21

Re: cia mano kurybos eilerastis ka galetume pasakyti aciu

ei kas zino kur as ten ir patalpinsiu tik zinoma kad kita... aisku sitas yra **** ir jum jis nepatinka dziugu nes pasistenksiu gal ir sukursiu kita gal geresni... man is tikruju svarbiau yra tai kas blogai o ne tai kas gerai... stai ir viskas ir idomi jusu visu nuomone...

22

Diva, 34 parašė:
Linas, 19 parašė:
Diva, 34 parašė:
Linas, 19 parašė:
Diva, 34 parašė:

Kaip Martyna teisingai pastebėjo - neįmanoma nekreipt dėmesio į klaidas - gal vertėtų pirma į gramatiką pasigilint... O šiaip tai jei gali nerašyt, tai nerašyk... visiems nuo to, įskaitant ir tave pačią, bus tik geriau... smile

Diva, na kaip tu čia dabar talentą žudai ? a ? na man tas eilėraštis pasirodė per daug avangardiškas ir šiaip man jis nlb patiko.. aš šiaip paskaitinėju poezija kartais dar dainuojąją klausau dažnai va ten tai modernus rimas bet čia tai.. :V

na pats, kaip matau, irgi talento negelbėji... smile na galbūt žmogus gražiai piešia - tai geriau tegu piešia, puoselėja kitus talentus... smile

>> kai kurie man noretu uzdeti apinastri yikes nes mano kalbos ne visiem patinka nes sakau tai ka galvoju todel ne visi mane megsta wink
bet cia jau gal ju bedos big_smile

>> o del rasymo Alesia tai yra labai puiki tema sukurta kad ten daug zmogeliu savo kuryba talpina ir zmones vertinti gali tongue

tai nieko - aš tau apynastrio nedėsiu - pati tokia... smile Gyvenimas per trumpas, kad galėtum sakyti ne tai, ką galvoji... smile

nu va jau pradedat hmm

Alesia skmes kuryboi :::920 lauksiu nauju darbu :::036

23

aciu. Tai kas nors gali pasakyti kuri ten ta tema patalpinsiu nauja savo kuryba

24

Alesia, 21 parašė:

gali cia pat:) arb i redaguot pirma eilerasti ir prirasyt nauja posma :::008

25

Tomas, 24 parašė:
Alesia, 21 parašė:

gali cia pat:) arb i redaguot pirma eilerasti ir prirasyt nauja posma :::008

aciu uz pataryma sis ilgesnys smile)

26

Alesia, 21 parašė:

Kodel asaros byra kaip perlai 
Kodel viska metei ir mane palikai 
Ir vel as taves nesuprantu 
Tu tavo zodziu tusciu 
Kodel tau taip sunku 
Nors karta pasakyti "kaip tave myliu" 
Ir vel as ieskau nakti taves 
Bet ar surasiu tave naktyje 
As pasiilgau taves 
Tavo zodziu ir minciu 
Ir vel paliksi mane 
Kaip kadais suteikes vilciu 
Ir vel asaros byra kaip perlai 
Ir vel tu mane metei 
Jug pats gerai zinai 
Kad mylesiu tave amzinai 
Ir nesvarbu kad bus sunku 
Kad asaru bus pralietu 
svarbu tik tai kad as tave myliu 
O dar svarbiau kad tavim tikiu

----------------------------------------------
nepyk... bet lekstokas jis.. per paprastas... asmeniskai as poezijoje ieskau jausmo, tikro Jausmo..o cia lyg butu .>> eglute skarota eglute zalia, atejo meskute, prisiko salia.. << atsiprasau :::818 bet atrodo tu ta eilerasti parasei kepdama blynus tik tarp kitko... o TIK tarp kitko RASYTI negalima...

