801

Re: londonieciai, kur jus?

sveiki,sveiki

802

laba diena,gal  kas zino kada vyks lietuviu meetas londone,ar organizuot pradet galima butu.

803

gal yra laisvu paneliu is rytu londono

:::818:::818:::608

804

wink

805

sweiki

806

As irgi pasigendu bendravimo tarp merginu londonieciu big_smile nieka s nebekalba su manimi big_smile

807

labukas wink

808

sveiki visi smile

809

sveiki visi kiek pastebejau bendrauja daug labai is londono ka gal ten atlyginimus auksu dalina ir as persikelciau:::822:::822:::822:::822:::822

810

jo jo.. cia pinigais lyja :DDD

811

sveikos liettuvaites as aktyvus tarp merginu laukiu jusu pasiulymu nuo rytojau atskrendu i anglija is airijos galesime susitikti pabendrauti sugalvoti pramogu mano nr07511585810 skambinkit nebijokit lauxiu su malonumu RYTIS

812

Tai kur meetas londonieciai? :::757

813

pinigais seniai nebelyja---> juos jau reikia kasty su sniego kastuwu :DDD
pamirskit apie meeta,ir seip kazka kas wienitu lietuvius cia-Londone-  paminklas tam kas ji surengs:)))

814

vajetau nejau taip senai cia visi buvo uzklyde?

815

Zydrunas, 20 parašė:

Sveiki visi, lb daug neskaiciau ka jus cia susirasinejot tiesiog norejau truputi pasidalinti savo mintimis apie Londono lietuvius, nes pastebejau, kad lyginat cia su Airijos liet. ir t.t...
     Atvirai kalbant as esu pasislykstejes Lietuviu bendruomene Londone, kur jau kur, bet cia mes turi blogesne reputacija negu lenkai... Ir tuoj papasakosiu kodel
     Kaip zinia Beckton rajone turbut gyvena daugiausia lietuviu privaziavusiu is visokiu kaimu ir beveik visi ten tokie "lyderiai", kad net vemti norisi pvz: vaiksto su nusmukusiom zemiau uzpakalio sportinem kelnem, o ant virsaus uzsimetes dirbtines odos striuke ir tikrai ne kart toki maciau... o elgsena kaip pas gaidziu be proto, ypac vakarais, prigeria kaip priklauso ir td nori pasirodyti kokie lietuviai vis del to yra "stipruoliai" ir eina ieskotis sau problemu, daznai sumusa koki uz save silpnesni babaju, juodi arba, kad ir ta pati tautieti td pasijaucia afigienais ir toliau ieskosi kaip "isgarsinti" Lietuvos varda...
Na apie kalbos kultura tai jau net nekalbesiu, nes reliai tai per sakini - pasakoma daugiau keiksmazodziu negu kulturingu zodziu...
     Zodziu uzteks stumt ant "bachuru" pakalbesiu truputi ir apie panas...
     Kaip zinia lietuvaites jauciasi cia lb grazios ir seksualios ir tiesa sakant jos yra teisios, taciau normalios jos cia buna tik 2-4 menesius nuo atvykimo i Londona, o td pradeda jaustis taip lyg butu pasaulio bambos, nes susilaukia nemazai demesio is aplinkiniu vien del savo isvaizdos, o td jau buna: vaiksto sau uzrietusios nosi ir net i kalbas nesileidzia... net neatsimena kaip padedejai jom "prasimusti" (pvz: pasidatyti CV, surasti darba, supazindinti su savais draugais  t.t) Taciau viena kart man tikrai lb suspaude sirdi kai dirbau viesbucio registraturoje ir isvydau savo lb gero draugo ex-panele, kuri ji paliko del juodzio (kitaip sakant pinigu) Tai ka gi manot, toji porele atejo uzsiregistruoti dviem naktim i viesbuti... Taigi lietuvaites, susimastykit ar tikrai jum reikia tokios reputacijos!? 
Net pats asmeniskai negaliu susirast cia sau padorios lietuvaites, nes arba ji bus nesukalbama, arba is vis nesimpatiska arba "kiaura" (kvaila) Tdl tik pabaiges studijas leksiu is kart i LT, ir atgal i Lnd grisiu tik su tikrai normalia panele... kuri nepabegs pamaciusi grazesne masina arba storesne kreditinem kortelem prikimsta pinigine (ir tikrai net i baznycia nueisiu jei tik pavyks tokia susirast :DDD )
  Dar vienas dalykas, pastebejau, kad Londone vis daugiau ir daugiau lietuviu degraduoja klimpdami i narkotikus, pradedant nekaltais "zoles" parukymais... Toliau sia tema nenoriu kalbet, nes mane net siurpas nupurto, nuo to ka esu cia mates...
    Istikruju tai dar daug ka galeciau papasakot, taciau manau jau uzteks, nes patys, kurie cia gyvenat, turetumet pastebet kaip elgiasi neispruse tautieciai... Prasau nepriimti siu mano minciu labai ameniskai ir tuo paciu prasau, taip nesielgti. Kuo daugiau normaliu lietuviu gyvens Londone, tuo smagiau patiems bus... Aciu uz kantrybe skaitant wink))

