Re: londonieciai, kur jus?
pasiulymas susitikima daryt gruodzio 14-16 dienomis jei zinoma daugelis nebus isvyke i lt svest sventes jei jau bus tai logiska kad susitikimo ir nebus
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 27 28 29 30 31 … 43 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
pasiulymas susitikima daryt gruodzio 14-16 dienomis jei zinoma daugelis nebus isvyke i lt svest sventes jei jau bus tai logiska kad susitikimo ir nebus
As sutinku. Butinai, jei tai bus sestadienis arba sekmadienis:)
14diena tiksliai negaliu, firmos kaledu vakarelio nepraleisiu:D o 15d as uz;)
As 15d. negaliu. Arba be manes.
jei ka tai cia Mildos pasiulymas buvo susitikima surengt 14-16 dienomis, bet kaip pastebejau tai jos cia nei kvapo nematyt ., pradingo , uzimtuole na dar turim 16-a diena jei ka , bet manau kad retas nores sekmadieni alucio pagurksnot ir pirmadieni sunkia galva darbe blaskytis ?
sveikuciai mielieji ,
niekur as nepradingau (kaip egis galvoja) , tik tikrai labai uzsiemusi
pazadejau suorganizuoti susitikima ir savo pazado laikausi!
kagi, kaip matau, gruodzio 16 galim visi, tad prasau rasykit man i private kas uz ir tikrai norit dalyvauti, padarysiu sarasiuka , apsikeisim tel nr, tada bus lengviau susisiekti
laukiu norinciu ir nekantrauju visus pamatyt (kai ka jau ne pirma karta )
tikiuosi smagaus susibegimo ir pasisedejimo pries kaledas
visada jusu
milda-idzide
chebryte,gal zinote kur Londone rubu urmo baze? Pvz.:TKMaxx ar panasiai?
as 15 ir 16 diena galeciau tikriausiai, alucio atsigert sestadienis butu geriau, o sekmadienis tik arbatai
Tomas Google tavo draugas tokiam dalykam.
Edgarai visiskai pritarium alu reikia gert sestadieni, kokis ten susitikimas be alaus
Sekmadienis man butu kaip tik. Sestadieni as atkrentu.
Ei, tai nebutina prisigert kad rtojus taptu pragaru. Juk galima ir kulturingai pasilinksminti:)
eeee, oragnizatoriai , paskelbta diena - sekmadienis, kas galit rasykit, kas ne, tai ne, beje vaikinai, ne gerimuose esme
O kur?
Milda, tau gerai sekasi:)
Mindaugas geras klausimas kur? as tapati irgi paklausciau
Nu nezinau gal ir sekmadieni issikrapstysiu pasikulturint... ar daugiau nera norinciu susitikt?
O kokios aplinkos kas noretumete? Ramios, ar triuksmingos?
Aplinka turetu buti nei per daug truksminga nei per daug tylu... bet didelio skirtumo ner, cia jau skamba prabanga...
As visai mielai noreciau pabendrauti...tik va retai prie pc prisedu uztat daznai negaliu pasiriureti kur susitinkat ir pan jeigu rengsite koki meeta butu malonu jeigu pakviestumet
londonieciu yra )
na mielieji kaip matau meeto niekas nenori, nes nesulaukiau nei vieno patvirtinimo i privata, kad tikrai ateisit
siaip tai galvojau centre susibegt, gal leicester squire, koki boulinga pazaist, gal ir kokteiliuka siurbtelt ar bokala pakelt, bet nera norinciu... o gaila...
hmmm... su tokiu "aktyvumu" niekada joks meetas neivyks
na draugai mielieji tai ar norit meeto ar ne? nes man regis musu organizatorius ir taip turi ka veikt nei meetus organizuot i kuriuos niekas neina
kagi, egis uz, pagaliau, jau vienas sarase , tiksliau du, nes prisijungia mano kolege lietuvaite, kuri pradejo mano kompanijoj dirbti pries menesiuka
daugiau norinciu???
nagi, pajudinkit sustingusiuis kaulus
Puslapiai Ankstesnis 1 … 27 28 29 30 31 … 43 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?