81

Re: Soliariumas:uz ar pries?

Teresė, 18 пишет:
Vilija, 33 пишет:
Teresė, 18 пишет:
Vilija, 33 пишет:
Lina, 19 пишет:

Soliariumas nepakenks,jei gersi specialias vaistus ir geru kremu,su ivairiais vitaminais,o ne koki pigu....Nori buti grazi nepagailek pinigeliu,tik kad soliariumo idegis neatrodo naturaliai,tad labiau patinka pasideginti naturalioje saulyteje! wink

uz tuos pinigus ,kuriuos isleisi stebuklingiem kremam su stebuklingais vitaminais+soliariumui-tai kas met tikrai susitaupysi paskutines minutes kelionei pabuti naturaliai sauleje ir dar plius turesi galimybe pasidairyti po kitas salis, kulturas ,zmones..:)

Naturali saule irgi kenkia:) net daugiau nei soliariumai.. smile

jei taip rasytu 12-15m. mergaite-tai dar suprasciau ,bet 18????:)

O vat tu pasidomiek:) pagal statistika odos veziu suserga nuo saules lb.daug... O suoliariumai nuo tuo apsaugo,na gal ne 100% bet vis tiek...

matyt ne ten skaitai:)

82

mergina arba vaikinas privalo rupintis savo isvaizda ir ne svarbu idegis nuo saules ar nuo suoliariumo.svarbu kad butu grazu ziuret.

83

sako kad per metus norint nesusirgti veziu galima atlikti iki 50 saules voniu:)

84

Vismantė, 15 пишет:

Lietuvaites is prigimties sviesios odos.... Bet ka daryti, kai taip norisi tapti sokoladine grazuole?.. Dirbtine saule - kenkia ar tik suteikia daugiau zavesio?

PRIES!!! pagalvokitgeriau kokia zala yra daroma...siaubas...

85

Soliariumai tai JEGA! as uz juos wink) man paciai labai patinka apsilankyti big_smile

86

as kartais pavaikstau i soliariuma,nesu nieko pries ji:)

87

as uz naturaluma... ne, solairiumo aukos tikrai nera grazuoles...

88

Egle pritariu tau.....

89

kokie dar soliariumai cia dauguma is jusu isitepa tais kremais ir vaiksto veidais apibegusiais

90

PANELES PANELES.. NUO KADA ORANDZINES PRIENSES IR PRIENCAI GRAZU.. :?  na kas per daug tai nesweika.. nors ziurint is kitos puses.. as maximalistas jame dar nebuvau bet noreciau nueit big_smile

91

ideges kunas visad graziau, kad ir ka besakytumet...todel as uz soliariumus smile

92

ir beje ne kiekvieno kunas idega oranziniai smile maziau reik kremukais teptis ir t.t...
pvz as idegu labai naturaliai...
ir dar ziema gerai nueit ten pasisyldyt smile)))))

93

As uz:) ti aisq ne iki tokio lygio kad atrodytum kaip uzsitrenkus butum jame:D  bet cia kaip liga man vienu momentu buvo:D tikrai uzsikabliavus buvau:D bet ideges kunas(tiek vaikino tiek merginos) tikrai atrodo graziau:)

94

siulau savaitei nulekt i maljorka ir jums visiems metams idegis =DDDD lb rimtai big_smile big_smile ir lygus idegis, ir malonumus, +atostogos =DDD o jeigu dar rimciau, tai man asmeniskai nera grazu, kai vaiksto zhmogelis ishblyshkes visas arba prieshingai - kakucio spalvos =/// graudu... ypac paneles megsta padauginti (vaiksto su suspragejusia oda). nesu soliariumo "fane". lankiausi kelis kartus. pries soliariuma tepuosi ten tokiu special losionu, kuris skatina idegi ir saugo nuo UV spinduliu. po soliariumo - drekinamuoju losionu. artejant vasarai visai gerai. veliau oda greiciau ir lygiau idega =]

95

uoj.. o del tu visokiu kremu, tai beda bedele =] gerai jeigu naudojate reguliariai ir pavyksta visada tolygiai issitepti. kazkada bandziau garnier serveteles veido... DAUGIAU NEBANDAU =]]]] nepatiko. taip paciai ir su tais losionais, suteikianciais naturalu idegi. geriau jau tada soliariumas =] tik viskas saikingai ir tvarkingai =]

96

seip keista kad jus visi tik "oranzinis, oranzinis", nes kiek pastebejau, tai oranzinis idegis buna nebent nuo kai kuriu savaiminio idegio kremu, o nuo soliariumo jis buna pilksvai rudas.
pati pradejau i soliariuma vaiksciot ana pavasari, nes visalaik nekenciau savo baltos odos ir ne tik idegiau, bet lb nustebau vasara, kai pagulejus palangos pliaze puse dienos mano oda, ta, kuri ir trumpai pabuvus saulej visada paraudonuodavo, o po to lupdavosi, si karta IDEGE. man tai buvo tikrai stebuklas=) o ir seip kai lauke oras toli grazu dar nelepina saule, labai smagu pagulet keliolika minuciu pasijuntant kaip kopose, kai maloniai sildo saule ir svelnus vejelis kutena oda=) aisku, nesakau, kad nekenkia, bet tikra saule irgi kenkia, ir nemazai. o aisku, kas per daug - tas tikrai nesveika ir slyksciai atrodo kai merginos persikepina=)

97

As uz soliariumas, graziai ir lygiai idegi, tiesiog grazu ziureti smile

98

Pries, man labiau sviesesnes patinka:) Na aisku, ne visai baltos:D

99

Paneles ir vaikinai, vasara gi jau uz lango! Saulute sviecia, i pliaza kviecia! wink Kokie dar soliariumai? Drauge viena vaiksciojo vaiksciojo, graziai idegus buvo.. Bet.. Dabar tik po daktarus laksto, visa oda isbere, skauda, lupasi.. Nors jau nevaiksto gal kokius 5men.. Pasigausit koki odos vezi ir bus jum! Aisku, dabar pulsit, kad ant saules bunant tas pats lygiai, zinau. Bet as vis tiek esu tik uz naturalu idegi! Va, pasideginau antra diena kieme knyga skaitydama, ir jau rusvesne gerokai wink Kam tie soliariumai, kai naturali saulute yra! smile

100

Karolina, 18 пишет:

Paneles ir vaikinai, vasara gi jau uz lango! Saulute sviecia, i pliaza kviecia! wink Kokie dar soliariumai? Drauge viena vaiksciojo vaiksciojo, graziai idegus buvo.. Bet.. Dabar tik po daktarus laksto, visa oda isbere, skauda, lupasi.. Nors jau nevaiksto gal kokius 5men.. Pasigausit koki odos vezi ir bus jum! Aisku, dabar pulsit, kad ant saules bunant tas pats lygiai, zinau. Bet as vis tiek esu tik uz naturalu idegi! Va, pasideginau antra diena kieme knyga skaitydama, ir jau rusvesne gerokai wink Kam tie soliariumai, kai naturali saulute yra! smile

tai gerai tau kai gali "naturalioj saulutej" be vargo idegti=) o pvz man, jei ne soliariumas, isvis idegt butu NEIMANOMA=)