1

Topic: reikia diplomo

reikia diplomo (padirbto ) parodyt mami ir viskas. Atsilyginsiu

2

Re: reikia diplomo

Ot graziausia... ka mama labai pikta? as taj pasakyciau kad nebaigiau ir tiek. manoji suprastu...
num sekmes tau wink

3

aš irgi pasakyčiau..
na kas tokio?..
sėkmės..

4

O kas bus kai mama suzinos kad tu netik diplomo neturi bet ir padirbta jai parodei? aisku tau jau 22 gal namu aresto neskirs ;D bet butu idomu suzinoti.... :::011

5

Viktorija, gali mano diploma pasiskolint... big_smile

6

ahaha big_smile mano vienas draugelis irgi du kartus iskrito is univero, trecia kart nestojo, o mama jau galvoja, kad jis ketvirtakursis big_smile jauciu kai ateis laikas, lygiai taip pat bandys suktis big_smile
as tai manau, kad jus mazvaikiai esat, visiskai nesubrende, jei tokio amziaus vis dar meluojat tevams.

7

Juk ji prase diplomo o ne jusu kritikos big_smile

8

Viktorija, 22 wrote:

profesinio?ar aukstasis?  su skaneriu nukacelink kieno nors:)  jai aukstaji nori padirbt tai supras anksciau ,ar veliau is givenimo veiksmu, sekmes.

9

Rasa, 19 wrote:

Juk ji prase diplomo o ne jusu kritikos big_smile

Kitaip nebus, cia Lietuva... big_smile
Tokia ginyba nieko neapginsi... big_smile

10

pritariu Sigitui. .. Rasa, kas is to, kad ji parodys "diploma" .. o dieve.. tu nemanai, kad tevai didziuojasi vaiku, pasakoja draugams <>>> va mano vaikas, istojo ten ir ten.. mokosi.. va diplomas.. zdz, tuo padirbtu diplomu padarysi geda ne tik sau.. bet ir savo tevams.. kad ju vaikas toks.. MELAGIS.. as tau sakau wink

11

Viktorija, 22 wrote:

:::b02 negaliu prajuokinai ;D;D;D;D  na buna bahurams  taip:::111 bet kad mergina ...;D;D;D pasakyciau nuvaryk i turgu ir nusipirk :::b02 bet jei rimtai tai sis dalykas man negirdetas :::036 zinau pasus padirba vizas , bet ne diplomus big_smile ... gali kreiptis i tuos kas padirbineja pasus :::818 jie ka nors sugalvotu ... bet kvaila  butu nes tiesa isaisketu vistiek :::008

12

Viktorija, 22 wrote:

waahahaaaa prajuokino belenkajp:D atrodo suauges zmogus..smegeneliu vingiu turetu bisky daugiau but...:D nu matosi ne bereikalo to diplomo negavo....:)