Re: Vyrški kostiumai
Joa, turbūt ten nepatogų kostiumą turi
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Vyrški kostiumai
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Joa, turbūt ten nepatogų kostiumą turi
o as va ir priversta vaikscioti darbe su kostiumuku.. man ir jis ne mano drabuzis (bet patogus ).. tai siaip ateinu i darba su dzinsukais ir dzemperiuku ar bliuskium :-) (nuo oro priklauso), o ten persirengiu ir nematau problemu.. :-) va taip va
nu siaip ir man vyrai graziai su kostiumu atrodo :V toki verti grieko bet buna kad vaikinui tas kostiumas netinka tai geriau kad jis jo jau ir nesirengtu
o siaip tikrai graziai atrodo
Na čia vieni uniformą darbe persirengia, kiti į kostiumą įlenda
Aišku, būna kuriems ir netinka
kostiumuoti vaikinukai....rrrrr.........numyleciau toki....grazu neapsakytai...
pritariu kad grazu neispasakytai;>
pritariu kad grazu neispasakytai;>
O aš taip mėgstu juos nešiot
kostiuma dar reikia ir moketi issirinkti bei nesioti. man labai grazu kostiumuoti vaikinai, gatveje jie visada atkreipia mano demesi
o jei šviesus kostiumas?
Gražu tai gražu, bet nepatogu. Ir nėra ko maivytis, "solidų" vaidinti. Tikrai tvarkingas, švarus, turintis gerą skonį vyras ir su džinsais solidžiai atrodo. Merginoms patinka vakarinės suknelės, bet irgi nėra patogu ir kas dieną jos tų suknelių nedėvi. Tad...
Labai gražiai vaikinukai atrodo su kostiumu ar bent jau svarku, bet ne visur ir visada jį galima nešiot :V
nu tai krepšinio žaist gi neisi
nu tai krepšinio žaist gi neisi
Nemanau, kad tokių atsirastų
zinoma pasitaiko visko,ne tik krepsini zaidziau,ir futbola,ir boksuotis teko
Man taip pat kostiumuoti vyrai labai grazus.. ypac jei dar tvarkingi, pasitempe, is burnos neskamba "rusiskas folkloras" ir elgiasi kaip dzentelmenai..
Kostiumas labai grazu. Jega. Manau yra labai mazai, kurios seiles nevarvina paziurejus i kostiumuota vyruka.
Nu kaip bebutu ... kostiumas daug kam yra kasdieninis rubas kaip ir man ... I darba nori ar nenori turi eit su kostiumu ... Ir pradedant nesiot kostiuma laikui begant mano spintoj sumazinejo dzinsiu ir dzemperiu perpus .... tai dabar net einant i miesta neretai tenka uzsidet kostiumuka .. nes paprasciausiai nera nieko kito ka renktis o kai eini i parduotuve jau vis reciau ziuri i megztukus ir panasiai ... iskarto akys krypsta link marskiniu ir kaklaraisciu ...
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Vyrški kostiumai