Re: londonieciai, kur jus?
Na kaip suprantu siandien irgi nieko nebeivyks
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?
Na kaip suprantu siandien irgi nieko nebeivyks
tai kur tau ivyx, nematai kad visi ismire ( uzsieme savo reikialais matai) ir dar galvoja apie kazkoki meeta, pfff pasakos
Jei nebutu Algis pastebejes Henrietos rasymo "stiliuko" subtilybiu... Vienu zodziu pritariu Algiui.
Henrieta, nuobodu tik nuobodiems zmonems. O kad nebutu nuobodu, zmones turi toki dalyka kaip smegenis ir jomis galvoja ka veikti...
Musu mergaites turbut isejo shopintis... o ka daugiau veikt?:)
Vyrai, siulau eit i puba atsigert alaus.
Sveiki
Jo Mindaugai geras pasiulimas savaitgali i puba, as vat kaip tik panasiai ir padariau tik penktadieni-nuvariau i centra pasitusint puba, nes cia kaip sunkiai bendrai kazka nutart. Siaip tokiem renginiam tinkamiausiai butu organizatoriai...
Nezianu... as tai kartais pagalvoju, kad per daug tusinuosi. O pabus lankau kelis katrus savaitej... tad vyrai... as visur ir visada prisijungsiu. Megstu alu. Guinnes tiesiog idealiai atitinka mano skonio receptoriu reikalavimus:)
One Life... live it!
zinot as net nepradesiu su tokais kaip jus. nes matau jusu metu jus ir anlija megstat
Tavo pasirinkimas Henrieta labai teisingas. Sveikinu, esi protinga panele:)
TRUMPA ISTORIJA
Mano draugas ištraukė savo žmonos komodos stalčių ir iš jo išėmė mažytį paketėlį: Tai nėra paprastas paketėlis, - tarė jis, - tai - puikūs apatiniai". Jis numetė popierių ir apžiūrinėjo šilką ir ažūrinius mezginėlius. "Aš tai nupirkau, kai mes pirmą kartą važiavome į Niujorką. Jau bus 8 ar 9 metai. Bet ji taip nė karto jų ir nepanaudojo. Ji norėjo juos išsaugoti ypatingai progai. "Ką gi, aš manau, kad būtent dabar ir yra tas momentas." Jis priėjo prie lovos ir pridėjo šį paketą prie kitų daiktų, kurie po laidotuvių tapo nebereikalingi. Jo žmona buvo ką tik mirusi. Atsisukdamas į mane, jis pasakė: "Nieko nelaikyk ypatingai progai. Kiekviena tavo gyvenimo diena yra ta ypatinga proga." Aš visad galvoju apie šiuos žodžius - jie pakeitė mano gyvenimą. Šiandieną aš skaitau daug daugiau nei ankščiau, o valgau, šveičiu mažiau. Atsisėdęs savo terasoje gėriuosi peizažu, nekreipdamas dėmesio į piktžoles darže. Aš praleidžiu daugiau laiko su savo šeima ir savo draugais ir mažiau laiko darbe. Aš supratau, kad gyvenimas yra patirčių visuma, kurią turime įvertinti. Nuo šiolei aš nieko nesaugau, nelaikau. Aš naudoju savo krištolines taures kasdieną. Jeigu tik užsimanau, aš apsirengiu savo naująjį švarką, eidamas apsipirkti. Savo geriausių kvepalų aš nebesaugau švenčių dienoms, aš juos naudoju kada tik kyla noras. Tokios frazės, kaip "viena diena" ir "kita diena" po truputi ištremiamos iš mano žodyno. Jeigu tai verta, aš noriu matyti, girdėti, daryti tuos dalykus DABAR. Aš nesu visiškai tikras dėl to, ką būtų dariusi mano draugo žmona, žinodama, kad jos rytoj čia jau nebebus (rytdiena, kurią mes visi priimame lengvabūdiškai). Aš manau, kad ji būtų pasikvietusi visą šeimą, artimus draugus. Galbūt ji būtų pasikvietusi keletą senų draugų, tam, kad susitaikyti ar atsiprašyti už buvusį seną kivirčą. Man patinka mintis, kad ji galbūt būtų ėjusi pietauti i kiniečių restoraną (jos mėgiamiausi patiekalai). Visi šie mažyčiai dalykėliai labiau rūpėtų, jei žinotume, kad mūsų valandos jau suskaičiuotos. Mane jaudina tai, kad niekada nebematyčiau savo draugų, su kuriais turėjau susitikti "vieną dieną". Kad negalėčiau parašyti laiškų, kuriuos ketinau parašyti "artimiausiomis dienomis". Man nepatiktų tai, kad nepakankamai dažnai savo artimiesiems sakydavau kaip aš juos myliu. Dabar aš nieko nebevėlinu, nenustumiu ar nelaikau nieko, kas galėtų suteikti džiaugsmo ir juoko kiekvieno iš mūsų gyvenimui. Aš pats sau sakau, kad kiekviena diena yra ypatinga. Kiekviena diena, kiekviena valanda, kiekviena minutė yra ypatinga.
auksiniai zodziai ir visos tos nuostabios mintys. liux bet gi net tu Mildut zinai ir netgi panasiai negyveni kas katik buvo parasyta tavo laiskuty........
