Re: Soliariumas:uz ar pries?
as tai galima sakyt pries soleriuma geriau vasara degintis ilgai...o beto kai esi tamsaus gimio tai isvis nereiketu eit...ir kaip atrodo pana pwz ziemos metu visi tokia pabale o kitos sokoladines tai manau nekaip...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Soliariumas:uz ar pries?
Страницы Назад 1 … 10 11 12 13 14 … 17 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
as tai galima sakyt pries soleriuma geriau vasara degintis ilgai...o beto kai esi tamsaus gimio tai isvis nereiketu eit...ir kaip atrodo pana pwz ziemos metu visi tokia pabale o kitos sokoladines tai manau nekaip...
beto soliariumas po kiek laiko demem ismeta ir dar laime kad ne ant veido kai kurioms....mano drauge tai demem ant nugaros ismete patikekit kraupu zuret
o kas gero is "ilgo deginimosi vasara"?
nu nesakau kad ilgai pwz man uztenka bisk pabut lauke ir as jau idegus...ir dar privalumas yra kad demem neismeta kaip soleriumas
*tu pati sakei kad geriau "ilgai" degintis sauleje. ilgai but sauleje yra daug pawojingiau nei kelias minutes soliariume.
*tai gal i koki uzkampi nuejus, kur soliariumai tom paciom lempom istisus metus buna, gal ir gali kazkokios demes atsirast.
nium kazkaip as nelabai palaikau soliariuma , nes kazkaip atbaigo vezio tikimybe ir pan... bet kaip sakoma kas vienam grazu tas kitam gal but nelabai butu
odos weziu susirgti galima ir deginantis sauleje
didesnis potencialas soliariume
ir tas ir anas budas yra nesveika,reikia gi pagyvent nesveikai,o tai poto nieks ir nezinos nuo ko numirei... (p.s. cia ne apie vien soliariumus tik)
visada ejau i soliariumus ir eisiu dar... man jie patinka.... greitai igauni idegi kurio tau reikia... nereikia laukti vasaros ir saules... nereikia guleti istisas dienas ant saules ir kepintis.. o jei dar daug reikalu turi, tai isvis... nubegi i soliariuma, pabuni 10 min kokiu ir jau kita diena matosi pokyciai... o del to nesveikumo, tai manau neverta kalbeti, nes siais laikais viskas nesveika...
bet del tokiu dalyku kiek pinigu isleist reik...
lankausi soliarime ir esu patenkinta kolkas nieko blogo dziaugiuosi grazia idegusia oda,beto skaiciau kad mokslininkai istyre jog saules spinduliai ir soliariumas kenkia vienodai
Sveikos visos na as taj uz bet tik retaj, ypac sviesiaodems galima tik karta i savaite.
ir kas labiausiai nervina kad mano krutine isvis nereaguoja i nieka pilvas rudas o virsus palyginus baltas... nesamone
o ka daryt,jei yra biski strazdanu,o soliariume uhh kaip isryskeja..o man taip nepatinka:(
as tik uz, juk ne kiekvienai tinka buti mociutes suriu
as ir uz bet ka daryt jai as nusipirkau abonimenta vaiksciojau o idegis vos matomas tik daugiau strazdaneles isryskejo saulyte manes nejima ir as visad bunu tas mociutes suriukas:(
reikia nusipirkti specialu soliariumo krema ir tada daug greiciau oda idegs
reikia nusipirkti specialu soliariumo krema ir tada daug greiciau oda idegs
tai kad pirkau ir naudojau o rezultatai lb menki buvo;(
manau kad siais laikais viskas kenkia
jeigu nieko apie soliariuma neismanai tada isvis neik i soliariuma!!!!!
Страницы Назад 1 … 10 11 12 13 14 … 17 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Soliariumas:uz ar pries?