Re: londonieciai, kur jus?
atrodo kad nieko nesigavo... sekmadienis tokia diena kad niekas nesigauna... atrodo nebera norinciu susitikt
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?
atrodo kad nieko nesigavo... sekmadienis tokia diena kad niekas nesigauna... atrodo nebera norinciu susitikt
muilo burbulas sprogo.......
tautieciau sorry is mano puses. biski uzgostraliaves buvau.tad katynu pirmadieni namo grizau. darbe istveriau tik tris valandas.ka jau kalbet apie sekmadienio meeta.nebuvau sawyje.ai patis zinot ir zinau kad liksiu suprastas.o jei ne pabandikit sawe pastatit i mano vieta. ))
Dejau as ant tavo vietos. Sestadieni kaledas svenciau ir sekmadieni tikrai buciau dalyvaves. Bet musu mergaites kazko labai baikscios. Suorganizavo ir pasiplove. Prasau pasiaiskinimo!!!
Taip mergaites prasome pasiaiskinti!
Edgarai, o tau taip neatrodo, kad cia tik mes abu kalbames? Dar Alex kazka sapalioti bando:) ir viskas.
Kaip sveikata Alex 85?
na va, taip ir zinojau kad nieko nesigaus...o dar sako mergaites baikscios...
laukiau laukiau kad i privata parasytumet savo nr kaip ir buvau prasius, bet nzn ar cia tingumas, ar ne per didelis norejimas, o gal nepasitikejimas???...
liudna labai man, nes tikrai noriu kazka padaryti, bet be jusu paciu iniciatyvos, noro ir bendradarbiavimo sunku tai igyvendidnti...
kagi, nzn ar isvis verta kazka organizuot, nes matau, jog plepuciu daug, o daranciu - 0...
nu ot..vyrukai baikstus gal:p ka?;)
nereikia visos kaltes ant paneliu verst..kas lieka Londone per sventes? gal tarp svenciu iseitu?:V
nu reikia, po galais susibegt...visam grozi pasirodyt;)
gana cia! davai 28d penktadieni ar 29d sestadieni kur nors?:V kas kur gyvenat? surasi aukso vidury meetui:V
Jo Mindaugai mes cia dviese ir tesikalbam, panos tipo organizuoja o po to pasimuilina ir exusai po to...
Milda del ko tu kvieti i privata viska atvirai galime nutart ar ne? ar tu kokia mafija cia rezgi
Net neisivaizduoju kur yra tas tavo privatas. Pritariu Edgarui, nera ka cia slept.
Jus mergaites irgi duodat. Savaite nei zodzio neparaset, o kai ant jusu truputi uzvaziavo, puolate visos ir teisinates kokios esate jus saunios.
Jei taip yra is tikruju, irodykit ir pagaliau suorganizuok ta susitikima. Vaida, pirmyn:)
Gerai, gruodzio 29d. 18.30val. vieta? Kaip jau minejau, galetumet pasakyt kas mkur gyvenat, ir taip rasti patogiausia taska susitikt..nes nematau prasmes susitikt ten, kur visiem ne pakeliui.
Mergaites dirbo sunkiai, del to nesirode, bent as..
Kagi, su sventemis brangieji!!!
dayg sypsenu jums, skardaus juoko ir nepamirstamu akimirku!!
xxx
Susitinkam Leicester square prie karuseliu. Ten yra karuseles su arkliukais ir prie ju Charlie Chaplin paminklas. O tada sugalvosim vakaro tesini.
Tinka?
aha, neturiu daugiau ka veikt, kaip kazka regzt, tikra mafija...
tik juokauju Milda neimk i sirdi.
tai cia kada?:? tinka mano pasiulytas laikas... ? as ateisiu, jus kaip norit..
Ok. 18.30. supratau puikiai.
As busiu su sypsena veide, taip galesit mane atpazinti:) iki...
o as busiu...nzn kaip as busiu, bet BUSIU!
Oki. As irgi planuoju prisijungti 18.30, o kurioj tiksliai vietoj susitinkam tada?
Milda kur tu ar atvyksi ?
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?