1

Tema: Mtv Jusu Akimis

Kas patinka is mtv repertuaro? o gal kas nors piktina? gal Jus neutralus? o gal isvis nezinot kas tai per kanalas? smile Tikrai idomu big_smile

2

Re: Mtv Jusu Akimis

tikrai zinau, kad toks yra ir rodo daug visokiu nesamoniu, bet neziuriu tv ;]

3

Isvis net nemates? niu as irgi nemegstu tv bet kartais kai atsiguliu pailsint kojeles ir muzika atsibosta (buna ir taip smile tada isijungiu mtv nes per kitus kanalus arba serijalai arba kitokios nesamonytes big_smile o ten zinok yra visko - ir filmuku krutu big_smile nors siaip aisku nesu filmuku megeja bet ten ziuriu apie toki amerikos teveli - zinok kruta... ten ir muzika ivairi ir daug laidu (idomiu ir kartais aiksku nelabai nes skirtingiems zmonems skirtingos laidos) dar megstu auto taj ten papimpinimas yra nerealus ratu smile aj zodziu jei ka - as uz mtv... tik man ta nauja laida oops nesamone!!!

4

na as pamenu, kai su drauge visa nakti nemiegojom.. ir klausem mtv.. tai per nakti grojo tas pacias dainas.. gal kokia 20 kartu... vemt tase.. na nzn... nors as per kompa klausausi tas pacias dainas.. bet faktas tas >> kad per tv to matyti nenoriu.. nors nzn.. turetu jie daugiau ko nors paleist..
>> del laidu >> nzn per kur ta laida rodo >> tipo issukis kazkoks :? gal ne per mtv nzn.. bet man tai dar nieko >> lusnos > ar kaip :? ten kur rodo, kaip zmones gyvena, ju namus.. man idomu, nes minciu gali pasigriebt. bet specialiai neziuriu, jei uztaikau savaitgali grizus namo paziuret, tai paziuriu :?

5

koks lietuviskas ar angliskas variantas???????

6

lietuviskas brangusis... lietuviskas wink

7

Nijole, o kurie kanalai geriau muzika leidzia? nzn mcm daug blogiau man uz mtv ten isvis tik ijungiu kas trecia dajna ta pati... ir dar leidzia amzinai savo prancuziskas ar ka ten... kitur daug rusiskos.... tipo jei nori ko nors gero (o juk kiekvienas norim skirtingaj) taj reik i wishlista rasyt ir gauni. bet sutinku kad dainu galetu daznai nekartot smile

8

kai randu proga prisest prie tv visada paziuriu per mtv rodomas laidas smile isskirus viena - pumpt ar kaip ten su kucheriu kur apgaudineja izimybes,nes nelabai idomu man ten smile o seip,dissmised lb patinka,pazvengt galima ;] cribs - pavarvint seile gali smile topai irgi neblogai,zodziu man tinka ir patinka mtv

9

Gal ir visai nieko. Laidos idomios, bet muzikos mazai geros buna. Cia gal man tik taip... Nors tai turbut geriausias muzikinis kanalas visgi wink

10

is mtv laidu,tai man tik viena lb patinka Kambariu inspekcija atrodo vadinasi,nors kartais viskas man ten nenaturaliai atrodo,bet linksma:)na,o muzika tai ta pati kaip ir visur...

11

nu as lietuviska mtv tai dar nemaciau :::818 bet maciau anglijos ir vokietijos o dabar pastoviai ziuriu IT MTV tai nors ir italiskai pliurpia vistiek nieko pasiziuriu ir pasiklausau  dainikiu visokiu big_smile nu man tik del muzikos ir yra TAS interesas :::110

12

Egle, 17 parašė:

Gal ir visai nieko. Laidos idomios, bet muzikos mazai geros buna. Cia gal man tik taip... Nors tai turbut geriausias muzikinis kanalas visgi wink

tai turbut VIENINTELIS lietuviskas muzikinis kanalas big_smile

13

Jop kambariu inspekcija fajniausia laida wink
O kurioj saly gyveni daba? Italijoj? niu klausyk kaip pliurpia greit jau ziurek ir ismoksi italu big_smile
O siaip man ir angliska patiko... gal net labiau nes izimybiu uzsienio daug rodydavo smile tik nepatikdavo kad sale labai jau surezisuotai klykdavo kai ateidavo kokia zvaigzdute smile na o gal ten superiniai gerbejai big_smile Apskritai uzsieny labai priimta klykt del tu zvaigzdynu nors nesuprantu ko... tongue

14

Aleksandras, 22 parašė:
Egle, 17 parašė:

tai turbut VIENINTELIS lietuviskas muzikinis kanalas big_smile

O ji turejo omeny is lietuvisku ir nelietuvisku - is visu fajniausias smile

15

ka ziuriu....

euro top 20
scarred
american dad kartais
nu ir dar daug ka big_smile

16

Armida, 20 parašė:

kai randu proga prisest prie tv visada paziuriu per mtv rodomas laidas smile isskirus viena - pumpt ar kaip ten su kucheriu kur apgaudineja izimybes,nes nelabai idomu man ten smile o seip,dissmised lb patinka,pazvengt galima ;] cribs - pavarvint seile gali smile topai irgi neblogai,zodziu man tinka ir patinka mtv

Siaip punkd big_smile
.."pumpt".. ;D

17

O man kaip tik "Isdurtas" laida nereali smile nes idomiai ten apgaudineja ir galima linksmai pasijuokt smile
LAUKIU JUSU KOMENTARU big_smile

18

nezinau as apie ta laida nieko. bet faktas tas, kad sedejau kazkada kavinej ir pamaciau, kai reklamavo mtv ta zalia apyranke >> NO SMOKING POWER ir nusipirkau as ja big_smile) va.. zdz tema apie mtv ir jos apyranke, kuri dar tamsoj sviecia :::b18

19

o jei rukau bet propoguoju nerukyma? nes siaip noriu kad zmones neprasidetu su sita zalojimo programa sau... kaip tada su ta apyranke? big_smile

20

na as nzn.. nzn :V na, pvz as tai nekenciu tu visu cigiu ir to kvapelio.. bet jau kai gerai ikalu (arba ziauriai susiparinus bunu) tai tada uztraukiu, nors paskui sau smirdziu :V bet vis tiek visiems sakau nerukyt ir t.t. tai manau ir tau tas pats galioja :V
>> ka as zinau .. man svarbiausia, kad ta apyranke ciotka tokia pasiziurek jei nematei >> http://forumas.ieskok.lt/imgload/4023