Re: londonieciai, kur jus?
lb but malonu susimatyti didelis aciukas uz pagalba..
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?
lb but malonu susimatyti didelis aciukas uz pagalba..
nera uz ka, visada pasiruosus padet, o del susimatymo, ai galetume susitikt kokia dienele kavutes isgert
aga but smagumelis as pasiruosusi ir padeti jei tik kuo galesiu..
Net grazu ziureti, kokia saunyte draugyste mezgasi
loyds geriausias baras...bet galetu jis utenos alu pardavinet..:D
na va, ne as viena loyds zinau , o del draugystes, tai man taip pat labai smagu, juolab, kad neturiu as cia lt draugu..
Milda, tiks bet kokie ania?? ))
xixi, tik bet kokie bet kokius renkasi... , o siaip tai jau liula begu, ryt 9.30 koledzas, vadinasi jokio tinginiavimo lovoje net savaitgali.. ikisss
chiau...sekmes koledhze... tik nepajshyk nat suolu..:DD
labas kaip savaitgalio nuotaikeles
pas mane baliukas nusimato tai lekiu alu ragaut cheers!!! iki gero savaitgalio!
Baliukai smagu.... Ir man gal reiketu kur nulekti, jauciu taip ir bus.... Visiems gero savaitgalio....:)
sveiki isryto buvo dar savaitgalio nuotaika, o nuo daba jau darbo..
sveikuciai, oi oi cia linksmybem ir galvos skausmu ryt ryte kvepia , gero savaitgalio besilinksminantiems
labutis lebautojai , na, pasakokit savo savaitgalo nuotykius ir seliones
labas
savaitgalis buvo gan triuksmingas ir idomus, kepem saslykus gerem alu....tai kaip ir dabar be sveikatos nuo pat ryto ir dar kruva darbu laukia mokslam padaryt...vai vai vai
o kaip jusu savaitgalis?
as tai camdene buvau, paskui atsiduriau beazilu klube holorne, buvo labai smagu, nors planavau namie likt vakar .. bet dziaugiuos kad isejau out
la
ar kas nors gali man paaiskinti kaip cia vyksta tie pokalbiai buciau laibai dekingas;)
labas, va taip paprastai ir vyksta, kaip tu prisijungei ir parasei
la Arunas
Milda ziuriu tu daznai i camdena vazineji jo iseit out kartais reikia ir atsipalaiduot visai naudinga...
va jai pasiseks tada neuzilgo gyvensiu camdene...
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?