Re: Futbolas , ar krepsinis ?
man tai krepsinis,nes ir pati jau 8metai kaip krepsini lankau!taigi as futbola ziurau tik del to kad mano draugai keli ji losia o siaip man prie sirdies labiau krepsinis:P
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Futbolas , ar krepsinis ?
man tai krepsinis,nes ir pati jau 8metai kaip krepsini lankau!taigi as futbola ziurau tik del to kad mano draugai keli ji losia o siaip man prie sirdies labiau krepsinis:P
jo F-1 lietuvoje;) aktyvus sportas:D
man tai patinka zaisti labiiau futbola:)
jo F-1 Rulezzz! ;D ne as cia rimtai
KREPSINIS!
krepsinis kietai ir wiskas o per fule 22 durniai gainiojasi wiena kamuola tikri zasinai.
:-D
[fl]809[/fl]
ajshq kad futbolas:) futbolas wisam pasauly yra populerewses:) ce tik Ljetuwoj krepsinis labiau megemas:) nors tjesa sakant daug saliu yra kur 1 vietoj krepsinis:)
KASE!!!!!!
Siuo metu futbolas Butu kasio pasaulio cempionatas, tai ir butu krepsinis
ajsku kad krepsinis!!!
ajsku kad krepsinis!!!
futbolas...
jei visiems patinka tai ir tau vadinasi? man tai futbolas...kas gero tam krepsiny?ogi nieko. 5 ar kiek ten zaideju begioja po miniatiurine sale, o zmogaus imestas taskas ar tritaskis nedaug tereiskia...uztad futbole reikia labai stengtis kad pataikytum ivarti, ir ten daug sunkiau atkovoti kamuoli. manau, kad krepsinis - per daug lengvas zaidimas ziureti. ir dar del ko jo nemegstu - nes lietuvoje visi del jo pakvaise, na, dauguma. ypac vaikinai. nu tiesiog durnina.
cia kazkuriam atsakiau...:P
zmogus yra pasakes futbolas karalius lengvoji atletika karaliene o kitas tesiog laiko gaisymas viskas tuo pasakyta as ir tiap manau
giedre tu visiskai tejsi=) i ji malonu zet
o kaip sakoma...pasaulio kalba futbolas...
krepšinis įdomiau:) nors veiksmas vyksta:)
o futbole tai 22 durniukai laksto aplink vieną kamuolį visas 90 min... nesamonė :DDD
bet futbole zaidejai daug istvirmengesni jie pavargsta daugiaw negu krepsininkai...ir be to futbolo zaidejai gauna daugiau pinigu negu krepsininkai...
Vaidotas, 13 wrote:bet kai pamatysi kaip ronaldinho kamuoliu zaidzia paprastai tai tau akys islis...
Pamatytum kaip Jaksonas kamoli varinejas ir gimda nusileistu
ka tu svaigsti...koks Jacksonas , Jordanas... bet vis tiek Ronaldinho geresnis...
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Futbolas , ar krepsinis ?