221

Re: Soliariumas:uz ar pries?

as tai galima sakyt pries soleriuma geriau  vasara degintis ilgai...o beto kai esi tamsaus gimio tai isvis nereiketu eit...ir kaip atrodo pana pwz ziemos metu visi tokia pabale o kitos  sokoladines tai manau nekaip...

222

beto soliariumas po kiek laiko demem ismeta ir dar laime kad ne ant veido kai kurioms....mano drauge tai demem ant nugaros ismete patikekit kraupu zuret

223

Raimunda, 16 пишет:

as tai galima sakyt pries soleriuma geriau  vasara degintis ilgai...o beto kai esi tamsaus gimio tai isvis nereiketu eit...ir kaip atrodo pana pwz ziemos metu visi tokia pabale o kitos  sokoladines tai manau nekaip...

o kas gero is "ilgo deginimosi vasara"?

224

nu nesakau kad ilgai pwz man uztenka bisk pabut lauke ir as jau idegus...ir dar privalumas yra kad demem neismeta kaip soleriumas

225

*tu pati sakei kad geriau "ilgai" degintis sauleje. ilgai but sauleje yra daug pawojingiau nei kelias minutes soliariume.

*tai gal i koki uzkampi nuejus, kur soliariumai tom paciom lempom istisus metus buna, gal ir gali kazkokios demes atsirast.

226

nium kazkaip as nelabai palaikau soliariuma , nes kazkaip atbaigo vezio tikimybe ir pan... bet kaip sakoma kas vienam grazu tas kitam gal but nelabai butu smile

227

odos weziu susirgti galima ir deginantis sauleje smile

228

big_smile didesnis potencialas soliariume

229

ir tas ir anas budas yra nesveika,reikia gi pagyvent nesveikai,o tai poto nieks ir nezinos nuo ko numirei... (p.s. cia ne apie vien soliariumus tik) :::044

230

visada ejau i soliariumus ir eisiu dar... man jie patinka.... greitai igauni idegi kurio tau reikia... nereikia laukti vasaros ir saules... nereikia guleti istisas dienas ant saules ir kepintis.. o jei dar daug reikalu turi, tai isvis... nubegi i soliariuma, pabuni 10 min kokiu ir jau kita diena matosi pokyciai... o del to nesveikumo, tai manau neverta kalbeti, nes siais laikais viskas nesveika... 

231

bet del tokiu dalyku kiek pinigu isleist reik...

232

lankausi soliarime ir esu patenkinta kolkas nieko blogo dziaugiuosi grazia idegusia oda,beto skaiciau kad mokslininkai istyre jog saules spinduliai ir soliariumas kenkia vienodai

233

Sveikos visos smile na as taj uz bet tik retaj, ypac sviesiaodems galima tik karta i savaite.
ir kas labiausiai nervina kad mano krutine isvis nereaguoja i nieka smile pilvas rudas o virsus palyginus baltas... nesamone big_smile

234

o ka daryt,jei yra biski strazdanu,o soliariume uhh kaip isryskeja..o man taip nepatinka:(

235

as tik uz, juk ne kiekvienai tinka buti mociutes suriu smile

236

as ir uz bet ka daryt jai as nusipirkau abonimenta vaiksciojau o idegis vos matomas tik daugiau strazdaneles isryskejo saulyte manes nejima ir as visad bunu tas mociutes suriukas:(

237

reikia nusipirkti specialu soliariumo krema ir tada daug greiciau oda idegs wink

238

Aušra, 15 пишет:

reikia nusipirkti specialu soliariumo krema ir tada daug greiciau oda idegs wink

tai kad pirkau ir naudojau o rezultatai lb menki buvo;(

239

manau kad siais laikais viskas kenkia

240

jeigu nieko apie soliariuma neismanai tada isvis neik i soliariuma!!!!!