81

Re: Futbolas , ar krepsinis ?

man tai krepsinis,nes ir pati jau 8metai kaip krepsini lankau!taigi as futbola ziurau tik del to kad mano draugai keli ji losia o siaip man prie sirdies labiau krepsinis:P

82

jo  F-1 lietuvoje;) aktyvus sportas:D
man tai patinka zaisti labiiau futbola:)

83

jo F-1 Rulezzz! ;D ne as cia rimtai smile

84

KREPSINIS!

85

krepsinis kietai ir wiskas o per fule 22 durniai gainiojasi wiena kamuola tikri zasinai.

86

Rimantas, 13 wrote:

:-D

[fl]809[/fl]

87

ajshq kad futbolas:) futbolas wisam pasauly yra populerewses:) ce tik Ljetuwoj krepsinis labiau megemas:) nors tjesa sakant daug saliu yra kur 1 vietoj krepsinis:)

88

KASE!!!!!!

89

Siuo metu futbolas smile Butu kasio pasaulio cempionatas, tai ir butu krepsinis big_smile

90

ajsku kad krepsinis!!!

91

ajsku kad krepsinis!!!

92

futbolas... tongue

93

jei visiems patinka tai ir tau vadinasi? man tai futbolas...kas gero tam krepsiny?ogi nieko. 5 ar kiek ten zaideju begioja po miniatiurine sale, o zmogaus imestas taskas ar tritaskis nedaug tereiskia...uztad futbole reikia labai stengtis kad pataikytum ivarti, ir ten daug sunkiau atkovoti kamuoli. manau, kad krepsinis - per daug lengvas zaidimas ziureti. ir dar del ko jo nemegstu - nes lietuvoje visi del jo pakvaise, na, dauguma. ypac vaikinai. nu tiesiog durnina.

94

cia kazkuriam atsakiau...:P

95

zmogus yra pasakes futbolas karalius lengvoji atletika karaliene o kitas tesiog laiko gaisymas viskas tuo pasakyta as ir tiap manau

96

giedre tu visiskai tejsi=) i ji malonu zet

97

o kaip sakoma...pasaulio kalba futbolas...

98

krepšinis įdomiau:) nors veiksmas vyksta:)
o futbole tai 22 durniukai laksto aplink vieną kamuolį visas 90 min... nesamonė :DDD

99

bet futbole zaidejai daug istvirmengesni jie pavargsta daugiaw negu krepsininkai...ir be to futbolo zaidejai gauna daugiau pinigu negu krepsininkai...

100

Ovydas, 19 wrote:
Vaidotas, 13 wrote:

bet kai pamatysi kaip ronaldinho kamuoliu zaidzia paprastai tai tau akys islis...

Pamatytum kaip Jaksonas kamoli varinejas ir gimda nusileistu smile

ka tu svaigsti...koks Jacksonas , Jordanas... bet vis tiek Ronaldinho geresnis...