Re: Vilniaus meetas
varom, varom. turetu buti idomu
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Vilniaus meetas
varom, varom. turetu buti idomu
noriu meeto
sveiki gal organizuojat sios vasaros gale meeta???????
tai kad juk buvo neseniai:)
Nu ten nesiskaito, kaip meetas, ejo zmones i kluba, nebutinai dar is ieskok.
nu ir kaip meetas? buvo bent jis ar ne?
jis buvo tik ne visi atejo
Nu ziurint ka tu vadini meetu, manau tada kiekviena savaitgali vyksta, tikrai si savaitgali daug ieskok nariu buvo nuvare i sostines dienos renginius, tai irgi meetas buvo???
Ei chebryte galim uzsisakyti In Vino staliuka ir nulekti po atwiru dangum pagerti wyno kol dar neatsalo naktys
sakykit kokia diena kam geresne penktadienis ar sestadienis???
ir ar butu norinciu ??? uzsakyciau stala ir wisi susitiktume pvz prie SMC (siuolaikinio meno centras vokieciu gatvej).
Salyga viena kad visi pakalbintumete ir nauju nariu is ieskok.lt su kuriais bendraujate.
Meeto salyga amzius nuo 21 m.
Butu faina kad sugaudytumete ir pirmuju meetu narius kurie jau retai cia lankosi bet noretu susitikti, gal kas turite kontaktus tai pasukite jiems ir paklauskite.
Kas turi daugiau klausimu rasykite man P.S. kazkada buvusiai gerai meetu organizatorei apsileidom, gal laikas atgyti ir wel ????!!!!
Juste galim, kai atsils oras
cia kada... pavasari
niu cia taip staigiai atsalo kad net baisu D
Ei chebryte galim uzsisakyti In Vino staliuka ir nulekti po atwiru dangum pagerti wyno kol dar neatsalo naktys
sakykit kokia diena kam geresne penktadienis ar sestadienis???
ir ar butu norinciu ??? uzsakyciau stala ir wisi susitiktume pvz prie SMC (siuolaikinio meno centras vokieciu gatvej).
Salyga viena kad visi pakalbintumete ir nauju nariu is ieskok.lt su kuriais bendraujate.
Meeto salyga amzius nuo 21 m.
Butu faina kad sugaudytumete ir pirmuju meetu narius kurie jau retai cia lankosi bet noretu susitikti, gal kas turite kontaktus tai pasukite jiems ir paklauskite.
Kas turi daugiau klausimu rasykite man P.S. kazkada buvusiai gerai meetu organizatorei apsileidom, gal laikas atgyti ir wel ????!!!!
Neapsileidom, norinciuju tik keli yra ir retai cia i foruma visi beuzsuka. Beje pamenu kai siuliau daryti, tai is tu paciu inciatoriu buvo pesimistiniu samoju nuskabeje, atseit boulingas, pulas ar pirtis nusibode jau, tai man ir noras dingo kazka be daryt. O nueiti i kabakeli prie staliuko pora val pasedeti tai ir be meetu galima:) man asmeniskai meetas tai gerai organizuota tusovke, o ne pasisedejimas:) Bet cia tik mano nuomone.
Niu pati pameni kaip sunku tas tusowkes suorganizuoti, wisi bijo duoti pinigus, sunku surinkti chebra ir tt. o jeigu waziuoti uz miesto reikia wairuojanciu, reikia masinu, reikia kad visi sumoketu pinigelius ir tt.
man negaila tu pinigu, kad laiko mazai turiu kad organizuoti
kai yra noras tai ne taip viskas ir sunku:) ir laiko atsiranda:) vat,kad norinciuju truksta:)
Hmm pasirodo cia ir meetas buvo kazkada, o as vat nieko nezinojau, nu geras... Man patinka... Na dabar nesistebiu, kad norinciuju truksta...
nebus to myto nebus
kuo daugiau optimizmo:) o tu gerbiamasis giedriau nesykio dar jame nebuvai... ir gasdini visus, kad meeto nebus
tai jei trys zmones tarpusavi susiraso , cia ne mytas
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Vilniaus meetas