Re: londonieciai, kur jus?
pasiulymas susitikima daryt gruodzio 14-16 dienomis jei zinoma daugelis nebus isvyke i lt svest sventes
jei jau bus tai logiska kad susitikimo ir nebus
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?
pasiulymas susitikima daryt gruodzio 14-16 dienomis jei zinoma daugelis nebus isvyke i lt svest sventes
jei jau bus tai logiska kad susitikimo ir nebus
As sutinku. Butinai, jei tai bus sestadienis arba sekmadienis:)
14diena tiksliai negaliu, firmos kaledu vakarelio nepraleisiu:D o 15d as uz;)
As 15d. negaliu. Arba be manes.
jei ka tai cia Mildos pasiulymas buvo susitikima surengt 14-16 dienomis, bet kaip pastebejau tai jos cia nei kvapo nematyt ., pradingo , uzimtuole
na dar turim 16-a diena jei ka , bet manau kad retas nores sekmadieni alucio pagurksnot ir pirmadieni sunkia galva darbe blaskytis ? ![]()
sveikuciai mielieji
,
niekur as nepradingau (kaip egis galvoja)
, tik tikrai labai uzsiemusi
pazadejau suorganizuoti susitikima ir savo pazado laikausi!
kagi, kaip matau, gruodzio 16 galim visi, tad prasau rasykit man i private kas uz ir tikrai norit dalyvauti, padarysiu sarasiuka
, apsikeisim tel nr, tada bus lengviau susisiekti
laukiu norinciu ir nekantrauju visus pamatyt (kai ka jau ne pirma karta
)
tikiuosi smagaus susibegimo ir pasisedejimo pries kaledas
visada jusu
milda-idzide ![]()
chebryte,gal zinote kur Londone rubu urmo baze? Pvz.:TKMaxx ar panasiai?
as 15 ir 16 diena galeciau tikriausiai, alucio atsigert sestadienis butu geriau, o sekmadienis tik arbatai
Tomas Google tavo draugas tokiam dalykam.
Edgarai visiskai pritariu
m alu reikia gert sestadieni, kokis ten susitikimas be alaus 
Sekmadienis man butu kaip tik. Sestadieni as atkrentu.
Ei, tai nebutina prisigert kad rtojus taptu pragaru. Juk galima ir kulturingai pasilinksminti:)
eeee, oragnizatoriai
, paskelbta diena - sekmadienis, kas galit rasykit, kas ne, tai ne, beje vaikinai, ne gerimuose esme ![]()
O kur?
Milda, tau gerai sekasi:)
Mindaugas geras klausimas kur? as tapati irgi paklausciau
Nu nezinau gal ir sekmadieni issikrapstysiu pasikulturint...
ar daugiau nera norinciu susitikt?
O kokios aplinkos kas noretumete? Ramios, ar triuksmingos?
Aplinka turetu buti nei per daug truksminga nei per daug tylu... bet didelio skirtumo ner, cia jau skamba prabanga... ![]()
As visai mielai noreciau pabendrauti...tik va retai prie pc prisedu uztat daznai negaliu pasiriureti kur susitinkat ir pan
jeigu rengsite koki meeta butu malonu jeigu pakviestumet ![]()
londonieciu yra
)
na mielieji kaip matau meeto niekas nenori, nes nesulaukiau nei vieno patvirtinimo i privata, kad tikrai ateisit
siaip tai galvojau centre susibegt, gal leicester squire, koki boulinga pazaist, gal ir kokteiliuka siurbtelt ar bokala pakelt, bet nera norinciu... o gaila...
hmmm... su tokiu "aktyvumu" niekada joks meetas neivyks 
na draugai mielieji tai ar norit meeto ar ne? nes man regis musu organizatorius ir taip turi ka veikt nei meetus organizuot i kuriuos niekas neina ![]()

kagi, egis uz, pagaliau, jau vienas sarase
, tiksliau du, nes prisijungia mano kolege lietuvaite, kuri pradejo mano kompanijoj dirbti pries menesiuka
daugiau norinciu???
nagi, pajudinkit sustingusiuis kaulus ![]()
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?