Topic: Kurios paneles labiau patinka vaikinams?patyrusios ar ne?
idomi vaikinu nuomone
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kurios paneles labiau patinka vaikinams?patyrusios ar ne?
idomi vaikinu nuomone
man patinka prisitaikancios ir tuo tarpu isliekancios savimi
Labiau patyrusios (aisku proto ribose), nenoreciau zmonos kurios partneriams suskaiciuot rankos pirstu nebeuztektu
su kiekvienu zmogum buna nauji patyrimai. taip, kad jei busi patyres su vienu, dar nebusi patyres su kitu.. cia siaip filosofiskai. o patinka paneles arba patyrusios, arba galincios ir norincios mokytis, imlios naujovems ;] o ne sustabarejusios kaip kelmai, kurios tarkim mazai moka, ir nenori tobulet.
Nesvarbu jei myliu ja
moteris kaip ir vynas,su metais vis skaneja..
iskirtinis atvejis jai jos pradeda storeti!!!!! Basta!!!!!
Ir tokios ir tokios..man netiek svarbu ar ji patyrus ar ne kiek ji pati kaip visuma..Juk jei patyrus daugiau uz mane, ok ismoxiu gal kanors naujo, jei as patyres irgi ok, gal ji kanors naujo..:D O siaip patyrimui ribu nera..kaip kazkas minejo nepatinka tokios kurios ties tam tikra riba sustoja ir toliau nenori..:D
moteris kaip ir vynas,su metais vis skaneja..
iskirtinis atvejis jai jos pradeda storeti!!!!! Basta!!!!!
nu mano senele tau tikrai butu skani
--------------------------------------------------
gerai gerai suprantu kad ta moteris kuri salia tik dar milimesne tampa su metais, kai pragyveni ilga laika
as asmeniskai neskirstau pagal patyrima kiekvienas zmogus skirtingas turi savo kazka kuo traukia nepaisant to ar patyres ar ne!
siaip skirtumo nera didelio jei rimtiems santykiams. jei lovoj tai tik patyrusia
patikti gali tik grazios
nepatyruses reike mokyti o tai sudetinga kartais buna
patikti gali tik grazios
kam grazios? tavo mamai?
patinka isradingos paneles ir kurios kaikada parodo savo iniciatyva,o nelaukia kada tu ji pagules o tu ja pamaloninsi kaip beisgaledamas..
nera skirumo swarbu kad lowytej nebutu susikausciusi
pramogoms patyrus, o vestuvems mergaite.....
jeigu panelė tik pasisakys, kad turėjo daug kitų vaikinų- rimtų santykių tegul nebesitiki.
nera skirumo swarbu kad lowytej nebutu susikausciusi
o jei pasirodis kad tavo meile isvis nekalta
Man tikrai labiau patinka patyrusios, nes viena jos mažiau varžosi savęs, jos nėra tokios nežinančios ką nori ir ką gali gauti ko negali .. nepatyrusi mergaitė labai jai viskas idomu, bet paskui negi liks su tavim vienu, reikia juk ir kitus "patirti"
nerasit vyrai viduriuko, nes jums reikia vienuoles prostitutes, o tokiu nera!!!!
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kurios paneles labiau patinka vaikinams?patyrusios ar ne?