1

Tema: cia mano kurybos eilerastis ka galetume pasakyti aciu

Kodel asaros byra kaip perlai
Kodel viska metei ir mane palikai
Ir vel as taves nesuprantu
Tu tavo zodziu tusciu
Kodel tau taip sunku
Nors karta pasakyti "kaip tave myliu"
Ir vel as ieskau nakti taves
Bet ar surasiu tave naktyje
As pasiilgau taves
Tavo zodziu ir minciu
Ir vel paliksi mane
Kaip kadais suteikes vilciu
Ir vel asaros byra kaip perlai
Ir vel tu mane metei
Jug pats gerai zinai
Kad mylesiu tave amzinai
Ir nesvarbu kad bus sunku
Kad asaru bus pralietu
svarbu tik tai kad as tave myliu
O dar svarbiau kad tavim tikiu

Rezkit savo nepasitenkinimus... smile) klaidos yra todel kad prastai mokinausi mokykloje ir be klaidu rasyt nemoku o dar beto kompe nera lietuviu kalbos stai ir viskas

2

Re: cia mano kurybos eilerastis ka galetume pasakyti aciu

bisk neikirtau esmes (bet tai picaso piesiniuos irgi jos nera ;D) 

o seip tai man nepatiko... :::a55

3

truksta kazko... ir nesirimuoja bent jau man truksta ritmiskumo... smile

4

As tai kai skaiciau, akyse reperiukas pasirode.. Nu toks aha aha, jou jou.. smile

5

gana idomiai pateikti palyginimai , taciau esme per daug paprasta ir nesudetinga, pernelyg atvirai isreiksta. Siek tiek gilesenes potekstes noretusi, nebent as jos nesupratau skaitydamas. Manau, kad sitas eilerastis dar tik pradedamas kurti ir ilgainiui gali virsti i tikrai labai nebloga. Norint sukurti labai gera eilerasti, tikrai nemazai darbo reikia ideti ir kurybiniu ideju atrasti, nebent esi toks zmogus, kuris ka tik beuzrasytu tas bus sedevras. smile

6

Na ne as esu ji jau senai sukurusi...

7

bet vistiek aciu ir uz tai

8

Alesia, yra tema >> sava kuryba << ten gali ideti savo eilerasti, temos naujos nekurus :{} << kam idomu, tas tikrai issakys savo nuomone, bent jau as issakau tiems eilerasciams, kurie man ten uzkliuna wink
>> na, bet tu prasei... tai as tau panarstysiu ta eilerasti trumpai :?
"Juokas tai melas kuris svaigina 
Sypsena tai apgaulia kuri dusina" << tai vieninteliai zodziai kurie man patiko.. galejai ir toliau taip testi, nes paskui labai jau viskas suprimityveja :? lyg siaip lengva ranka rasyta butu...
"As tu jis ji 
Ar tu zinai kad mes pasmerkti 
Juokesi tie ka turi slept 
Sypsosi tyliai gal apgaut 
Meluoji, meluoji 
Ne tu o as apgavau" <<<  ir prasmes niekaip nesuprantu ... ir siaip.. jei jau rasei, tai galejai be klaidu parasyti ir sintakses truksta man...,.. juk cia eilerastis, o ne siaip sau postas :?

>> mazas patarimas (vel wink ) jei jau rasai eilerasti.. tai gerai viska apgalvok.. pamastyk,, dek visa sirdele... ir nemanyk, kad eilerastis taps Eilerasciu, jei nesistengsi wink
>>> Labai geri zodziai Jurgio >>> Norint sukurti labai gera eilerasti, tikrai nemazai darbo reikia ideti ir kurybiniu ideju atrasti, nebent esi toks zmogus, kuris ka tik beuzrasytu tas bus sedevras << superiniai wink verti Respect"o wink

9

paveiksliuku truksta tam tavo eilerasty...ar siaip kokio piesinuko... wink

10

na toks labai siuolaikinis leilerasti, stengiesi kuo daugiau pasakyti, pavartodabar kuo maziau zodziu, geriau jau senoji pozezija, bet saunu kad stengiesi ir kuri, bet be kancios nesukursi gero eilerascio

11

Mindaugas, 17 parašė:

<...> bet be kancios nesukursi gero eilerascio

Mindaugai, tiesiai i desimtuka, jei tas eilerastis apie meile wink
>>> bet siaip dabar ir galvoju gal is tiesu, graziausi ir tikriausi Eilerasciai meilei yra sukurti tada,kai skauda tau....

