Re: SINai
As ir taip sakau del emo isskyrus tai, kad jie nenormalus xD Man asmeniskai atrodo ne pagal stiliu spresti apie zmogaus normaluma...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → SINai
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
As ir taip sakau del emo isskyrus tai, kad jie nenormalus xD Man asmeniskai atrodo ne pagal stiliu spresti apie zmogaus normaluma...
Man tu irgi i emo panasi xD bet ne emo:> o kas galit man gal pasakyt koks mano stilius?xD Stiliaus expertai?xD As tai neturiu nieko pries EMO... Kas tie SIN net nenutuokiu:) Bet man EMO labai grazios sukuosenos... I gyvenimo buda as nesigilinu:) tiesa sakant ir as nesugebeciau gyventi pagal kazkokias tai taisykles :>
cia stiliu ekspertu sunku rast;D isvis man atrodo kiekvienas turi savita suvokima ir isivaizdavima kaip vienas ar kitas stilius atrodo:D tuo labiau kad net ir daugelis zmogu, propaguojanciu kazkoki stiliu, "tikruju" to stiliaus atstovu buna smerkiami kaip mados aukos ar seip nesuprantantys tikrosios stiliaus esmes;D;D tai ka cia susigaudyt paprastam zmogiuksciui, kuris sprendzia apie stilius tik is to, ka mato gatvej, paskaito kokiam forume ar isgirsta is kitu:D bet seip tai man tai juokingi tie stiliu sureiksminimai:D kazkodel (per daug nesigilinus i nei vienu gyvenimo buda) is sono visi (ar bent daugelis - kiek as pastebejau) labai "rekiantys" savo stiliumi turi viena bendra bruoza - toks nuostabus laisvalaikio leidimo budas: trynimasis gatvem, rukymas, gerimas ir.. atrodo daugiau nieko jie gyvenime neveikia:D nes cia gi pats turiningiausias laiko praleidimo budas;D;D
p.s. neisizeiskit niekas, cia tik mano nuomone:D
Auste pritariu;> sunkoka cia paprastam zmogeliukai nusprest xD na mano laisvalaikis ner atoks am.. xDD turiningas xDDDDD apie kuri tu cia rasei;> yra ir kur kas nuostabesniu jo praleidimo budu:>
Auste pritariu;> sunkoka cia paprastam zmogeliukai nusprest xD na mano laisvalaikis ner atoks am.. xDD turiningas xDDDDD apie kuri tu cia rasei;> yra ir kur kas nuostabesniu jo praleidimo budu:>
bet tu ir neatrodai is tokiu, kurie tiesiog rekia savo stilium ir bet kuria pasitaikiusia proga aiskina pasauliui, kad vat mano gyvenimo filosofija, mastymas ar dar kas tai cia idealas, o jus visi sudo verti.. jus manes nesuprantat ir man ant jusu nusisikt.. as cia iskirtinis ir unikalus, o jus pilka mase.. ir pan:D
Auste, 19 parašė:idomu kokiai grupuotei pati priklausai?..;D
Aš priklausau Odi ;DD
Db paaiškinsiu: Odi turi tris šaknis: Frjunkte(aš) Effi ir Hiuma. T.y. savitas ir UNIKALUS stilius,neturintis jokių taisyklių ar panašiu š... :] Tiesiog mes pačios savo stiliaus/gyvenimo kūrėjos ;] vat :PP
:D:D taigi tu pasirinkai buti emo
:D:D turbut emo emo vilkas, tipo is to posakio (zmogus zmogui vilkas), tai todel ji nusprende naikinti i save panasius
juokinga..
"as fruktu seimos, efi hjumo siknos spuogas", krc jau pradeda nervint tos nesveikos pakraipos su savo "unikaliais stiliais", cirkas po saule.
p.s. isizeiskit kas tik norit, nes tai mano nuomone!
Egle, 17 parašė:Auste pritariu;> sunkoka cia paprastam zmogeliukai nusprest xD na mano laisvalaikis ner atoks am.. xDD turiningas xDDDDD apie kuri tu cia rasei;> yra ir kur kas nuostabesniu jo praleidimo budu:>
bet tu ir neatrodai is tokiu, kurie tiesiog rekia savo stilium ir bet kuria pasitaikiusia proga aiskina pasauliui, kad vat mano gyvenimo filosofija, mastymas ar dar kas tai cia idealas, o jus visi sudo verti.. jus manes nesuprantat ir man ant jusu nusisikt.. as cia iskirtinis ir unikalus, o jus pilka mase.. ir pan:D
Na tu teisingai sneki Mano galva visi esam unikalus ir originalus:) Ir visi skirtingi... Visi lygus, visi zmones... O stilius tik rubai... Siaip ar taip mano galva zmones atsirado nuogi, o rubus ne del grozio susikure, o tam, kad nesushaltu
taip kaip as speju atsakymo taip ir nesulauksiu kas tokie tie emo ar sinai hmmm??????????????????
Parasyta temoj: tai zmones atrodantys kaip EMO tik nesipjaustantys ir nelinke i savizudybe xD [kitaip sakant lietuvos vaikus (mados auku) isgalvotas ismislas..]
