1

Tema: SINai

Pirma,atsiprašau jei ši tema yra..Na bent paieškos pagalba nlb teko rast tai.. ;D

Antra,atisprašau,kad grįžtu prie banalių temu,bet tiesiog negaliu nustot nesijuokus,iš mūsų,lietuvių,nesamonių xDDD

Taigi,kadangi db EMO yra mada,o šios subkultūros atstovai turėtų visad būt depresuoti ir pjaustytis save,taigi mūsų melieji vaikai "ymautai" sukūrė naują subkultūrą SIN.T.y. jie atrodo kaip emo tik nesipjausto.. ;D ;D ;D ;D ;D
Nes kiek žiūrėjau nemačiau,kad amerikoj [ar kur kitur] būtu kažkas panašaus kaip SIN (emo) [na..yra grupė 7th Deadly Sin (emo) bet daugiau nieko ir cia ne i tema] :]

P.S. paliekam tuos Emo kids ramybei.Jie patys kada nors nusižudys.O mes einam Sinu naikint smile (+)

2

Re: SINai

Kodėl man atrodo kad tu pati save nori susinaikint? :? Pagal foto panaši į tuos visus dėmesio ištroškusius paaugliūkščius :?

P.s. Ką nori pasakyti savo tema? Laukiu argumentuoto atsakymo.

3

Erika dar nesusipjaustei?

4

mažiau kitais rūpintis reikia

5

Jus visai neturit raumeny:), koks skirtumas sinas ar emo-visiems palatu turetu uztekti;D

6

jeigu taip i toliau dauginsis tai nemanau...

7

idomu kokiai grupuotei pati priklausai?..;D nezinau man asmeniskai visai grazu i juos paziuret, bet tik tiek.. visas ju gyvenimo budas ir filosofija - sudo verti (cia tik mano subjektyvi nuomone, taip kad neisizeiskit visi emo ir sinai:D )
p.s. temos autorei> jei jau tokia "sustra", kad labai norisi ant kiekvienos nuotraukos uzlipdyt po "protinga minti", tai pirma bent ismoktum angliskai be klaidu rasyt.. nes tokie uzrasai kaip "we
are just A friends" juoka kelia:D cia jau gaunasi panasiai kaip musu autobusuose "avarinis ĮŠĖjimas":D:D

8

Karolina, 19 parašė:

Kodėl man atrodo kad tu pati save nori susinaikint? :? Pagal foto panaši į tuos visus dėmesio ištroškusius paaugliūkščius :?

P.s. Ką nori pasakyti savo tema? Laukiu argumentuoto atsakymo.

Ne :] Dėl icono..Man tik patinka Emily the Strange. Idomus herojus (nors ir neegzistuojantis realybei) :]

9

Auste, 19 parašė:

idomu kokiai grupuotei pati priklausai?..;D

Aš priklausau Odi ;DD
Db paaiškinsiu: Odi turi tris šaknis: Frjunkte(aš) Effi ir Hiuma. T.y. savitas ir UNIKALUS stilius,neturintis jokių taisyklių ar panašiu š... :] Tiesiog mes pačios savo stiliaus/gyvenimo kūrėjos ;] vat :PP

10

o man galit paaiskinti kas tie sinai?????? as nesuprantu???????

11

Erika, 15 parašė:
Auste, 19 parašė:

Aš priklausau Odi ;DD
Db paaiškinsiu: Odi turi tris šaknis: Frjunkte(aš) Effi ir Hiuma. T.y. savitas ir UNIKALUS stilius,neturintis jokių taisyklių ar panašiu š... :] Tiesiog mes pačios savo stiliaus/gyvenimo kūrėjos ;] vat :PP

kad kazkaip laabai jau tavo UNIKALUSIS stilius primena tavo nekenciamu emo ir sinu isvaizda..:D
nors gal cia tik man, siuolaikiniu paaugliu madu nesuprantanciai, taip atrodo:D

12

Auste, 19 parašė:
Erika, 15 parašė:
Auste, 19 parašė:

Aš priklausau Odi ;DD

kad kazkaip laabai jau tavo UNIKALUSIS stilius primena tavo nekenciamu emo ir sinu isvaizda..:D

