Re: Meetas Vilniuje...
jei gausis, tai prisidesiu, busiu seniausias bjauriausias dede .
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas Vilniuje...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
jei gausis, tai prisidesiu, busiu seniausias bjauriausias dede .
nu va jau dideja itampa jau ziuriu daugiau daugiau masto zmoguciu del meeto o Kaune jau pas juos bus jie net greiciau viska sumaste:)Vat butume sugalvoja anksciau buciau is kaimo geros cukrinovkes atvezes:Dmerginoms padarytume likeri i bonke uogienes ipiltume ir viskas okaaaii butu:Do mes na ka is gurkliuko rateliu:D
as irgi prisijungciau 100% prie meeto nes laisvas sy menesi kaip caras:D
eva20, tu kaip organizatore, greiciau nutark kur visiems susiburti ir kada !
Na ziuriu jau visai nemazai cia musu prisirinko.
Taigi mano, kaip organizatores nutarimas: darom meeta BALANDZIO 1 diena, renkames 19val prie arklio katedros aikstej. Ar visiems tinka? Jei ne, tuomet galim dar nukelti savaitei...
Dalyviu sarasas kolkas toks, prasau patvirtinti savo dalyvavima (galit zinute i privata), arba atsaukti. Tikiuosi nebus taip, kad atejus lemiamam momentui neisdrisit pasirodyti susitikimo vietoje
Aleksandras,
Laimis,
Vilius,
Ausra,
Karolina,
Ramune.
patvirtinu. siaip, kas norit tas ateikit, gal rimtai prisisegt lapuka su uzrasu "ieskok.lt", tai iskart matysim kad cia i myta zmones atejo
jau 6 na dar diena bandome iki 20 ?
netinka pirma ? man atrodo balandzio pirma tinkamiausias variantas.. nu zodziu reikia daugiau nuomoniu, kad nusprest..
nu gerai tiek to man tinka Balandzio1.Manau viskas okaaaayyy bus;)
po perkuneliais.... si sestadieni:) hmm... matyt veliau niekaip...:) na stengsimes ir mes atlekt
Ramune15 mes atleksime 100% kaip tik vienas prie kito gyvename.Daugiau zmoniu reikia pririnkti is vln.
siaip manau prisijungciau:) ziuresim kaip su transportu bus:) o kokie planai susitikus?
na ok, aš sutinku lyg ir... na aš pasistengsiu visus reikaliukus sutvarkyt iki 19 val
bet balandžio 1 d daryt, tiesiog super
šiaip gal net nepatikėčiau, jog čia viskas rimtai... :V
na jei man išeis, tai aš dar draugę kokią pačiupsiu (;
ei vaikinuku trukumas:) mums reikia jusu, berniukai :DDD
joa, daugiau vaikinu, smagiau bus, nes su panom tik verksim apie serialu veikejas
ir kodel siuolaikiniai vaikinukai mus sitaip nuvertina?:D ech naivuoliai ;D
apie serialų veikėjas? nejuokinkit tik ir tikrai neverksim, nebent iš juoko
nes jei aš eisiu,tai eisiu su gera nuotaika
oi, Aleksandrai, jei ir tu būsi, tai prie to arklio ieškosiu tavęs, bus lengviau susiorientuot gal (;
nu ir juokadriai ziuriu visi linksmo charakterio:)
Eva, 20 organizuoji o tyli?net neklausi kas akardiona ims:D
ei!!!! kaip cia be manes!!! kas per ... jus galvojete ta juoda zvaizde ar kas tenai ant mano anketos ne krauju uzdirbta!!! aisku as busiu!!! 18.oo ziuresma
tepo
o del plano tai vietoj bo salia "pas erlicka" ten galima pagerti alaus, arba "bix" , rodos tamstoj kazkas , zodziu tik reikes pasirinkti
ps. aciu laimiui kad pranese
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas Vilniuje...