461

Re: londonieciai, kur jus?

tai buvo pries dvylika metu kai buvo smagu i karnavala nueit:::a16

462

Nepritariu visiems. Kodel?
Niekada nebuna viskas taip pat. Nebent jus einat i tas pacias vietas ir ziurit i tuos pacius daiktus.
As pernai buvau ir stebejau pati karnavala. Vaziuojancius masinose... O siemet, vaiksciojau po uzkampines gatves ir tusinausi kartu su publika. Nepatikesit... nuklydau i visiska juoduku tusovke, veliau i diskoteka lauke ant smeliuko, kalbejausi su zmonemis.... Ei, tik nereikia patiems buti nuobodziais ir viskas aplinkui taps daug sviesiau.... Gyvenimas is to ir susideda:)
  Ir kitais metais eisiu, tik tegul karnavalas buna...:)
                                                                                            Aciu uz zodi...

463

as uz

464

sveiki mielieji, ziuriu apie karnavala diskusijos verda smile, ir man teko pabuvot, beje, pirma karta, patiko labai, liux viskas, kitais metai eisiu vel big_smile
o del susitikimo as negaliu rugsejo 8... o gal sekmadieni padarom, ne sestadieni, nes dazniausiai visiems pirmadieni i darba, tad visi busim londone... na bet jei neiseina, tai vadinasi neteks sudalyvaut man.. sad

465

Joooooo, tokiais tempais organizuojant ir kledu sulauksim.
      Toks vaizdas, kad tamstos dirbat kokioj nors birzos kontoroj... ir neduok dieve nusisuksit ir ziurek, akciju kainos nukrito...:) juokaunu aisku....
        As mielai isgerciau alaus. Kada tas susitikimas, rugsejo 8?
    Milda, nesugraudinsi.... pati kalta:) 

466

RUGSEJO 8-a tai jau nutarem beliko del LAIKO susitart ir  del VIETOS ....:::202

467

OK. Man tinka. Jus nutarkit vieta ir valandas. Nes as veluosiu ir prisijungsiu tik po 22 val. Nes dirbu:)

468

Zinau boulinga Notting hille, Bayswater st. ... uuuuu kur jus?

469

8diena tai sestadienis?:V as sekmadieni jau suplanavau ir pazadejau kolegom pries atostogas Lietuvoj atsigert:V
nezinau boulingo... o tai cia daugiau paneliu nebus?:::819

470

:::647:::647:::647:::647:::d08siuperiukas

471

kas tooooooooks? :::209

472

ar cia pasitaiko laisvu merginu?

473

Pasitaiko... tik ne visai cia... big_smile

474

man regis nebus jokio myto sad kazkaip mazai norinciu.......

475

Egis, 26 parašė:

man regis nebus jokio myto sad kazkaip mazai norinciu.......

Norinciu nuotaika, labai nemazai priklausoma ir nuo organizatoriu... o tokiu yra pas jus? :V ;D

476

Gerai.
As pasirasau. Nr.1

477

Na manau as jau anksciau pasirasiau smile Bet tarkime pradejome skaiciuoti, tuomet busiu Nr. 2

478

Nr.3 busiu as wink tik vat laiko ir vietos taip ir nenusprendem  smile laikas tixi .....

479

nu kap matu bizekas dauki angliecu. nu as ir prisidesu. anglija ira s**** nu pavizdzui man inai nepatinka vistiek ne tokia tevine kaip lietuva. kekviena karta kai as gristu is atostogu is lietuvos visalaika anglijoje man pasidaro labai nuobodu ir nuru dar tas lietus. o kai i lietu atleki jautiesi toks gaivus kaip niekada. kas su manim sutaria tai atsakikit)

480

Henrieta, o tu jau baigus dvi klases ar dar ne? Nes man atrodo antrokai uz tave truputi geriau rasyti moka wink