381

Re: londonieciai, kur jus?

Na shiaip Milda jei ka ash ne londonietis:) Buvau viena keleta kartu pravazhiuojant, visai patiko tachiau kad viska pamatyti reikia gero menesio, be to ir ten vieshbuchiai ne ish pigiausiu:)

382

:::810, nera ka cia tiek daug ziurinet visa menesi, savaites uztenka per akis wink

383

tai gal gide galetum pabuti:)

384

as pati dar nemacius per 2 metus visko ko noreciau, vis tu laisvu minuteliu pritruksta.. smile

385

nu ka lituvaiciai cia bendraujat smile) turiu pasiulima kas londone gyvena, gal kam reikia travelku savaitei uz 20 svaru ? smile

386

labas martynai, bene jaunas biznierius busi smile? siaip man nereikia, nes tik 2 zonas perku, tad net pigiau nei tu siulai wink, bet gal kiti ir susidomes..

387

geriau bus pass menesiui perku uz 16 swaru big_smile, bet jei ka dekuj uz pasiulima..

388

ir as kartu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

389

Sveiki visi,  kaip sekasi? 

390

na labas labas naujokeliai big_smile sveiki prisijunge.....:::833:::833

391

Sekantis meetas Liepos 28 diena (sestadieni), tame paciame Loyds bare Camden towne big_smile Kas dalyvauja?

392

Na, tai bus kas ryt ateina? Tarkime 18.00? big_smile

393

Sveiki,idomu buvo pasiskaitineti jusu foruma:)Gaila,kad pati jau nebe Londone,bet ka gali zinoti,gal sugalvosiu grizti;)Tai man ir idomu kaip tas jusu antras susitikimas,ar ivyko?Nes kazkaip cia nebuvo atsiliepimu:)

394

Labas visi ir kas prisijunge, gaila kad as ne uk ir negalejau atvykt i meeta, bet idomu suzinot ar jis ivyko ir gal nuortauku yra wink

395

Kadangi neatsirado daugiau norinciu prisijungti, tai galima sakyti neivyko smile O gal? Nes as netnevaziavau iki to baro ir nezinau, gal kiti susirinko big_smile O kur tu Edgarai isvaziavai?

396

sveikuciai fainuoliukai visi nauji ir senbuviai smile, pagaliau gryzau po atostogu kurios buvo s..., nes lijo, pasijauciau kaip ziema anglijoj.. kadangi dabar dar maniskiai atvaziave pas mane keloms dienoms pasisveciuot, tai negaliu net prie kompo prieit sad, bet pazada nuo savaites vidurio atsigriebsiu big_smile, o del meeto tai net issigandau, galvojau be manes ivyko big_smile, aciu dievui ne smile, tai galim organizuotis..

yra norinciu? wink

397

Aha, pasidziaukit geru oru kol galit, sako sianakt ir vel prasides lietus big_smile As manau sudalyvausiu, jei toks ivyks big_smile

398

sveiki gyvi;) niu tai kaip jau supratau cia ir tipa kazkokis meetas buvo;) ar klystu?

399

nebuvo dar vaida, bet tikiuosi jau greit padarysim wink

400

Jei tik zmoniu bus, tai ir padarysim. Bet reikia manau minimum kokiu 4, kad gautusi ne pasimatymas o nors sioks toks meetukas wink