421

Re: londonieciai, kur jus?

nu tai darom velgi.. wink ale cia visi dinge, pradinge..nors as nekitokia big_smile o davai kad ir si ilgaji savaitgali.. ka manot? :::520

422

O gal ne?.. big_smile:D:D As si ilgaji savaitgali Lietuvoje daug svenciu turesiu... Gal palaukima kito? Rudens proga pvz big_smile

423

em..as tai visad uz:::858
o proga matosi rimta... :::a48

424

Na va, manau trys dalyviai jau yra: Vaida, Mindaugas ir as smile Kas dar jungiasi? Milda, Edgarai, kur jus dingot?

425

prapuole..
o dar beja, kurioj vietoj planuotumemes? :::b25

426

Manau link centro kazkur ir vel... na kazkur pirmoje zonoje big_smile tada visiems mazdaug vienodai toli gryzti buna big_smile

427

mhm...man toliausia:::013
ne siaip, tai jo...visiem daugmaz vienodai gryzti :::526

428

labas sveiki saunu matyt kad biski atgijo forumas, as kaip ir niekur nedinges esu Londone wink
tai matau jau organizuojat meeta tai gal ir prisijunkciau ...kaip iseitu... :::822
kada ir kur planuojama? man 5dienis ar sestadienis patogiausiai, o kaip jum?

429

mumi irgi...patogiau gal 6dienis, pailsejus po savaites darbu ... :::a48
kur kur...centre:)

430

Gal tuomet rugsejo 1? Bus kaip tik sestadienis. O del vietos tai jei zinot ka nors padoraus - siulykit smile O tu, vaida, ziurek neperdek taip nelaukdama big_smile Labai nekantrauji stipriai big_smile

431

Gal Liverpoolyje... kur nors Brick lane st. 
Mano grafikas nepastovus, slenkantis... jei nutarsim kuria diena, man geriau butu zinoti is anksciau... pvz, bent jau pries savaite.... Aciu...

432

Sveikas Mindaugai dziugu matyt prisijungus
Brick lane visai nebloga viechike zinau ten yra bent keli klubai... tai galime planuot tenai ar gal kiti turi daugiau ideju?
Tik va Vaida tai tikriausiai nesulauks  :::629

433

sweikuciai seni ir nauji biciuliai  wink
nagi nagi idomu  matau meetas organizuojamas, dziugu. jo kaip Mindaugas minejo butu malonu suzinot is anksto apie ji viska, nes yra zmogeliuku uzimtu, na netaip kaip musu Mildute, bet butu maloniau zinot is anksto wink

434

sulauks ta Vaida;) nepergyvenkit berniukai.. wink :::757 kenciantiem - dangus...
xexe;)
tai leidziu jum nusprest KUR.. :::840

435

galvoju ar tik nereikia tokiam susitikimui renginiu vadovo ? vat Mildute forumo kureja ir visu reikalu iniciatore ko tai nieko nepasako, tikriausiai kaip ir dauguma labai uzsemus... wink
Man irgi is anksto butu malonu zinoti kur ir kada meetas organizuojamas.

436

Arba galim  eit pamusinet kegliu:) I Boulinga:-)

437

i boulinga negalim eit, nes ir paneliu jusu tarpe yra;)kas nores, supras priezasty :::a17
tai laikas kita 6dieni, kiek supratau tai bus rugsejo 1-oji wink
o vieta... atvira jusu siulymams wink

438

boulinga zinau vienas yra Elephant&Castle paciame shoping centre 3 aukste, o kitas yra lietuvoj Akropolyje smile

439

na boulinga gal ir as nieko pries buciau suzaist, o kokios problemytes  panelei Vaidutei kyla,? bijom nagucius nusilauzyt ? big_smile

440

Jei, Vaidute, bijai nagucius nusilauzti, tai galesi paspardyti ta kamuoli big_smile:D:D
Man siaip tinka visos dienos nuo kito ketvirtadinio bet kurioje vietoje nuo kokiu 18.30