Tema: Namu jaukumas
kokie tavo namai ar kambarys
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Namu jaukumas
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kokie tavo namai ar kambarys
Jaukūs Tik daigtų kiek perdaug
neblogi, bet galetu buti ir geresni
labai labai jaukus=) ir mano kambarys ir visi namai=) man cia taip miela.. griztu is kur nors, kad ir kokia pavargus, bet namie taip gera pasidaro..=)
Man kažkaip atrodo, kad savuose namuose, visada jaukiausia ir geriausia...
Man kažkaip atrodo, kad savuose namuose, visada jaukiausia ir geriausia...
tai taip, bet kad juose butu jauku, pirma ta jaukuma reik susikurti;) kai kurie zmones gal to negali ar del pinigu stygiaus savo idejoms igyvendinti, ar del tarkim nesutinkanciu skoniu su kartu gyvenanciais zmonem (tevais, seneliais ar dar kuo). buna kad zmones savo namu net nelaiko namais. tai vat tada turetu buti nelengva gyventi, jei neturi mielos vieteles kur gali pasislepti nuo visu negandu
o man atrodo kad namu jaukumas nuo daiktu nelabai priklauso. jis priklauso nuo gyvenanciu zmoniu tarpusavio santykiu, ju poziurio i namus ir meiles idetos tvarkant namus.
Man rodos, kad Joana teisi, bet manyciau, kad ir nuo daigtu, sienų spalvos priklauso...:)
joa, joana teisybe sako. svarbu zmones, pas kuriuos grizti po darbo, is mookyklos, ar siap...
na, Egle, siaip nzn.. turiu pavyzdi.. mano drauge turi viska, ko tik uzsimano, spalvas kambario, kilimus, lovas, drabuzius ir visa kita, net poolo stala palepej ir maza baseina ir pirti rusy :V (na, cia ne jai, bet esme apie babkes ir daiktus supancius) .. taciau kartais as kai pabunu su ja, man atrodo kad as daug laimingesne esu grizus namo, kur stovi seni baldai (brolis net mano sofa ismete, nes ant suluzusios miegojau, tai kai jie buvo, tai ant ciuzinio miegojo ;D ), sienos dazytos tokiais taskuciais, kurie buvo populiraus tarybiniais laikais ;D >> bet as pradejau vertinti ta siluma, kuria duoda zmogus prie kurio gali prisiglausti, kai tau sunku, ir pasidziaugti kartu, kai gera....
na, buvo man laikas, kai pavydejau nauju kelniu ir t.t. nes tikrai buvo sunku mano mamai islaikyt mus 3, kai gaudavo vos 700.. buvo laikas, gal kokie 3 metai... per kaledas negaudavom dovanu.. bet nzn.. jos kasmet buvo vis geresnes ir siltesnes.. mama visada paruosdavo stala.. uzsidegdavom zvakutes.. pasakydavo mama kazka grazaus ir susesdavom vel visi... :H
nu cia ne i tema gal.. bet namu jaukumas pradedamas kurti nuo ZMOGAUS kuris salia :H
-----------
ai cia prisiminiau pridet ) savo kambario as neturiu. nes pas mus 2 kambariai.. o siaip miegu ten kur telikas ;D .. na va.. o gyvenu beveik ne namie.. oten kur gyvenu. ir ne mano kambarys, nes gyvensiu su 2 panomis :? o jei apie savo kamputi >> tai turejau, kai gyvenau studentu bendrabuty :? buvau isklijavus palange zalia klijonke, nes palange buvo baisi, tai siek tiek smagiau buvo :V paskui tokius burbulus buvau pasidarius is popieriaus ir nudazius juos guasu >> ir isklijavus ta kampa. paskui tokiu 2 berniukus is limpbizkit ar linkinparku nznz.. bet ne del grupes, o kad graziai nusipiesiau juos.. va.. nzn..
>> del to jaukumo.. nors viska turejau, kas man buvo faina ir t.t. bet pirmus metus man nepatiko vienos kambariokes elgesys, tai nebuvo miela grizti ten... paskui kitais metais, ji issikrauste.. ir visai viskas persiverte << vel gera ir smagu.. tai va. vel isirodo, kad svarbu ne kur grizti... o PAS KA :H
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Namu jaukumas