:] Hm..Gal..Bet pirma:čia esančios foto yra..hm..pavasario foto ;D nepamenu tikslaus mėnesio,bet vistiek.. :] Db mane ne emo,bet gotę dažniau vadina big_smile [dėl man visiškai nesuprantamų priežasčių]
antra: mano apranga kasdien vis kitokia [tai priklauso nuo nuotaikos] big_smile
Trečia: db aš dar hm per jauna visiškai pabrėžti savo stilių,nes ir taip db sulaukiu daug nepageidaujamo,nors jau tapusio malonaus,anti-dėmesio ;D [t.y. visi žiūri kaip freake ir man tai velniškai patinka] jau vien šios vasaros gale būsiu kitas žmogus [o kas bus kitais metais net nekalbu] :] o be to,nei emo,nei gote,nei bet kuo kitu buti negaleciau,nes nemoku gyventi pagal taisykles ir paprocius :] visur ir visada bandau ideti ir saves ;D Vot..

13

Man tu irgi i emo panasi xD bet ne emo:> o kas galit man gal pasakyt koks mano stilius?xD Stiliaus expertai?xD As tai neturiu nieko pries EMO... Kas tie SIN net nenutuokiu:) Bet man EMO labai grazios sukuosenos... I gyvenimo buda as nesigilinu:) tiesa sakant ir as nesugebeciau gyventi pagal kazkokias tai taisykles :>

14

taip kaip as speju atsakymo taip ir nesulauksiu kas tokie tie emo ar sinai hmmm??????????????????

15

Erika, 15 parašė:
Auste, 19 parašė:
Erika, 15 parašė:
Auste, 19 parašė:

Aš priklausau Odi ;DD

:] Hm..Gal..Bet pirma:čia esančios foto yra..hm..pavasario foto ;D nepamenu tikslaus mėnesio,bet vistiek.. :] Db mane ne emo,bet gotę dažniau vadina big_smile [dėl man visiškai nesuprantamų priežasčių]
antra: mano apranga kasdien vis kitokia [tai priklauso nuo nuotaikos] big_smile
Trečia: db aš dar hm per jauna visiškai pabrėžti savo stilių,nes ir taip db sulaukiu daug nepageidaujamo,nors jau tapusio malonaus,anti-dėmesio ;D [t.y. visi žiūri kaip freake ir man tai velniškai patinka] jau vien šios vasaros gale būsiu kitas žmogus [o kas bus kitais metais net nekalbu] :] o be to,nei emo,nei gote,nei bet kuo kitu buti negaleciau,nes nemoku gyventi pagal taisykles ir paprocius :] visur ir visada bandau ideti ir saves ;D Vot..

Erika...zinai ka? esi emo ir busi emo...ir kad visi vaikai issigalvoja sau kazkokius pavadinimus...tai cia dar nieko nereiskia...emo liks emo aciu uz demesi;)

16

Egle, 17 parašė:

Man tu irgi i emo panasi xD bet ne emo:> o kas galit man gal pasakyt koks mano stilius?xD Stiliaus expertai?xD As tai neturiu nieko pries EMO... Kas tie SIN net nenutuokiu:) Bet man EMO labai grazios sukuosenos... I gyvenimo buda as nesigilinu:) tiesa sakant ir as nesugebeciau gyventi pagal kazkokias tai taisykles :>

nepyk bet apie tave pasakiciau kad esi "noriu buti emo" arba rengesi tiesiog pagal mada...nes dabar yra madinga buti emo

17

Ner ko man pykt xD Nesuprantu kodel tureciau wink Siaip realiai priskirciau save prie neautraliu zmogiuku smile Idomu buvo kitu nuomone;>

18

nu bet tu skirtingai atrodai kaikuriosia nuotraukosia visai normaliai kitose ne...nu nesvarbu

19

o tai emo nenormalus?:):):) na taip vat zinau... todel greiciausiai esu neutrale:>

20

emo siaip tai nenormalus zmones...nors ,mano nuomone emo yra juodosios fyfos...nes jie taip pat prisiziuri kaip fyfos tik kad juodai rengiasi