Tema: grozis
grozis iskelbes pasauli,ar ji prazudys?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → grozis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
grozis iskelbes pasauli,ar ji prazudys?
o nuo ko gelbet pasauli groziui:?
cia kaip grazuoliu rinkimuose.. "mano numeris sesi ir as uz taika pasaulyje aciu gero vakaro mielieji" ;D ;D
cia kaip grazuoliu rinkimuose.. "mano numeris sesi ir as uz taika pasaulyje aciu gero vakaro mielieji" ;D ;D
tiesiai sviesiai ;D
grozis yra grazu... klink klink
nezinau kaip cia su tuo groziu... nes labai jau nebenaturalus tas grozis 21 amziuje pasidare...
aga. plastiniu operaciju gydytoju rankomis sukurtas...
grozis yra grazu...
klink klink
penkis duok is karto, drauge klinkt klinkt
--------------
Beatrice, na nebutinai plastiniu chirurgu :?
>>> ai, jau apie ta grozi gal nebediskutuosiu.. vemt vercia jau...
Si sipsena :=D sigelbeja grozi nuo nevilties ;D
Na kaip ir visais laikais grozis susietas su karu, tai manau kad prazudys
Na kaip ir visais laikais grozis susietas su karu, tai manau kad prazudys
o kaip tasai grozis su karu susietas?
sveiki ,as manu kad grozis vyravo, vyraus dar ilgai,,,
nu taip, nes kas grazu - tas sukelia teigiamas emociajas:). jei kalbesim apie moters grozy, tai nereikia maisyt seksualumo, nes dabar moteryus ryskina labiau seksualuma nei grozy, reiketu vertint ir vidini grozi, tik jo vizualiai nematom...
Vytautai paprastai. reikejo daugiau istorijos mokytis del ko Cezaris kariavo? Del moters. ir jos grozio
gal ciut ciut ir turejo ytakos, manau vistiek ten politika (kuo daugiau uzgrobt) virsu eme...
Ai koks skirtumas visvien karas del to vyksat kad ir klube prisikabini prie graziasnes paneles ir ziurek parbega kumstis i nosi
nu taip, bet tau malonu buvo ziuret į tą merginą, tik beda, kad ji ne su tavim gyvena...:D
net nezinau ka cia pasakyti...tokia tema is tuscio i kiaura pilstymas ,tikrai kaip kazkas pasisake "mano numeris sesi ..." ... ;D
Naturalu dauzitis iki nesmones del grozio ,juk gyvunai irgi kaunasi del pateliu :=D
Naturalu dauzitis iki nesmones del grozio ,juk gyvunai irgi kaunasi del pateliu :=D
Tas tiesa.. kaikuria gyvunai kaunasi del pateliu... bet ar del ju grozio?! :V
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → grozis