1

Tema: Sveikinimai jubiliatams

atejo i galva tokia mintis kad reikia  padaryti sveikinimu skyreli..
o sveikinti galima su visomis progomis.. juk sveikinimai tikrai nudziugina mus visus ir visada primina kad mes rupime savo draugams wink

2

Re: Sveikinimai jubiliatams

na, as nzn.. as visada rasau sveikinimus is galvos. kokia nors nesamone, ar siaip ka nors uz sirdeles griebiancio >> butent tai, kas primena mane ir ta zmogu << nesvarbu kas jis man. ta prasme, kazka bendro, ka mes abu zinom.. nes tai suartina dar labiau, ir parodo, kad TU is tikruju zmogui rupi :H man daug mieliau gauti tokius zodzius pvz>> ir kaip man tada sakei .. arba kaip tada mes kartu .. zdz.. parodai zmogui, koks jis tau brangus.. va... tas bendrumas pralinksmina wink privercia syptelti, zdz svelniai palyteja sirdele :H ... :::818
ir siaip tu zodziu ieskojimas >> butent tu, apie kuriuos as ka tik rasiau.. privercia ta, kuris raso, ilgiau pagalvoti apie ta zmogu.. pamastyti.. ir tada supranti, kas jis tau per vienas .. prisimeni, kaip buvo gera su juo. arba tik supranti. kad nieko bendro vis delto neturi >> as jau kelis kartus taip esu pasijutus.. kad atrodo geros geros drauges.. taciau.. kai laikas truputi isskiria.. kai atsiranda nauji draugai.. tai ir dingsta kazkas.. nzn.. va..

3

Re: Sveikinimai jubiliatams

Na jei truksta jums to stai pavyzdys kaip tai padaryti :=D
http://www.youtube.com/watch?v=1xIble9ygaU&feature=dir