181

Re: Soliariumas:uz ar pries?

aaa, matai, Vaivute, tu eini i dvi sav karta, o kitos super duper grazuolytes eina kozna savaituke.. turiu pati tokiu drauguciu..

182

tai as zinau ir tokiu kur kas antra diena po 15 min sedi, wa cia tai kaip narkomanija big_smile

183

nu nu.,, va jau ada blogai...

184

ir po to werkia "ko man lupasi oda..."

185

bet siaubingiausias dalykas, kai dar sako : ale kokia as balta... (klinkt klint)

186

:::044 kaip baltas sokoladas.. klink klink... cia as truputi ne i tema klink... :::044

187

morkavai panos vaiksto ir tos, kurios naudoja savaiminio idegio kremus, issitepa ir vaiksto, atseit gerai atrodo, baisu kai is tolo sviecia...manau reikia buti protingom ir eiti soliariuman, bet saikingai...:D

188

man balta oda nepatinka, nes tuoj visi klausia ar gerai jauciuosi, ar nesergu, ko tokia isbalus smile
todel lankausi soliariume. karta i savaite, bet po mazai minuciu, tam, kad palaikyt rusva atspalvi. as ir labai noredama negaleciau tapti morkine, nes oda dega rusvai, tik po keliu dienu igauna ruda atspalvi. o siaip irgi manau, kad tas morkinis atspalvis nuo savaiminio idegio kremu, soliarumu kazin ar ji isgausi...

189

Jurgita, 26 parašė:

man balta oda nepatinka, nes tuoj visi klausia ar gerai jauciuosi, ar nesergu, ko tokia isbalus smile
todel lankausi soliariume. karta i savaite, bet po mazai minuciu, tam, kad palaikyt rusva atspalvi. as ir labai noredama negaleciau tapti morkine, nes oda dega rusvai, tik po keliu dienu igauna ruda atspalvi. o siaip irgi manau, kad tas morkinis atspalvis nuo savaiminio idegio kremu, soliarumu kazin ar ji isgausi...

pritariu visiskai!!!!!!!!!bent vienas protingas zmogus!:)

190

Na, Jurgita, imanoma soliariume-yra kremukai soliariumu, kurie padeda norimu atspalwiu idegt.. tai tikriausiai tos kurios waiksto morkines, tokios ir nori but big_smile

baisu... big_smile

191

nesuprantu tokiu paneliu, kurios nori buti morkines??? isivaizduokit panele tokia ziema kai sniego yra, visur balta, o priesais tave ateina panele, kuri sviecia kaip morka...nu nzn, nekoks vaijzdelis...:D

192

nekenciu nes pasidaro tokia nenormali odos spalva :::026

193

kas perdaug-tas nesveika.
su saiku einant visai gražu. [;

194

niu joa bet yra tokiu pvz mano drauge kiekviena diena ten po 15 min isguli :::049

195

Aušra, 15 parašė:

niu joa bet yra tokiu pvz mano drauge kiekviena diena ten po 15 min isguli :::049

Kiekviena diena eiti negalima, oda gadinasi, sauseja, dar po kiek laiko baltais plemais gali ismetyti... Patariama eiti kas antra diena, o po to, norint palaikyti spalva, i savaite vieno karto uztenka

196

kuo rudziau tuo geriau , o kad kenkia lai seniai tiki tokiom pasakom smile:):)

197

Milda, 19 parašė:
Aušra, 15 parašė:

Kiekviena diena eiti negalima, oda gadinasi, sauseja, dar po kiek laiko baltais plemais gali ismetyti... Patariama eiti kas antra diena, o po to, norint palaikyti spalva, i savaite vieno karto uztenka

niu tai as ir sakau kad nesveika taip daryt

198

Rudi zmones daug grazesni , o kas sako kad soliariumai kenkia tai balti storuliai , kuriem viskas kas nauja kenkia blogai ir t.t smile:):) deginkimes i sveikata , kuo rudziau tuo graziau !

199

niu tai gerai pavirskim visi negrais ;D ar taip norejai pasakyti ,nes as nesutinku kad kuo rudziau tuo graziau

200

ce kaip ir visur reikia tureti saika. negaliu ziuret kaip kai kuriows mergaites persidegina. bet jau db tokiu retokai besimato, labiau budinga buwo pacioj soliariumu aciradimo pradzioj. db gal zmones labiau sveikata rupintis pradejo, nes ir informacijos galima gauti daugiau.
vistik nesuprantu kur cia  grozis kai matosi tik dantys ir akys is nenusaskomos spalwos fono, juolab kad tai ir nesveika. ce beveik tas pac kas batu tepalu veida nusitept smile ir zmones gasdina ir sveikatai kenkia big_smile