wou tikrai nekas darosi. Supranti mano nomuone tokia. Lietuviu isvaziuoja visokiu. Ir ka cia papasakojai anglu dar daugiau tokiu yra mano manymu. Pats londone lankausi lb daznai ir teko bendraut su nemazai lietuviu kurie nuostabus zmones. Tokie dalykai neprideda geros reputacijos bet jie ir bus demesio centre jei mes statysim juos demesio centra. Man tai nuosirdziai nusispjaut i tokius zmones. Kitiem irgi. Tai manau tai nera didele problema lietuvos vardo atzvilgiu. Todel kad lietuviai yra vertinami del daug geru savybiu wink

816

Na as pastebejau kad lietuvaites atvykusios i Londona airija ar pan. daznai net dorai nemoka kalbos, nieko nezino, nepazysta per drauges draugo pazystama kazkaip nusigauna uzsidirbti ir yra visishkai priklausomos, nua tu jau ten pagyvenusiu tautieciu.

Cia ir pasideda spaudimas sexualinis ishnaudijimas, nes nua busto iki darbo suradimo jos vargshes yra priklausomos, uztai ir elgesi kaip shilkines aveles , na ir zinoma kai atsistoja ant savo koju tai ko tu dar tikiesi? ****! jus nelaimingi labusai tautiecei.

Atvykau i airija: mane pasitiko airouaste, keliu aukshtu namas pilnas lietuviu visi seimas palike lietuvoi ir susiporave ish naujo.  Vyrukai senei dirbantys ir kaip zuvys vandeny o paneles sviezei atvykusios tylios ir paklusnios.

Man priskyre viena panike kaip gide nes mano tikslas Dubline tik alaus pasiurbti ir pasidairyti ir su kaikua susitikti. As supratau kad panele neturi ishko rinktis. Man shypsena kele jos anglu kalba, bet as leidau jei man pavertejauti tam kad ji nesikuklitu kratu su manim gerti valgyti, ir t.t. sakiau jai kad man pasiseke taip pigei  gavus verteja gide.

veliau suzinojau kad ji pastojo nua "name" gyvenusio lietuvaicio kuris ja "praspyre".

Varkshele gryzo i lietuva su pilvu taip ir neuzsidirbus "uzsienyje". 

todel ash pilnai suprantu kodel lietuvaites paneles "nosi riecia" kelis menesius padirbusios.

Niekada  nezinosi kokia kaina ji ysitvirtino naujoje visuameneja.

817

o vis delto gal dar yra kokia viena normali panele Londone ? smile Kuri neskraidytu kitam pasauly ?m ?

818

Galiu pasakyt tik tiek,kad taip buvo,yra ir bus...:( nes kaip sako,visokiu yra,visokiu reikia...as asmeniskai stengiuos perdaug nesigilinti i toki lietuviu elgesi,nes jaipradesiu gilintis,tai prades galva skaudet stipriai big_smile Tiesiog stengiuosi ziureti saves ir pati tokia netapti,nepasiduoti visuomeninej didybes manijai smile O Lietuvos vardas jau ir taip apjuodintas,tad nemanau ar ja pavyktu vel iskelti...

819

yra panu is londono nebijanciu bendrauti :DD ? smile

820

mesmale cia kazkokia...perskaiciau vos ne visa foruma.....per tris metus ivyko vos du susitikimai....ir paskutinis dar nevykes, vos keli zmones susirinko....dabar is bendro meeto organizavimo, visi perejo i individualias pazintis...na ziauriai cia.....isvada tokia, tik sneket ir temokat....o prie veiksmu niekas nepereina...vaikinai laukia kokia mergina tik nukabinti, o panickos perteke demesio nezino kas darosi.....gyvenau londone penkis metus...zinau sita nesamone....stai grizau i lietuva, susiradau nerealiai grazia mergina....pykina nuo londono kaimieciu, prisiminus kokios jos ten grazios vaizduojamos....prigerencios kiekviena savaitgali ir bandancios kazka is saves parodyt, nusipirkusios striuke is zara ar vel is kokios sudinos parduotuves....**** **** ****...londonas yra ****...ir tik nekniskit proto, kad ten super gerai gyvent...name po penkis zmones cia geriausiu atveju.....o ten tie visi east hamo gyventojai po 13 name su vienu tualetu, kuri apsika apvemia prigere visi.....koks gyvenimas tenais? darbas namai, namai darbas....prasmirde babajai ir juodziai, anglai nepripazinantys jog mes zmones, kadangi esam fucking eastern europinians,,,**** gyvenimelis londone.....na dar gerai, kad kazkas sugeba susitaupyt koki pinigeli....o dauguma juk prageria....ir gyvena lygiai taip paciai kaip ir lietuvoi...nuo algos iki algos....