Re: Futbolas , ar krepsinis ?
man tai krepsinis,nes ir pati jau 8metai kaip krepsini lankau!taigi as futbola ziurau tik del to kad mano draugai keli ji losia o siaip man prie sirdies labiau krepsinis:P
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Futbolas , ar krepsinis ?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
man tai krepsinis,nes ir pati jau 8metai kaip krepsini lankau!taigi as futbola ziurau tik del to kad mano draugai keli ji losia o siaip man prie sirdies labiau krepsinis:P
jo F-1 lietuvoje;) aktyvus sportas:D
man tai patinka zaisti labiiau futbola:)
jo F-1 Rulezzz! ;D ne as cia rimtai
KREPSINIS!
krepsinis kietai ir wiskas o per fule 22 durniai gainiojasi wiena kamuola tikri zasinai.
:-D
[fl]809[/fl]
ajshq kad futbolas:) futbolas wisam pasauly yra populerewses:) ce tik Ljetuwoj krepsinis labiau megemas:) nors tjesa sakant daug saliu yra kur 1 vietoj krepsinis:)
KASE!!!!!!
Siuo metu futbolas
Butu kasio pasaulio cempionatas, tai ir butu krepsinis ![]()
ajsku kad krepsinis!!!
ajsku kad krepsinis!!!
futbolas... ![]()
jei visiems patinka tai ir tau vadinasi? man tai futbolas...kas gero tam krepsiny?ogi nieko. 5 ar kiek ten zaideju begioja po miniatiurine sale, o zmogaus imestas taskas ar tritaskis nedaug tereiskia...uztad futbole reikia labai stengtis kad pataikytum ivarti, ir ten daug sunkiau atkovoti kamuoli. manau, kad krepsinis - per daug lengvas zaidimas ziureti. ir dar del ko jo nemegstu - nes lietuvoje visi del jo pakvaise, na, dauguma. ypac vaikinai. nu tiesiog durnina.
cia kazkuriam atsakiau...:P
zmogus yra pasakes futbolas karalius lengvoji atletika karaliene o kitas tesiog laiko gaisymas viskas tuo pasakyta as ir tiap manau
giedre tu visiskai tejsi=) i ji malonu zet
o kaip sakoma...pasaulio kalba futbolas...
krepšinis įdomiau:) nors veiksmas vyksta:)
o futbole tai 22 durniukai laksto aplink vieną kamuolį visas 90 min... nesamonė :DDD
bet futbole zaidejai daug istvirmengesni jie pavargsta daugiaw negu krepsininkai...ir be to futbolo zaidejai gauna daugiau pinigu negu krepsininkai...
Vaidotas, 13 parašė:bet kai pamatysi kaip ronaldinho kamuoliu zaidzia paprastai tai tau akys islis...
Pamatytum kaip Jaksonas kamoli varinejas ir gimda nusileistu
ka tu svaigsti...koks Jacksonas , Jordanas... bet vis tiek Ronaldinho geresnis...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Futbolas , ar krepsinis ?