27

cia man vaidenasi ar cia pries kelias dienas tas eilerastis kitoks buvo... wink

28

as pakeiciau ji smile

29

na taip.. ji ji pakeite wink todel reikia pries komentuojant kita, pirmam komentuojanciam pacituoti.. nes taip ir nesuprasim, kur apie kuri kalbama ;D

30

Nijolė, 20 parašė:
Alesia, 21 parašė:

Kodel asaros byra kaip perlai 
Kodel viska metei ir mane palikai 
Ir vel as taves nesuprantu 
Tu tavo zodziu tusciu 
Kodel tau taip sunku 
Nors karta pasakyti "kaip tave myliu" 
Ir vel as ieskau nakti taves 
Bet ar surasiu tave naktyje 
As pasiilgau taves 
Tavo zodziu ir minciu 
Ir vel paliksi mane 
Kaip kadais suteikes vilciu 
Ir vel asaros byra kaip perlai 
Ir vel tu mane metei 
Jug pats gerai zinai 
Kad mylesiu tave amzinai 
Ir nesvarbu kad bus sunku 
Kad asaru bus pralietu 
svarbu tik tai kad as tave myliu 
O dar svarbiau kad tavim tikiu

----------------------------------------------
nepyk... bet lekstokas jis.. per paprastas... asmeniskai as poezijoje ieskau jausmo, tikro Jausmo..o cia lyg butu .>> eglute skarota eglute zalia, atejo meskute, prisiko salia.. << atsiprasau :::818 bet atrodo tu ta eilerasti parasei kepdama blynus tik tarp kitko... o TIK tarp kitko RASYTI negalima...

nera to todel kad nesu as to visai patyrusi stai kodel siaip sove i galv ir parasiau

31

na, tu mane sujuokinai..  tai kam rasai... >> is :::123 vaska bandai isspausti.. to geriau niekada nedaryk.. per prievarta geri Eilerasciai nepasiraso wink << cia patarimas
>>. as kai mokykloj dalyvaudavau literaturos konkursuose, tai man niekada nepavykdavo laimeti, jei mane i remus isprausdavo [ka, mano subjektyviu manymu, tu darai dabar >> spaudi save i remus, noredama parasyti eilerasti .> taciau eilerastis pats turi pasirasyti tavo sirdimi;) ] .. o va 9 klasej buvau visai arti pergales, o 11 pagaliau laimejau 3 vieta mieste (ir tuo be galo didziuojuosi)

32

jo patariu daba sena grazint ir prirasit sita paciam galle big_smile tiesiog irasai taip : "CIA MANO NAUJAS EILERASTIS XXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
AR PATIKO " va taip turetu atrodyt  tongue

33

Nijolė, 20 parašė:

na, tu mane sujuokinai..  tai kam rasai... >> is :::123 vaska bandai isspausti.. to geriau niekada nedaryk.. per prievarta geri Eilerasciai nepasiraso wink << cia patarimas
>>. as kai mokykloj dalyvaudavau literaturos konkursuose, tai man niekada nepavykdavo laimeti, jei mane i remus isprausdavo [ka, mano subjektyviu manymu, tu darai dabar >> spaudi save i remus, noredama parasyti eilerasti .> taciau eilerastis pats turi pasirasyti tavo sirdimi;) ] .. o va 9 klasej buvau visai arti pergales, o 11 pagaliau laimejau 3 vieta mieste (ir tuo be galo didziuojuosi)

pirma as to gyvenime nedariau nes tada gaunasi as isejau bet... na **** dar grinesnis as sakiau kad sove mintys i galva ir uz rasiau ir viskas duok dieve tikrai nesedejau ir nesikankinau kelias paras nes tada nesamone gaunasi esu isbandzius tad gerai zinau ka tai reiskai
ir viskas tada jei netinka sis kuom nors vargu ar kyti patiks nes ten visai rimo nera ir viena mintis tik stai ir viskas big_smile

34

Tomas, 24 parašė:

jo patariu daba sena grazint ir prirasit sita paciam galle big_smile tiesiog irasai taip : "CIA MANO NAUJAS EILERASTIS XXXXXXXXXXXXXXX
AR PATIKO " va taip turetu atrodyt  tongue

gerai kita karta taip ir padarysiu kaip ta eilerasti sutvarkysiu ok

35

Neisizeisk, bet nei stukturoje nei idejoje nieko vertingo nematau. Nemanau kad imanoma surasti nuobodesne tema nei meile eilerasciui.

36

aisku zinoma kad neisizeidziau o del ko tureciau cia tokia tavo nuomone ir as ja vertinu big_smile