Re: Soliariumas:uz ar pries?
aaa, matai, Vaivute, tu eini i dvi sav karta, o kitos super duper grazuolytes eina kozna savaituke.. turiu pati tokiu drauguciu..
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Soliariumas:uz ar pries?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
aaa, matai, Vaivute, tu eini i dvi sav karta, o kitos super duper grazuolytes eina kozna savaituke.. turiu pati tokiu drauguciu..
tai as zinau ir tokiu kur kas antra diena po 15 min sedi, wa cia tai kaip narkomanija
nu nu.,, va jau ada blogai...
ir po to werkia "ko man lupasi oda..."
bet siaubingiausias dalykas, kai dar sako : ale kokia as balta... (klinkt klint)
kaip baltas sokoladas.. klink klink... cia as truputi ne i tema klink...
morkavai panos vaiksto ir tos, kurios naudoja savaiminio idegio kremus, issitepa ir vaiksto, atseit gerai atrodo, baisu kai is tolo sviecia...manau reikia buti protingom ir eiti soliariuman, bet saikingai...:D
man balta oda nepatinka, nes tuoj visi klausia ar gerai jauciuosi, ar nesergu, ko tokia isbalus
todel lankausi soliariume. karta i savaite, bet po mazai minuciu, tam, kad palaikyt rusva atspalvi. as ir labai noredama negaleciau tapti morkine, nes oda dega rusvai, tik po keliu dienu igauna ruda atspalvi. o siaip irgi manau, kad tas morkinis atspalvis nuo savaiminio idegio kremu, soliarumu kazin ar ji isgausi...
man balta oda nepatinka, nes tuoj visi klausia ar gerai jauciuosi, ar nesergu, ko tokia isbalus
![]()
todel lankausi soliariume. karta i savaite, bet po mazai minuciu, tam, kad palaikyt rusva atspalvi. as ir labai noredama negaleciau tapti morkine, nes oda dega rusvai, tik po keliu dienu igauna ruda atspalvi. o siaip irgi manau, kad tas morkinis atspalvis nuo savaiminio idegio kremu, soliarumu kazin ar ji isgausi...
pritariu visiskai!!!!!!!!!bent vienas protingas zmogus!:)
Na, Jurgita, imanoma soliariume-yra kremukai soliariumu, kurie padeda norimu atspalwiu idegt.. tai tikriausiai tos kurios waiksto morkines, tokios ir nori but
baisu...
nesuprantu tokiu paneliu, kurios nori buti morkines??? isivaizduokit panele tokia ziema kai sniego yra, visur balta, o priesais tave ateina panele, kuri sviecia kaip morka...nu nzn, nekoks vaijzdelis...:D
nekenciu nes pasidaro tokia nenormali odos spalva
kas perdaug-tas nesveika.
su saiku einant visai gražu. [;
niu joa bet yra tokiu pvz mano drauge kiekviena diena ten po 15 min isguli
niu joa bet yra tokiu pvz mano drauge kiekviena diena ten po 15 min isguli
Kiekviena diena eiti negalima, oda gadinasi, sauseja, dar po kiek laiko baltais plemais gali ismetyti... Patariama eiti kas antra diena, o po to, norint palaikyti spalva, i savaite vieno karto uztenka
kuo rudziau tuo geriau , o kad kenkia lai seniai tiki tokiom pasakom :):)
Aušra, 15 parašė:niu joa bet yra tokiu pvz mano drauge kiekviena diena ten po 15 min isguli
Kiekviena diena eiti negalima, oda gadinasi, sauseja, dar po kiek laiko baltais plemais gali ismetyti... Patariama eiti kas antra diena, o po to, norint palaikyti spalva, i savaite vieno karto uztenka
niu tai as ir sakau kad nesveika taip daryt
Rudi zmones daug grazesni , o kas sako kad soliariumai kenkia tai balti storuliai , kuriem viskas kas nauja kenkia blogai ir t.t :):) deginkimes i sveikata , kuo rudziau tuo graziau !
niu tai gerai pavirskim visi negrais ;D ar taip norejai pasakyti ,nes as nesutinku kad kuo rudziau tuo graziau
ce kaip ir visur reikia tureti saika. negaliu ziuret kaip kai kuriows mergaites persidegina. bet jau db tokiu retokai besimato, labiau budinga buwo pacioj soliariumu aciradimo pradzioj. db gal zmones labiau sveikata rupintis pradejo, nes ir informacijos galima gauti daugiau.
vistik nesuprantu kur cia grozis kai matosi tik dantys ir akys is nenusaskomos spalwos fono, juolab kad tai ir nesveika. ce beveik tas pac kas batu tepalu veida nusitept ir zmones gasdina ir sveikatai kenkia
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Soliariumas:uz ar pries?