Re: londonieciai, kur jus?
Na shiaip Milda jei ka ash ne londonietis:) Buvau viena keleta kartu pravazhiuojant, visai patiko tachiau kad viska pamatyti reikia gero menesio, be to ir ten vieshbuchiai ne ish pigiausiu:)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?
Na shiaip Milda jei ka ash ne londonietis:) Buvau viena keleta kartu pravazhiuojant, visai patiko tachiau kad viska pamatyti reikia gero menesio, be to ir ten vieshbuchiai ne ish pigiausiu:)
, nera ka cia tiek daug ziurinet visa menesi, savaites uztenka per akis
tai gal gide galetum pabuti:)
as pati dar nemacius per 2 metus visko ko noreciau, vis tu laisvu minuteliu pritruksta..
nu ka lituvaiciai cia bendraujat ) turiu pasiulima kas londone gyvena, gal kam reikia travelku savaitei uz 20 svaru ?
labas martynai, bene jaunas biznierius busi ? siaip man nereikia, nes tik 2 zonas perku, tad net pigiau nei tu siulai
, bet gal kiti ir susidomes..
geriau bus pass menesiui perku uz 16 swaru , bet jei ka dekuj uz pasiulima..
ir as kartu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sveiki visi, kaip sekasi?
na labas labas naujokeliai sveiki prisijunge.....
Sekantis meetas Liepos 28 diena (sestadieni), tame paciame Loyds bare Camden towne Kas dalyvauja?
Na, tai bus kas ryt ateina? Tarkime 18.00?
Sveiki,idomu buvo pasiskaitineti jusu foruma:)Gaila,kad pati jau nebe Londone,bet ka gali zinoti,gal sugalvosiu grizti;)Tai man ir idomu kaip tas jusu antras susitikimas,ar ivyko?Nes kazkaip cia nebuvo atsiliepimu:)
Labas visi ir kas prisijunge, gaila kad as ne uk ir negalejau atvykt i meeta, bet idomu suzinot ar jis ivyko ir gal nuortauku yra
Kadangi neatsirado daugiau norinciu prisijungti, tai galima sakyti neivyko O gal? Nes as netnevaziavau iki to baro ir nezinau, gal kiti susirinko
O kur tu Edgarai isvaziavai?
sveikuciai fainuoliukai visi nauji ir senbuviai , pagaliau gryzau po atostogu kurios buvo s..., nes lijo, pasijauciau kaip ziema anglijoj.. kadangi dabar dar maniskiai atvaziave pas mane keloms dienoms pasisveciuot, tai negaliu net prie kompo prieit
, bet pazada nuo savaites vidurio atsigriebsiu
, o del meeto tai net issigandau, galvojau be manes ivyko
, aciu dievui ne
, tai galim organizuotis..
yra norinciu?
Aha, pasidziaukit geru oru kol galit, sako sianakt ir vel prasides lietus As manau sudalyvausiu, jei toks ivyks
sveiki gyvi;) niu tai kaip jau supratau cia ir tipa kazkokis meetas buvo;) ar klystu?
nebuvo dar vaida, bet tikiuosi jau greit padarysim
Jei tik zmoniu bus, tai ir padarysim. Bet reikia manau minimum kokiu 4, kad gautusi ne pasimatymas o nors sioks toks meetukas
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?