21

Re: Vyrški kostiumai

Joa, turbūt ten nepatogų kostiumą turi smile

22

o as va ir priversta vaikscioti darbe su kostiumuku.. man ir jis ne mano drabuzis (bet patogus wink ).. tai siaip ateinu i darba su dzinsukais ir dzemperiuku ar bliuskium :-) (nuo oro priklauso), o ten persirengiu ir nematau problemu.. :-) va taip va

23

nu siaip ir man vyrai graziai su kostiumu atrodo :V toki verti grieko :::742 bet buna kad vaikinui tas kostiumas netinka tai geriau kad jis jo jau ir nesirengtu smile o siaip tikrai graziai atrodo wink

24

Na čia vieni uniformą darbe persirengia, kiti į kostiumą įlenda smile
Aišku, būna kuriems ir netinka smile

25

kostiumuoti vaikinukai....rrrrr.........numyleciau toki....grazu neapsakytai... :::740

26

pritariu kad grazu neispasakytai;>

27

Krisste, 17 wrote:

pritariu kad grazu neispasakytai;>

O aš taip mėgstu juos nešiot smile

28

kostiuma dar reikia ir moketi issirinkti bei nesioti. man labai grazu kostiumuoti vaikinai, gatveje jie visada atkreipia mano demesi :::920

29

o jei šviesus kostiumas? smile

30

Gražu tai gražu, bet nepatogu. Ir nėra ko maivytis, "solidų" vaidinti. Tikrai tvarkingas, švarus, turintis gerą skonį vyras ir su džinsais solidžiai atrodo. Merginoms patinka vakarinės suknelės, bet irgi nėra patogu ir kas dieną jos tų suknelių nedėvi. Tad... :::543

31

Labai gražiai vaikinukai atrodo su kostiumu ar bent jau svarku, bet ne visur ir visada jį galima nešiot :V

32

nu tai krepšinio žaist gi neisi big_smile

33

Tautvydas, 21 wrote:

nu tai krepšinio žaist gi neisi big_smile

Nemanau, kad tokių atsirastų big_smile

34

zinoma pasitaiko visko,ne tik krepsini zaidziau,ir futbola,ir boksuotis teko big_smile

35

Man taip pat kostiumuoti vyrai labai grazus.. ypac jei dar tvarkingi, pasitempe, is burnos neskamba "rusiskas folkloras" ir elgiasi kaip dzentelmenai..

36

Kostiumas labai grazu. :::717 Jega. Manau yra labai mazai, kurios seiles nevarvina paziurejus i kostiumuota vyruka.

37

Nu kaip bebutu ... kostiumas daug kam yra kasdieninis rubas kaip ir man ... I darba nori ar nenori turi eit su kostiumu ... Ir pradedant nesiot kostiuma laikui begant mano spintoj sumazinejo dzinsiu ir dzemperiu perpus .... tai dabar net einant i miesta neretai tenka uzsidet kostiumuka .. nes paprasciausiai nera nieko kito ka renktis smile o kai eini i parduotuve jau vis reciau ziuri i megztukus ir panasiai ... iskarto akys krypsta link marskiniu ir kaklaraisciu ...