zinai, atvirai pasakius, stengiuosi taip gyventi, gal todel ir dziaugiuosi kiekviena akimirka, o sypsena dazniausias svecias mano veide
yeahhh Mildut visi buvome ten ir garbinoma kiekviena momenta siuo metu man labiau patinka buitine technologija ir manau tai ipatingas zmoniu pasiekimas ir tai kad galime kalbet pvz internetu, o juk kadaise zmones tokiu dalyku net neisivaizdavo, o tai manau yra ipatingas siu dienu pasiekimas. siuolaikinis jaunimas net nenutuokia kad tai kazkieno kurybiniai sugebejimai pvz paklausk kur cukru gamina - paskays Tesco. Taip kad tikrai yra daug stebuklingu dalyku prigalvota ir sie daiktai zmogaus gyvenima daro stebuklingu
o panos yra stebuklu sergetojos
del to visad malonu Mildute matyt sypsena tavo veide
nevisada gaunasi taip gyventi...turiu situs zodzius jau senai ir kaskart paskaitau ir stengiuos gyventi kitaip, bet nevuisada taip gaunasi..;)
O siaip...gryzau i Lietuvele, tai lyja, kaip oreliai pas Jumis?
pas mus saulute ritinejas
Turiu kvaila iprot pametineti telefonus Tfu, tfu, tfu, (nusispjoviau) Lietuvoje tekdavo net kelis pakeisti per metus. Ir kiekviena karta pametes, baisiausiai susinervindavau, galvodavau... viskas, gyvenimas ziaurus, ka dabar daryti, negalesiu susisiekti su draugais ir t.t. Tada nusiramindavau ir imdavau gyventi be telefono. Ir ka jus manote, nera jau taip baisu. Pripranti ir tiek. Susitini su kuo reikia, susitari ir vygdai isipareigojimus. Praeidavo netgi pora savaiciu kol isigydavau kita. Manau, tos naujos technologojos, tai tik igyvendintos idejos, be kuriu gyventi galima ne prasciau nei su jomis. Budamas mazas nezinojau ka reiskia zodis kompiuteris. Zaisdavom lauke kara ar slepynes. O visos naujos technologijos kaip magnetas gelezi, taip vaikus traukia prie ekranu.
Nekenciu kompo..... jis sueda begalybe mano brangaus laiko.
Tai kad kompas laika valgo pilnai sutinku, nes manau kad daug kas tai pasakytu, bet jai kompa tik naudoji kaip yranki ir zinai ko sieki, tai tikrai gali buti neatsiejamas gyvenymo pagalbininkas, o kad zmogus gali apsieiti be nauju technologiju ir apsiprast tai kaip sakoma- ir suo kariamas apsipranta
As daugiausia laiko paskutiniu metu praleidziu prie kompo del to ir noreciau darba rasti panasu, bent panaudoti tai ka moku naudingiems tikslams
O dabar 21amziui tai technologijos ir komunikacija,tik ir dominuoja rinka, nes manau tai neatsiejama siu dienu butinybe.
Matai jai ir pameti telefona anksciau ar veliau kita isigyji ir jautiesi vel pilnaverciu zmogum...:)
Oki reik pradet darbo ieskot Geros dienos
sveikuciai , vaida, pas mus labai atsalo, reikia jau ziemines spintos...edgarai, smagu vel girdet ziniu is taves, pranesk kaip sekas su darbais, mindaugai, pametinet telefonus, sakyciau, nelabai geras iprotis, bet jei gali be jo gyvet, tai pagirtina, nes siandien mazai kas gali ir keleta valandu be jo isivaizduoti
as va jau susitvarkiau viska del koledzu, dabar zingsniuoju 3 kartus per savaite po darbo, pagaliau vel studente
Teisybe. Kompas geras dalykas. Tik ji tinkamai reikia naudoti.
Dziausiuosi savimi, jog nespejau apsirgti zaidimu manija. Ir gerai kad turiu laptopa, tai jame ne vieno geimo nera:) Ir jei atvirai, be kompo taptu beprasme dalis mano gyvenmo. Kompas tapo ir darbo irankiu. Nepagrindiniu, bet neisvengiamu:)
Saunuole Milda, gyvenime daryk viska ka tik imanoma. Kalbu apie teigiamus dalykus. Maziau ar daugiau viskas parvercia. O ka mokiniesi?
Atsalo?;( Tikiuosi, bent nelyja.. :V
I koki koledza zygiuosi? Manes rezultatai laukia namie, laiska turejau gaut, smalsu, ale teks pakentet:) Tikiuosi aisku geriausio:D
sveiki, stai ir vel prie kompo prisedau kaip sakoma be kompo neapsieinama siandien...;)
saunu Milda kad pradejai studijuot tai tik i nauda manau, ar ta pati studijuoji ka ir zadejai?
siuo metu ieskau darbo ir rosiuos testi studijas nuo vasario. siaip viskas normaliai.
Vaida o tu gal brandos atesta gavai?
Joooo gerai kad as nezaidziu zaidimu, zinau kitus tai kaip narkotikas traukia juos kompiuteriniai zaidimai, tai kazkaip pagalvojau kad laiko gaisinimas...dziugu kad kiti gali leisti sau tokia prabanga.
Mindaugai jai neklystu esi stalius, tai galvojau gal sudomintu pasiulimas, pvz klijantam pasiuliti medziagas mazesnem kainom? tai jai ka i privata parasyk ir galesim aptarti detaliau.
geros dienos
Edgarai, man iki staliu toli uz toliau. Menkai as nusimanau apie medzio darbus. O kodel pagalvojai kad as stalius?:)
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?