Re: Transformeriai
jega filmukas zhurejau 3 kartus. spec efektai ir cenarijus yra putiovas.. filmas tikrai vertas demesio
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Transformeriai
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
jega filmukas zhurejau 3 kartus. spec efektai ir cenarijus yra putiovas.. filmas tikrai vertas demesio
Tomas, 25 parašė:Giedrius, 27 parašė:Aleksandras, 22 parašė:tas camaro buvo nerealus!... siaip man kaip technologiju megejui, visi tie saudymai, malunsparniai, masinos, tankai is vis paliko nerealu ispudi. as ziuredamas verkiau kelis kartus.. gal del to, kad buvau pagiriotas.. ne kiek nesigailiu 15-os litu, ir norejau eit iskart i sekanti seansa, dar karta paziuret, bet pinigu nebeturejau ;]
siaip tai taip, bet vistiek juokinga, kai pradzioje filmo vienas trns. visa karine baze isdauzo, o paskui 10 ju ten nieko nesugeba.
Bet filmas geras
Nu ten tipo vienas ju uzklupo zmones netiketai (bazeje)o paskui atvare autobitai ir jie tipo nugalejo
nu jo, tipo
--------------------------------
nu tipo dar laikiu pratesimo :=D labai
Nemegstu fantastikos, bet sis filmas tikrai patiko
Nemegstu fantastikos, bet sis filmas tikrai patiko
Visiems patinka nes tai musu vaikystes zaislikai
fajnas filmas!!!!!!! kai ziurejau kino teatre,tai is vis negalejau dziaugtis kad taip patiko.... paziurekit kas dar nemate....
fajnas filmas!!!!!!! kai ziurejau kino teatre,tai is vis negalejau dziaugtis kad taip patiko.... paziurekit kas dar nemate....
Tie kas ziurejo tie nesigailejo
aaaa,ziurejau vakar netycia taip bet man labai patiko super filmas:)
patiko sis filmas.ir megstu specialiuosius efektus ir fantastika
Siais metais pasirodys(jei neklystu)"BATTLESHIP"filmas,ta pati komanda dirbo,kurie kure specefektus transformeriams.Sprendziant is reklaminio filmuko bus ne ka prastesne destrukcija=]
nu nezinau cia filmus ziurim o specialius efektus
transeksualu filmas
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Transformeriai