Re: londonieciai, kur jus?
tai buvo pries dvylika metu kai buvo smagu i karnavala nueit
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 22 23 24 25 26 … 43 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tai buvo pries dvylika metu kai buvo smagu i karnavala nueit
Nepritariu visiems. Kodel?
Niekada nebuna viskas taip pat. Nebent jus einat i tas pacias vietas ir ziurit i tuos pacius daiktus.
As pernai buvau ir stebejau pati karnavala. Vaziuojancius masinose... O siemet, vaiksciojau po uzkampines gatves ir tusinausi kartu su publika. Nepatikesit... nuklydau i visiska juoduku tusovke, veliau i diskoteka lauke ant smeliuko, kalbejausi su zmonemis.... Ei, tik nereikia patiems buti nuobodziais ir viskas aplinkui taps daug sviesiau.... Gyvenimas is to ir susideda:)
Ir kitais metais eisiu, tik tegul karnavalas buna...:)
Aciu uz zodi...
as uz
sveiki mielieji, ziuriu apie karnavala diskusijos verda , ir man teko pabuvot, beje, pirma karta, patiko labai, liux viskas, kitais metai eisiu vel
o del susitikimo as negaliu rugsejo 8... o gal sekmadieni padarom, ne sestadieni, nes dazniausiai visiems pirmadieni i darba, tad visi busim londone... na bet jei neiseina, tai vadinasi neteks sudalyvaut man..
Joooooo, tokiais tempais organizuojant ir kledu sulauksim.
Toks vaizdas, kad tamstos dirbat kokioj nors birzos kontoroj... ir neduok dieve nusisuksit ir ziurek, akciju kainos nukrito...:) juokaunu aisku....
As mielai isgerciau alaus. Kada tas susitikimas, rugsejo 8?
Milda, nesugraudinsi.... pati kalta:)
RUGSEJO 8-a tai jau nutarem beliko del LAIKO susitart ir del VIETOS ....
OK. Man tinka. Jus nutarkit vieta ir valandas. Nes as veluosiu ir prisijungsiu tik po 22 val. Nes dirbu:)
Zinau boulinga Notting hille, Bayswater st. ... uuuuu kur jus?
8diena tai sestadienis?:V as sekmadieni jau suplanavau ir pazadejau kolegom pries atostogas Lietuvoj atsigert:V
nezinau boulingo... o tai cia daugiau paneliu nebus?
siuperiukas
kas tooooooooks?
ar cia pasitaiko laisvu merginu?
Pasitaiko... tik ne visai cia...
man regis nebus jokio myto kazkaip mazai norinciu.......
man regis nebus jokio myto
kazkaip mazai norinciu.......
Norinciu nuotaika, labai nemazai priklausoma ir nuo organizatoriu... o tokiu yra pas jus? :V ;D
Gerai.
As pasirasau. Nr.1
Na manau as jau anksciau pasirasiau Bet tarkime pradejome skaiciuoti, tuomet busiu Nr. 2
Nr.3 busiu as tik vat laiko ir vietos taip ir nenusprendem
laikas tixi .....
nu kap matu bizekas dauki angliecu. nu as ir prisidesu. anglija ira s**** nu pavizdzui man inai nepatinka vistiek ne tokia tevine kaip lietuva. kekviena karta kai as gristu is atostogu is lietuvos visalaika anglijoje man pasidaro labai nuobodu ir nuru dar tas lietus. o kai i lietu atleki jautiesi toks gaivus kaip niekada. kas su manim sutaria tai atsakikit)
Henrieta, o tu jau baigus dvi klases ar dar ne? Nes man atrodo antrokai uz tave truputi geriau rasyti moka
Puslapiai Ankstesnis 1 … 22 23 24 25 26 … 43 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?