Re: Soliariumas:uz ar pries?
na as manau,kad idegusi oda yra grazu,taciau jei nuo idegio jau susidaro yspudis,kad mergina nesipraususi metus tai jau ziauru... nieko pries as pries soliariumus,bet tikrai kas per daug,tas nesveika...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Soliariumas:uz ar pries?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 11 12 13 14 15 16 17 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na as manau,kad idegusi oda yra grazu,taciau jei nuo idegio jau susidaro yspudis,kad mergina nesipraususi metus tai jau ziauru... nieko pries as pries soliariumus,bet tikrai kas per daug,tas nesveika...
cia priklauso nuo odos tipo...soliariumo ir saules spinduliai labiau kenkia sviesaus gymio ir turintiems daug apgamu zmonesms,nes oda gamina maziau pigmento...
grazu
man ir asmeniskai grazu bet sutinku su nuomone kad kaikuriem kenkia:(
pas mane tai atsirado keleta baltu demeliu manau nuo soliariumo.. bet del to tikrai nenustosiu vaiksciuoti, man patinka degintis..
nevarykit ant soliariumu,soliariumas mano namai;DDDDDDDD juk nesam puskariovos;DD
nevarykit ant soliariumu - soliariumas mano namai;DJUK NESAM PUSKARIOVOS;D
galima ir be soliariumo graziai atrodyti, visokiu juk kremu yra kurie suteikia idegi ir odos nezaloja, o atvirksciai ja drekina ir tonizuoja...
solariumai lb kenkia daug xx spinduliuotes isleidziai kadangi lt visada viska netaip kaip turi but beto tos shoko mergaites jau 35m tures odos vezi kaip 90 metu senukai
jo tie soliarumai labai kenkia. be to zmones su oranzine oda ir neduok dieve blondinai yra bjaurus! juk mes gyvenam ne kokioj pietu saly kad norint atrodyt atseit graziai reikia but idegusim. man graziausias naturalus idegis, arba sviesi oda
vakar mieste maciau tokias paneles dvi kad net bloga pasidare,na isivaizduokit musu tautietes lietuvaites su oda kaip pas juodaodzius,na atrodo tai tragiskai.mano nuomone jei jau paneles eina i soliariumus tai bent jau reikia tai daryti su saiku
Aš prieš. Kad oda įgautų rudą atspalvį, pabuvus saulėje odoje pradeda dalintis ląstelės ir gamintis tam tikras kiekis melanino, kuris ir suteikia tą atspalvį. Tai tiesiog pagalvojus, kiek parusta mūsų oda pabuvus saulėje 5min ir kiek pabuvus tiek pat laiko soliariume. Soliariume ląstelių dalijimasis vyksta žyyymiai greičiau, todėl ir yra 10kartų didesnė rizika susirgt odos vėžiu.
nu su saiku galima eit i soliariumus:) siais laikais viskas kenkia:)
Tai vanebent su saiku, beto ir reikia kartais... Na man pavyzdziui reiketu, del odos, pigmentiniu demiu, bet ai... praeis savaime. Soliariumu fobija turiu
jei demiu yra geriau neit,nes jie nuo soliariumo isryskeja,bent pas mano drauge labai matosi...
Aš prieš. Kad oda įgautų rudą atspalvį, pabuvus saulėje odoje pradeda dalintis ląstelės ir gamintis tam tikras kiekis melanino, kuris ir suteikia tą atspalvį. Tai tiesiog pagalvojus, kiek parusta mūsų oda pabuvus saulėje 5min ir kiek pabuvus tiek pat laiko soliariume. Soliariume ląstelių dalijimasis vyksta žyyymiai greičiau, todėl ir yra 10kartų didesnė rizika susirgt odos vėžiu.
Tai cia galima paprastai paskaiciuoti;]. Sauleje pabuvus 5ar10min niekada neidegsi taip kaip soliariume per tiek laiko. Taigi soliariume gauname daugiau kazkokiu spinduliu, bet jame ir buname trumpiau;]. Todel neaisku, ar tiktai rizika yra 10 kartu didesne;]. Nes saulute irgi ne vien gerus dalykus daro musu odai.
O siaip ne naujie pasakysiu, bet su saiku galima visko. Ziema tikrai visi isblyshkejam kaip popieriaus lapai, taigis nieko blogo truputi pasisoliariuminti, kad kiek sveikiau atrodytum;]. Nors ko gero tureti apskritai sveikai atrodancia oda, kad ir balta, yra zymiai svarbiau nei pazeista, bet nukepinta soliariume;]
Man vien delto kad negrazu balta oda, atrodo kad jis butinas..Bet kaiptik tiem zmonem kurie ruzavai balti ir negalima saules daug ir soliarumu.. Siaip nesirupinu kiek jis kenxmingas, nes daug cia tu kenxmingumu nuo ko lemta nuo to ir mirsi..:D Kolkas pastebejau kad sausina labai oda, butinai reikia naudoti specialius kremus pries ir po, ir siaip drekinamaji krema..tada viskas ok..:D O del grozio nesigincijama, mane ziauriai jaudina idegusi panele, kitiems ne tegul renkasi baltas..kiekvienam savo..:D
jei demiu yra geriau neit,nes jie nuo soliariumo isryskeja,bent pas mano drauge labai matosi...
Ne, pigmentines kaiptik susilygina... tos baltos...
uz nes ziema nera saulutes ir nera kur idegti taigi lb gera iseitis soleriumas.
o vasara tik pleze.
beje soleriumas brangei kainuoja tie visi kremukai ir.t.t
Vienareikšmiškai už Pati neretai apsilankau...Svarbiausia tik, kad būtų su saiku
Puslapiai Ankstesnis 1 … 11 12 13 14 15 16 17 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Soliariumas:uz ar pries?