81

Re: Vilniaus meetas

varom, varom. turetu buti idomu smile

82

noriu meeto sad:::d08

83

sveiki gal organizuojat sios vasaros gale meeta???????

84

tai kad juk buvo neseniai:)

85

Nu ten nesiskaito, kaip meetas, ejo zmones i kluba, nebutinai dar is ieskok.

86

nu ir kaip meetas? buvo bent jis ar ne?

87

jis buvo tik ne visi atejo tongue

88

Nu ziurint ka tu vadini meetu, manau tada kiekviena savaitgali vyksta, tikrai si savaitgali daug ieskok nariu buvo nuvare i sostines dienos renginius, tai irgi meetas buvo??? tongue

89

Ei chebryte galim uzsisakyti In Vino staliuka ir nulekti po atwiru dangum pagerti wyno kol dar neatsalo naktys big_smile
sakykit kokia diena kam geresne penktadienis ar sestadienis???
ir ar butu norinciu ??? uzsakyciau stala ir wisi susitiktume pvz prie SMC (siuolaikinio meno centras vokieciu gatvej).
Salyga viena kad visi pakalbintumete ir nauju nariu is ieskok.lt su kuriais bendraujate.
Meeto salyga amzius nuo 21 m.
Butu faina kad sugaudytumete ir pirmuju meetu narius kurie jau retai cia lankosi bet noretu susitikti, gal kas turite kontaktus tai pasukite jiems ir paklauskite.
Kas turi daugiau klausimu rasykite man smile P.S. kazkada buvusiai gerai meetu organizatorei big_smile apsileidom, gal laikas atgyti ir wel ????!!!!

90

Juste galim, kai atsils oras smile

91

cia kada... pavasari :::011 big_smile

92

niu cia taip staigiai atsalo kad net baisu big_smile big_smile D

93

Juste, 23 parašė:

Ei chebryte galim uzsisakyti In Vino staliuka ir nulekti po atwiru dangum pagerti wyno kol dar neatsalo naktys big_smile
sakykit kokia diena kam geresne penktadienis ar sestadienis???
ir ar butu norinciu ??? uzsakyciau stala ir wisi susitiktume pvz prie SMC (siuolaikinio meno centras vokieciu gatvej).
Salyga viena kad visi pakalbintumete ir nauju nariu is ieskok.lt su kuriais bendraujate.
Meeto salyga amzius nuo 21 m.
Butu faina kad sugaudytumete ir pirmuju meetu narius kurie jau retai cia lankosi bet noretu susitikti, gal kas turite kontaktus tai pasukite jiems ir paklauskite.
Kas turi daugiau klausimu rasykite man smile P.S. kazkada buvusiai gerai meetu organizatorei big_smile apsileidom, gal laikas atgyti ir wel ????!!!!

Neapsileidom, norinciuju tik keli yra ir retai cia i foruma visi beuzsuka. Beje pamenu kai siuliau daryti, tai is tu paciu inciatoriu buvo pesimistiniu  samoju nuskabeje, atseit boulingas, pulas ar pirtis nusibode jau,  tai man  ir noras dingo kazka be daryt. O nueiti i kabakeli prie staliuko pora val pasedeti tai ir be meetu galima:)  man asmeniskai meetas tai gerai organizuota tusovke, o ne pasisedejimas:) Bet cia tik mano nuomone.

94

Niu pati pameni kaip sunku tas tusowkes suorganizuoti, wisi bijo duoti pinigus, sunku surinkti chebra ir tt. o jeigu waziuoti uz miesto reikia wairuojanciu, reikia masinu, reikia kad visi sumoketu pinigelius ir tt.

95

man negaila tu pinigu, kad laiko mazai turiu kad organizuoti

96

kai yra noras tai  ne taip viskas ir sunku:) ir laiko atsiranda:) vat,kad norinciuju truksta:)

97

Hmm pasirodo cia ir meetas buvo kazkada, o as vat nieko nezinojau, nu geras... big_smile Man patinka... Na dabar nesistebiu, kad norinciuju truksta... big_smile

98

nebus to myto nebus smile

99

kuo daugiau optimizmo:)  o tu gerbiamasis giedriau nesykio dar jame nebuvai... ir gasdini visus, kad meeto nebus tongue

100

tai jei trys zmones tarpusavi susiraso , cia ne mytas wink