Re: londonieciai, kur jus?
tai jau taip kokia diena butu smagu susibegt i meeta as siuo metu lietuvoje ir dziaugiuos gerais orais nors nevisad jie geri
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?
tai jau taip kokia diena butu smagu susibegt i meeta as siuo metu lietuvoje ir dziaugiuos gerais orais nors nevisad jie geri
kada grysti edgarai?
sveiki
sveika prisijungusi Nina , gal ka nors apie save
Aha, labai jau kudai nuskambejo toks prisistatymas
labas nina gal kanors apie save?
Milda kaip tau einas? as grysiu jau si savaitgali ir reiks ruostis mokslam.
xixixi, ir man mokslai jau ne uz kalnu Edgarai, tai kaip supratau viska susitvarkei sus studijomis ir vel tesi..
Milda deja neviska susitvarkiau su mokslais, bet zadu testi...
o kaip tu?
as kupina entuziazmo ir uzsispyrimo, greit jau reiks dokumentus paduoti
malonu girdet
Na Londonieciai mielieji Kas gero ar blogo nutiko per savaitgali? Labai gaila, kad visi naujai prisijunge nariai tik "labas" paraso ir daugiau nebepasirodo
Sveiki, tik neseniai uzklydau i cia.
Apie ka diskutuojam?
Pasirodo tebeorganizuojat susibegima... tai nieko nepraleidau:)
Prisijungsiu:)
laba diena, londonieciai.. Mindaugas ziuriu ankstyvas toks
Ooo Truputis nauju veidu susirinko
Kazkaip net paciam keista, pirmas susitikias taip lengvai buvo suorganizuotas, o antro niekaip neiseina
As daugiau veleyvas nei ankstyvas:)
O kur pirma karta susitikot? Ka veiket?
Ei, kur jus visi.... ar cia tycia mane viena palikot....
Susitikimui gera vieta zianu....... kur jus...... tikrai gera:)
Einu miegot:) iki......
xixi.. ir kaip ismiegojai??
sveiki cia forumo veteranai.. bet tai ziuriu, kad cia jusu mazoka, tai kiek zmoniu meete buvo??
Nelabai mes ir dingom, protarpiais pasirodom Pirma susitikima darem Camden Towne Loyds bare. Susedom, lietuvisko alaus isgerem, paplepejom, susipazinom ir tiek
Aciu Lina, issimiegojau gerai. Siandien nevarziau saves ir leidau miegoti tiek, kiek norejau:) Atsikeliau aisku velai, bet tai ir buvo miego kaina:)
Camdenas, geras rajonelis, man ten patinka. Apie 5val. vakaro galima labai pigiai pavalgyti kinietisko maisto:)
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?