21

Re: vaikinams

Neringa, 21 parašė:

pas mane tokia situacija sad draugas yra pavydus ir perdeda visa pykti...jis klysta,ir sako kad esu kalta,bet draugas labai neteisingai masto ir prisigalvojes...:( as jau pavargau jam irodineti,kad manim galima pasitiketi,jis nori skirtis,o as sakau bandom draugauti,jis sako,kad is klaidu nesimokau,bet mano klaidos ir nereiksmingos...bent man...aisku,as saves neteisinu...tiesiog jis vienaip reaguoja,as kitaip...bet jau nebezinau,ko imtis,kad jis suprastu.pavargau...bet noriu likti kartu su juo...as juo pasitikiu.bet manau kad viska galima ispresti ir nebutina nutraukti draugystes.bet jei jis priims toki sprendima kad jau tikrai baigta,tai as jau nekovosiu...sutiksiu... sad

aha, cia tipiska situacija. tiesiog jei vienas nenori, tai kitas jo neprivers. kazkas turi buti abipusio. o jei vienas nori but kartu, o kitas nenori, tai cia jau nesamone. toks tas ziaurus gyvenimas.

o atsakant i temos klausima, manau man visai patiktu buti lepinamam tongue tik po to problema kaip atsidekoti uz ta lepinima ;] bet manau ka nors sugalvociau big_smile

22

Neringa.pas mane panasei,tikatvirksciai.as pavydziu. ne karta norejo vaikinas skirtis ir t.t. na bet as kazkaipta pavyda sugbejau suvaldyti..pakalbekit susede,issiaiskinkit viska..

23

aga,o man del tu visu nepasitikejimu,nors tikrai nebuvo net priezasciu tam,tai prisigalvojo nesamoniu,o galu gale  paliko ir pasake,kad buvau jam per gera ir nemokejau jo "pastrojinti".....kas per sutverimas tie bahurai,tai net nesuprasi kur logika....buk gera ir istikima-tai paliks,o buk bloga ir vaiksciok vos ne kur papuola,tai tada lakstyt is paskos pradeda..........skaudu.......

24

tj dazniausiai kai palieka ta pasako "tu man per gera","as nevertas taves.tau reikia geresnio" ir T.T.

25

Erika, 18 parašė:

tj dazniausiai kai palieka ta pasako "tu man per gera","as nevertas taves.tau reikia geresnio" ir T.T.

>> na nebuk vaikiska.. kai zmogus noredamas atsiriboti nuo kito zmogaus pradeda suokti "kad tu man per gera ar t.t" tai jis menkindamas savo saviverte nori itikinti tave tuo kuo pats netiki big_smile
> na jis tik nori issiskirti ir viskas wink
zmogus eina visada kur geriau wink

26

kaskarta kai pana lepina,reiskia kazka negero,tai masina reikia sutvarkyti,kitai buta remontuojant padeti,tracia turi nuvezti vos ne i kita pasaulio gala... geriausiai pats save pasilepini maziau nervu kainuoja big_smile

27

big_smile kodėl, jei mergina nusprendė truputi palepinti savo mylimą vaikiną, tai jau lauk kažko negero? tiesiog kartais būna tokios minutės, kai supranti, kaip vis dėlto stipriai myli antrąją pusę, ir tada norisi kažką padaryt gero, palepint, kad tikrai jaustųsi labaiiii mylimas. Na bent jau čia mano nuomonė smile

28

vat butent smile + dar buna musu mazutes sventes,kada taip pat norisi kazko ipatingo,mielo..norisi palepinti, nustebinti ir pan.

29

siandiena viena trynesi,vis kalbino,tokia miela buvo,kavos nupirko,pica pavaisino,o ant pacio galo isaiskejo,kad jos masina sugedusi ar galesiu rytoj paziureti big_smile
na gal but tik su manimi taip jos daro big_smile

30

tj as juk nekalbu apie kazkokius atsitiktinius santykius ar pan.

31

siandiena viena trynesi,vis kalbino,tokia miela buvo,kavos nupirko,pica pavaisino,o ant pacio galo isaiskejo,kad jos masina sugedusi ar galesiu rytoj paziureti   
na gal but tik su manimi taip jos daro ..
Tai tu dziaukis, kad taves praso.. cia jau tau isskirtinai patiki savo masina.. as asmeniskai bet kokiam nepatikeciau, tik zmogui kuri gerbiu ir pasitikiu..

32

prie lepinimu greitai priprantama,tai kaip narkotikai,turetu buti istatimiskai uzdrausti smile

33

big_smile