41

Re: Meetas Vilniuje...

jei gausis, tai prisidesiu, busiu seniausias bjauriausias dede wink.

42

nu va jau dideja itampa jau ziuriu daugiau daugiau masto zmoguciu del meeto o Kaune jau pas juos bus jie net greiciau viska sumaste:)Vat butume sugalvoja anksciau buciau is kaimo geros cukrinovkes atvezes:Dmerginoms padarytume likeri i bonke uogienes ipiltume ir viskas okaaaii butu:Do mes na ka is gurkliuko rateliu:D

43

as irgi prisijungciau 100% prie meeto nes laisvas sy menesi kaip caras:D

44

eva20, tu kaip organizatore, greiciau nutark kur visiems susiburti ir kada ! smile

45

Na ziuriu jau visai nemazai cia musu prisirinko. wink
Taigi mano, kaip organizatores big_smile nutarimas: darom meeta BALANDZIO 1 diena, renkames 19val prie arklio katedros aikstej. Ar visiems tinka? Jei ne, tuomet galim dar nukelti savaitei...
Dalyviu sarasas kolkas toks, prasau patvirtinti savo dalyvavima (galit zinute i privata), arba atsaukti. Tikiuosi nebus taip, kad atejus lemiamam momentui neisdrisit pasirodyti susitikimo vietoje wink
Aleksandras,
Laimis,
Vilius,
Ausra,
Karolina,
Ramune.

46

patvirtinu. big_smile siaip, kas norit tas ateikit, gal rimtai prisisegt lapuka su uzrasu "ieskok.lt", tai iskart matysim kad cia i myta zmones atejo smile

47

jau 6 na dar diena bandome iki 20 ?

48

netinka pirma ? man atrodo balandzio pirma tinkamiausias variantas.. nu zodziu reikia daugiau nuomoniu, kad nusprest..

49

nu gerai tiek to man tinka Balandzio1.Manau viskas okaaaayyy bus;)

50

po perkuneliais....  si sestadieni:) hmm... matyt veliau niekaip...:) na stengsimes ir mes atlekt big_smile

51

Ramune15 mes atleksime 100% kaip tik vienas prie kito gyvename.Daugiau zmoniu reikia pririnkti is vln.

52

siaip manau prisijungciau:) ziuresim kaip su transportu bus:) o kokie planai susitikus?

53

na ok, aš sutinku big_smile lyg ir... na aš pasistengsiu visus reikaliukus sutvarkyt iki 19 val big_smile bet balandžio 1 d daryt, tiesiog super big_smile šiaip gal net nepatikėčiau, jog čia viskas rimtai... :V big_smile
na jei man išeis, tai aš dar draugę kokią pačiupsiu (;

54

ei vaikinuku trukumas:) mums reikia jusu, berniukai :DDD

55

joa, daugiau vaikinu, smagiau bus, nes su panom tik verksim apie serialu veikejas big_smile

56

ir kodel siuolaikiniai vaikinukai mus sitaip nuvertina?:D ech naivuoliai ;D

57

apie serialų veikėjas? nejuokinkit tik big_smile ir tikrai neverksim, nebent iš juoko big_smile nes jei aš eisiu,tai eisiu su gera nuotaika big_smile
oi, Aleksandrai, jei ir tu būsi, tai prie to arklio ieškosiu tavęs, bus lengviau susiorientuot big_smile gal (;

58

big_smile nu ir juokadriai ziuriu visi linksmo charakterio:)

59

Eva, 20 organizuoji o tyli?net neklausi kas akardiona ims:D

60

ei!!!! kaip cia be manes!!! kas per ... jus galvojete ta juoda zvaizde ar kas tenai ant mano anketos ne krauju uzdirbta!!! aisku as busiu!!! 18.oo smile ziuresma smile tepo smile

o del plano tai vietoj wink bo salia "pas erlicka" ten galima pagerti alaus, arba "bix" , rodos tamstoj kazkas , zodziu tik reikes pasirinkti wink
ps. aciu laimiui kad pranese smile