21

Re: Transformeriai

jega filmukas zhurejau 3 kartus. spec efektai ir cenarijus yra putiovas.. filmas tikrai vertas demesio smile

22

Giedrius, 27 parašė:
Tomas, 25 parašė:
Giedrius, 27 parašė:
Aleksandras, 22 parašė:

tas camaro buvo nerealus!... siaip man kaip technologiju megejui, visi tie saudymai, malunsparniai, masinos, tankai is vis paliko nerealu ispudi. as ziuredamas verkiau kelis kartus.. gal del to, kad buvau pagiriotas.. ne kiek nesigailiu 15-os litu, ir norejau eit iskart i sekanti seansa, dar karta paziuret, bet pinigu nebeturejau ;]

siaip tai taip, bet vistiek juokinga, kai pradzioje filmo vienas trns. visa karine baze isdauzo, o paskui 10 ju ten nieko nesugeba.

Bet filmas geras smile

Nu ten tipo vienas ju uzklupo zmones netiketai (bazeje)o paskui atvare autobitai big_smile ir jie tipo nugalejo :::b18

nu jo, tipo smile

--------------------------------

nu tipo dar laikiu pratesimo :=D labai :::111

23

Nemegstu fantastikos, bet sis filmas tikrai patiko big_smile

24

Egle, 18 parašė:

Nemegstu fantastikos, bet sis filmas tikrai patiko big_smile

Visiems patinka nes tai musu vaikystes zaislikai big_smile

25

fajnas filmas!!!!!!! kai ziurejau kino teatre,tai is vis negalejau dziaugtis kad taip patiko.... paziurekit kas dar nemate....

26

Saule, 20 parašė:

fajnas filmas!!!!!!! kai ziurejau kino teatre,tai is vis negalejau dziaugtis kad taip patiko.... paziurekit kas dar nemate....

Tie kas ziurejo tie nesigailejo :::035

27

aaaa,ziurejau vakar smile netycia taip smile bet man labai patiko smile super filmas:)

28

patiko sis filmas.ir megstu specialiuosius efektus ir fantastika smile

29

Siais metais pasirodys(jei neklystu)"BATTLESHIP"filmas,ta pati komanda dirbo,kurie kure specefektus transformeriams.Sprendziant is reklaminio filmuko bus ne ka prastesne destrukcija=]

30

nu nezinau cia filmus ziurim o specialius efektus

31

transeksualu filmas