lietuviskas (ne)emigrantas manau per pusmeti nesutaupys
Buvom, buvom tokie patys, bet dabar vistiek smagu i tokius prisiminti.
Algi klausiau pries tai gal kas is bahuriuku zino kas stiprintuva galetu sutvarkyt?
tau egi lietuvio meistro reikia?
Na kai studentas buvau pats planavau toki pasigaminti, butu buve kur kas pigiau nei pirkti gatava ir sako kokybe nelabai kuo skiriasi, tik viso grazaus dizaino nera. Bet tas buvo seniai seniai, dabar apie tai nieko nebeismanau ir kazkaip nelabai isivaizduoju kas galetu tuo uzsiimti.
Mildut jo butu geriau lietuvis, nors kox skirtumas svarbu kad pataisytu pigiai, nes kitu atveju tai tiktai vesiu i lietuva, na ten tai atsiras meistru, kurie patvarkys
http://www3.videogaga.lt/ cia visokiu nesamoniu yra paziuret
Egis jai cia kas sugenda ir nera garantijos paprasciausiai i siuksliu deze idet reikia.
gal kam TV reikia turetumet patys pasiimt? rasykit jai reikia...
pasivaikscioti kartais smagu tikrai va siandien tai buvau pasivazinet su mocu iki blackheath parko nuvaziavau aitvaru paziuret ir pro greenwichu prariedejau smagu kai siltas oras...
o as visa dienike gardene prasedejau ir dar dabar sedziu beje
ka tiek ilgai reikia veikti gardene? gardene reikia barbeque daryt ir alu gert...
as valgiau luncha, paskui su draugais kalbejau, internete narsiau, paskui mokiaus ir siaip su jum mieliji gi bendrauju beje vietoj bbq buvo salotos, o vietoj alaus kava, arbata ir vanduo
o as alu ir geriu tik namuose jau daba o pries tai pabe
ir dar SVYTURIUKA
gerai gerai, erzinkit..., beje labas pradingele
ai o egi tau patariu kaip ir algis netaisyt to stiprintuvo.. paziurek cia geriau http://www.maplin.co.uk/Search.aspx?criteria=amplifier&source=15&SD=Y
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?