Erika, 15 parašė:Auste, 19 parašė:idomu kokiai grupuotei pati priklausai?..;D
Aš priklausau Odi ;DD
Db paaiškinsiu: Odi turi tris šaknis: Frjunkte(aš) Effi ir Hiuma. T.y. savitas ir UNIKALUS stilius,neturintis jokių taisyklių ar panašiu š... :] Tiesiog mes pačios savo stiliaus/gyvenimo kūrėjos ;] vat :PP
:D:D
;> WTF..Cia kaip suprast "tu pasirinkai buti emo" jei as net ne emo ir esu visiskai pries juos nusistacius ;> LoL..Anyway..;> Uzkniso ta pati kartoti tukstanciai ausu kai niekas nesiklauso..;>
P.S. kai sakiau,kad Frjunkte unikali,turejau omeny ne tik isvaizda.Lol.. ;> All my life is strange.. ;> Na bent daug kas taip sakoa ;> [galbut del to manes daug kas nesupranta,tad jei ir jums nepavyksta,geriau nesistenkit..]
o vis del to..gal rimtai teks pradet mitu,kad mane praita vasara buvo pagrobea ateiviai xDD
Alesia, 21 parašė:taip kaip as speju atsakymo taip ir nesulauksiu kas tokie tie emo ar sinai hmmm??????????????????
Parasyta temoj: tai zmones atrodantys kaip EMO tik nesipjaustantys ir nelinke i savizudybe xD [kitaip sakant lietuvos vaikus (mados auku) isgalvotas ismislas..]
manai hjumus ir fruktus sugalvojo ne mados aukos ?
ai vaiku ismislas ;D ;D raganu issidirbinejimai man tai keista kai kokios 14-iolikines su varstais veiduose laksto :V
> na bet jei joms gerai tai labai puiku tik va kai isaugs is to amziaus arba neisaugs ir kai sumanys kur nors darbo ieskotis kazin ar tie varstai veide pades ji rasti
ai vaiku ismislas ;D ;D raganu issidirbinejimai
man tai keista kai kokios 14-iolikines su varstais veiduose laksto :V
> na bet jei joms gerai tai labai puiku tik va kai isaugs is to amziaus arba neisaugs ir kai sumanys kur nors darbo ieskotis kazin ar tie varstai veide pades ji rasti
Nebe varztai bus, o skyles:) Ir gal net nebe skyles, o randukai;> Nu jo... jei veide belekiek auskaru tai tikrai nekas...:x
Aleksandras, 22 parašė:Erika, 15 parašė:Auste, 19 parašė:idomu kokiai grupuotei pati priklausai?..;D
Aš priklausau Odi ;DD
;> WTF..Cia kaip suprast "tu pasirinkai buti emo" jei as net ne emo ir esu visiskai pries juos nusistacius ;> LoL..Anyway..;> Uzkniso ta pati kartoti tukstanciai ausu kai niekas nesiklauso..;>
P.S. kai sakiau,kad Frjunkte unikali,turejau omeny ne tik isvaizda.Lol.. ;> All my life is strange.. ;> Na bent daug kas taip sakoa ;> [galbut del to manes daug kas nesupranta,tad jei ir jums nepavyksta,geriau nesistenkit..]
o vis del to..gal rimtai teks pradet mitu,kad mane praita vasara buvo pagrobea ateiviai xDD
Eik pasižiūrėk į veidrodį ;D Ir paskui palygink save su tais visais emo.. ir surask penkis skirtumus ;D Prizas - britvutė kad pasipjaustyt galėtum ;D
Erika, 15 parašė:Aleksandras, 22 parašė:Erika, 15 parašė:Auste, 19 parašė:idomu kokiai grupuotei pati priklausai?..;D
Aš priklausau Odi ;DD
Eik pasižiūrėk į veidrodį ;D Ir paskui palygink save su tais visais emo.. ir surask penkis skirtumus ;D Prizas - britvutė kad pasipjaustyt galėtum ;D
Ok.Emo nenešioja kerzų.Emo dažnai derina juoda su ružavą,o pas mane jos nė biškio.Emo yra anoreksikaj ;DD.Už emo šypsena galima būtų sumokėti bent po šimtą litų (nes tai retas atvejis) o mano šypsena retai,kada dingsta.Neklausau aš nei emo nei screamo muzikos ;D [inlove with IggyPop and MarilynMansons ŠIUO METU ;D]
P.S. na joa..ne visi šitie veidrody matomi.Bet būti vien emo nereiškia atrodyt kaip tie.. Ir išvis eikit *pyp* ;D čia tema ne apie mane šeip jau..;>
Kad Emo anoreksikai tai al nustok kliedeti:D net prajuokinai
Aleksandras, 22 parašė:Erika, 15 parašė:Auste, 19 parašė:idomu kokiai grupuotei pati priklausai?..;D
Aš priklausau Odi ;DD
uzsispyres proto bokstas (kabutes) ty yra idiotishka net tai ka parasiau bet cia as taip galvoju
sinai sinai atsiprasau bet dar vieni de***ai :DDD
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → SINai