12

Neįmanoma nekreipt dėmesio į klaidas, juk čia EILĖRAŠTIS... turi būt gražu, visokeriopa harmonija... o klaidos trukdo normaliai skaityt. Kas čia gero, jei pirmiausia turi iššifruot, kas parašyta, o tik tada galvot apie prasmę žodžių? hmm
Man tos eilės nelabai patiko. Bet sava kūryba juk ir neturi tokios funkcijos, kad kitiems patiktų, svarbiausia, kad TAU ji artima wink

13

visaks okei bet tas "As tu jis ji " pasijauciau kaip lietuviu kalbos pamokoi big_smile
siaip grazu tik mitis turetu but uzbaigta kazkas turi but pradzioi big_smile bet kaip bandymas geras kad tik tas eilerastis butu ilgesnis big_smile

14

Kaip Martyna teisingai pastebėjo - neįmanoma nekreipt dėmesio į klaidas - gal vertėtų pirma į gramatiką pasigilint... O šiaip tai jei gali nerašyt, tai nerašyk... visiems nuo to, įskaitant ir tave pačią, bus tik geriau... smile

15

Diva, 34 parašė:

Kaip Martyna teisingai pastebėjo - neįmanoma nekreipt dėmesio į klaidas - gal vertėtų pirma į gramatiką pasigilint... O šiaip tai jei gali nerašyt, tai nerašyk... visiems nuo to, įskaitant ir tave pačią, bus tik geriau... smile

Diva, na kaip tu čia dabar talentą žudai ? a ? na man tas eilėraštis pasirodė per daug avangardiškas ir šiaip man jis nlb patiko.. aš šiaip paskaitinėju poezija kartais dar dainuojąją klausau dažnai va ten tai modernus rimas bet čia tai.. :V

16

aciu o del nerasymo negaliu neiseina nerasyti.... As rasau tai kas mano galvoje dedasi islieju viska rasydama o jei ne tai turbut sakes butu... stai ir viskas paklausysiu jusu patarymus ir pasiistenksiu graziai parasyti kita karta smile)

17

Linas, 19 parašė:
Diva, 34 parašė:

Diva, na kaip tu čia dabar talentą žudai ? a ? na man tas eilėraštis pasirodė per daug avangardiškas ir šiaip man jis nlb patiko.. aš šiaip paskaitinėju poezija kartais dar dainuojąją klausau dažnai va ten tai modernus rimas bet čia tai.. :V

na pats, kaip matau, irgi talento negelbėji... smile na galbūt žmogus gražiai piešia - tai geriau tegu piešia, puoselėja kitus talentus... smile

18

Diva, 34 parašė:
Linas, 19 parašė:
Diva, 34 parašė:

na pats, kaip matau, irgi talento negelbėji... smile na galbūt žmogus gražiai piešia - tai geriau tegu piešia, puoselėja kitus talentus... smile

>> kai kurie man noretu uzdeti apinastri yikes nes mano kalbos ne visiem patinka nes sakau tai ka galvoju todel ne visi mane megsta wink
bet cia jau gal ju bedos big_smile

>> o del rasymo Alesia tai yra labai puiki tema sukurta kad ten daug zmogeliu savo kuryba talpina ir zmones vertinti gali tongue

19

Linas, 19 parašė:
Diva, 34 parašė:
Linas, 19 parašė:
Diva, 34 parašė:

>> kai kurie man noretu uzdeti apinastri yikes nes mano kalbos ne visiem patinka nes sakau tai ka galvoju todel ne visi mane megsta wink
bet cia jau gal ju bedos big_smile

>> o del rasymo Alesia tai yra labai puiki tema sukurta kad ten daug zmogeliu savo kuryba talpina ir zmones vertinti gali tongue

tai nieko - aš tau apynastrio nedėsiu - pati tokia... smile Gyvenimas per trumpas, kad galėtum sakyti ne tai, ką galvoji... smile

20

ner sitam eilerasti jokiu vertybiu.jo skaitimas laiko gaisimas.geriau maironi paskaityt:)