Tema: Istikimybe - kas tai?
Sveiki noriu suzinot daugumos nuomone.Kaip jus vertinat istikimybe?o gal nevertinat?kuria vieta ji uzima?ar tai svarbu?aciu uz ats:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Istikimybe - kas tai?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sveiki noriu suzinot daugumos nuomone.Kaip jus vertinat istikimybe?o gal nevertinat?kuria vieta ji uzima?ar tai svarbu?aciu uz ats:)
panasi tema jau yra
Ligita sorry bet neseku kas yra siuose forumuose kas ne...tiesiog mane domina sis kl...seip labiau is vaikinu tikiuos ats nes is merginu mazdaug zinau..
suprantama kad neseki, bet tokios taisykles kad besikartojancios temos yra blokuojamos...
nu tai gerai jei jau kartojasi ta tema tegu uzblokuoja nu...as ne kaip kiti nemirkstu forumuose ir t.t.
na ji kaip kokia vindauso programos dalis istrini ir niekas nebeveikia
idomus palyginimas...
na ji kaip kokia vindauso programos dalis istrini ir niekas nebeveikia
o ka tu cia taip lygini?
vertinu istikimibe bet ir nepervertinu lb
panasi tema jau yra
ka tu manai mes visa foruma kiaurai perskaite kad zinom yra tokia tema ar ne , uknisat pastoviai ta pati suda rasyti kad yra tokia tema
istikimybe tai svarbu , bejos niekur negi norit kad antra puse su kazkuom isdykautu.
bet yra tokiu zmoniu kuriem istikymybe typo svarbi bet duodas su kitais ir typo antrai pusei pasako:"tu tik pasakyk ka daret,ok?"kaip reguotumet i tai?
bet yra tokiu zmoniu kuriem istikymybe typo svarbi bet duodas su kitais ir typo antrai pusei pasako:"tu tik pasakyk ka daret,ok?"kaip reguotumet i tai?
nu as jau sakiau kad be istikimybes viskas griuva , reikia valdytis paciam ir neleistis vedamam i kaire
Tokie zmones sakyciau yra silpnavaliai, negalintys, nemokantys ar tiesiog nenorintys pakovoti uz save, kuriuos tuomet partneris galetu isnaudoti kaip tik nori. Juk kai vagis kazka pavagia, neuztenka, kad jis nueitu i policija pasakyti, kad jis pavoge, jis turi atlikti ir bausme uz tai. Mesciau tokia partnere, kuri butu neistikima del paprastos priezasties: jei ji eina per kitus reiskia jei su manim negerai, musu santykiai nera geri. O jei jie nera geri tai reikia ieskoti nauju santykiu.
Ligita, 16 parašė:panasi tema jau yra
ka tu manai mes visa foruma kiaurai perskaite kad zinom yra tokia tema ar ne , uknisat pastoviai ta pati suda rasyti kad yra tokia tema
pritariu jum kad negalima perskaityti viso forumo kad rastum butent dominancia tema, bet taisykles yra taisykles... mane irgi nervina kai gera tema uzblokuoja nes tipo jau tokia yra...
aisku, kad vertinu..vietom lyg ir neskirstau dalyku... tiesiog zinau, kad man yra svarbu, o kas maziau... koki dar klausimai gali kilt... kaip galima be istikimybes... kazkox chaosas butu..
pasireiskit ar buvot nuklyde i sali ? ir kaip poto santykiai klostesi ?
istikimybe aisku labai svarbu santykiuose.. bet man asmeniskai, pasitikejimas yra svarbiau uz istikimybe prioritetu lentelej.
istikimybe aisku labai svarbu santykiuose.. bet man asmeniskai, pasitikejimas yra svarbiau uz istikimybe prioritetu lentelej.
jei nebus istikimybes, nebus ir pasitikejimo
istikimybe yra nezinojimas, kas yra neistikimybe
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Istikimybe - kas tai?