Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
[Закрыто] vaikinams (Страница 2 из 2)
Страницы Назад 1 2
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 21 по 33 из 33
- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Неактивен
Re: vaikinams
Neringa, 21 пишет:pas mane tokia situacija draugas yra pavydus ir perdeda visa pykti...jis klysta,ir sako kad esu kalta,bet draugas labai neteisingai masto ir prisigalvojes...:( as jau pavargau jam irodineti,kad manim galima pasitiketi,jis nori skirtis,o as sakau bandom draugauti,jis sako,kad is klaidu nesimokau,bet mano klaidos ir nereiksmingos...bent man...aisku,as saves neteisinu...tiesiog jis vienaip reaguoja,as kitaip...bet jau nebezinau,ko imtis,kad jis suprastu.pavargau...bet noriu likti kartu su juo...as juo pasitikiu.bet manau kad viska galima ispresti ir nebutina nutraukti draugystes.bet jei jis priims toki sprendima kad jau tikrai baigta,tai as jau nekovosiu...sutiksiu...
aha, cia tipiska situacija. tiesiog jei vienas nenori, tai kitas jo neprivers. kazkas turi buti abipusio. o jei vienas nori but kartu, o kitas nenori, tai cia jau nesamone. toks tas ziaurus gyvenimas.
o atsakant i temos klausima, manau man visai patiktu buti lepinamam tik po to problema kaip atsidekoti uz ta lepinima ;] bet manau ka nors sugalvociau
- Erika
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Neringa.pas mane panasei,tikatvirksciai.as pavydziu. ne karta norejo vaikinas skirtis ir t.t. na bet as kazkaipta pavyda sugbejau suvaldyti..pakalbekit susede,issiaiskinkit viska..
- Agne, 25
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
aga,o man del tu visu nepasitikejimu,nors tikrai nebuvo net priezasciu tam,tai prisigalvojo nesamoniu,o galu gale paliko ir pasake,kad buvau jam per gera ir nemokejau jo "pastrojinti".....kas per sutverimas tie bahurai,tai net nesuprasi kur logika....buk gera ir istikima-tai paliks,o buk bloga ir vaiksciok vos ne kur papuola,tai tada lakstyt is paskos pradeda..........skaudu.......
- Erika
- Forumo Vanagas
- Неактивен
tj dazniausiai kai palieka ta pasako "tu man per gera","as nevertas taves.tau reikia geresnio" ir T.T.
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Неактивен
Erika, 18 пишет:tj dazniausiai kai palieka ta pasako "tu man per gera","as nevertas taves.tau reikia geresnio" ir T.T.
>> na nebuk vaikiska.. kai zmogus noredamas atsiriboti nuo kito zmogaus pradeda suokti "kad tu man per gera ar t.t" tai jis menkindamas savo saviverte nori itikinti tave tuo kuo pats netiki
> na jis tik nori issiskirti ir viskas
zmogus eina visada kur geriau
- Viktoras, 27
- Forumo Vanagas
- Неактивен
kaskarta kai pana lepina,reiskia kazka negero,tai masina reikia sutvarkyti,kitai buta remontuojant padeti,tracia turi nuvezti vos ne i kita pasaulio gala... geriausiai pats save pasilepini maziau nervu kainuoja
- Erika
- Forumo Vanagas
- Неактивен
vat butent + dar buna musu mazutes sventes,kada taip pat norisi kazko ipatingo,mielo..norisi palepinti, nustebinti ir pan.
- Erika
- Forumo Vanagas
- Неактивен
tj as juk nekalbu apie kazkokius atsitiktinius santykius ar pan.
- Emilija, 29
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
siandiena viena trynesi,vis kalbino,tokia miela buvo,kavos nupirko,pica pavaisino,o ant pacio galo isaiskejo,kad jos masina sugedusi ar galesiu rytoj paziureti
na gal but tik su manimi taip jos daro ..
Tai tu dziaukis, kad taves praso.. cia jau tau isskirtinai patiki savo masina.. as asmeniskai bet kokiam nepatikeciau, tik zmogui kuri gerbiu ir pasitikiu..
- Viktoras, 27
- Forumo Vanagas
- Неактивен
prie lepinimu greitai priprantama,tai kaip narkotikai,turetu buti istatimiskai uzdrausti
- Erika
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Сообщений с 21 по 33 из 33
Страницы Назад 1 2
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.