601

Re: londonieciai, kur jus?

atrodo kad nieko nesigavo... sekmadienis tokia diena kad niekas nesigauna... smile atrodo nebera norinciu susitikt

602

muilo burbulas sprogo.......

603

tautieciau sorry is mano puses. biski uzgostraliaves buvau.tad katynu pirmadieni namo grizau. darbe istveriau tik tris valandas.ka jau kalbet apie sekmadienio meeta.nebuvau sawyje.ai patis zinot ir zinau kad liksiu suprastas.o jei ne pabandikit sawe pastatit i mano vieta. smile))

604

Dejau as ant tavo vietos. Sestadieni kaledas svenciau ir sekmadieni tikrai buciau dalyvaves. Bet musu mergaites kazko labai baikscios. Suorganizavo ir pasiplove. Prasau pasiaiskinimo!!!

605

Taip mergaites prasome pasiaiskinti! smile

606

Edgarai, o tau taip neatrodo, kad cia tik mes abu kalbames? Dar Alex kazka sapalioti bando:) ir viskas.
  Kaip sveikata Alex 85?

607

na va, taip ir zinojau kad nieko nesigaus...o dar sako mergaites baikscios... sad
laukiau laukiau kad i privata parasytumet savo nr kaip ir buvau prasius, bet nzn ar cia tingumas, ar ne per didelis norejimas, o gal nepasitikejimas???...
liudna labai man, nes tikrai noriu kazka padaryti, bet be jusu paciu iniciatyvos, noro ir bendradarbiavimo sunku tai igyvendidnti...
kagi, nzn ar isvis verta kazka organizuot, nes matau, jog plepuciu daug, o daranciu - 0... sad

608

nu ot..vyrukai baikstus gal:p ka?;)
nereikia visos kaltes ant paneliu verst..kas lieka Londone per sventes? gal tarp svenciu iseitu?:V
nu reikia, po galais susibegt...visam grozi pasirodyt;)
gana cia! davai 28d penktadieni ar 29d sestadieni kur nors?:V kas kur gyvenat? surasi aukso vidury meetui:V

609

Jo Mindaugai mes cia dviese ir tesikalbam, panos tipo organizuoja o po to pasimuilina ir exusai po to...
Milda del ko tu kvieti i privata viska atvirai galime nutart ar ne? ar tu kokia mafija cia rezgi smile

610

Net neisivaizduoju kur yra tas tavo privatas. Pritariu Edgarui, nera ka cia slept.
   Jus mergaites irgi duodat. Savaite nei zodzio neparaset, o kai ant jusu truputi uzvaziavo, puolate visos ir teisinates kokios esate jus saunios.
  Jei taip yra is tikruju, irodykit ir pagaliau suorganizuok ta susitikima. Vaida, pirmyn:)

611

Gerai, gruodzio 29d. 18.30val. vieta? Kaip jau minejau, galetumet pasakyt kas mkur gyvenat, ir taip rasti patogiausia taska susitikt..nes nematau prasmes susitikt ten, kur visiem ne pakeliui.
Mergaites dirbo sunkiai, del to nesirode, bent as..:::818

612

Kagi, su sventemis brangieji!!!

dayg sypsenu jums, skardaus juoko ir nepamirstamu akimirku!! smile

:::d03

xxx

613

Susitinkam Leicester square prie karuseliu. Ten yra karuseles su arkliukais ir prie ju Charlie Chaplin paminklas. O tada sugalvosim vakaro tesini.
   Tinka?

614

aha, neturiu daugiau ka veikt, kaip kazka regzt, tikra mafija...:::734

615

tik juokauju Milda neimk i sirdi.

616

tai cia kada?:? tinka mano pasiulytas laikas... ? as ateisiu, jus kaip norit..

617

Ok. 18.30. supratau puikiai.
As busiu su sypsena veide, taip galesit mane atpazinti:) iki...

618

o as busiu...nzn kaip as busiu, bet BUSIU!

619

Oki. As irgi planuoju prisijungti 18.30, o kurioj tiksliai vietoj susitinkam tada?

620

Milda kur tu ar atvyksi ? smile