21

Re: Mtv Jusu Akimis

am...biski off topic...  Nijole, kur ja gaut ? nes seip irgi nerukau ir net uzgeres ne ... nes rukymas = blogis..feee ;/
o seip tai mtv nezinau, neziuriu,nes ir taip tv retai pasiziuriu, tik tai kas svarbiau, idomiau ir viskas...

22

na, maxmoj prie kasu radau kazkuria diena :V
>> as tik labai dziaugiuosi, kad Jurga per siu metu mtv pavare :::035

23

Aleksandras, 22 parašė:
Egle, 17 parašė:

Gal ir visai nieko. Laidos idomios, bet muzikos mazai geros buna. Cia gal man tik taip... Nors tai turbut geriausias muzikinis kanalas visgi wink

tai turbut VIENINTELIS lietuviskas muzikinis kanalas big_smile

Lietuviskas tikrai ne vienintelis... Taigi Puko tv dar yra...nezinai? ;D O siaip jo as turejau galvoje, kd geriausias is visokiu ir uzsienietiskuir lietuvisku, teisingai Doroteja pastebejo:)

24

Fiodoras, 25 parašė:

nu as lietuviska mtv tai dar nemaciau :::818 bet maciau anglijos ir vokietijos o dabar pastoviai ziuriu IT MTV tai nors ir italiskai pliurpia vistiek nieko pasiziuriu ir pasiklausau  dainikiu visokiu big_smile nu man tik del muzikos ir yra TAS interesas :::110

Banalu ;D pabandyk garsiai perkaityti :::b02

25

joa SVEIKINU Jurga nerealiai pavare smile net uzklykiau kai pamaciau kad laimejo, as uz ja emoj ir balsavau big_smile ta jos daina (lietuviskos nelb...) taj veza mane smile sakyciau pasaulinio lygio, kaip beje ir klipas (ir kas toki blyn padare?saunuolis:D ) va taip dajnuot ir as noliu ... :::818
del apyrankes tai maciau ja per tv! bet jei rukysiu su ja taj gausis bad ... :::044
gal tada tiesiog jus darykit uz mane si gera darbeli tongue
p.s. puko nezinau big_smile

26

Na, aš tą kanalą įsijungiu vien dėl nieko sau vaizdų (pusplikių gražuolių ar šiaip įdomiai sukaltų klipų). Muzikos atžvilgiu nieko ypatingo jame nematau. Muzika man labiau tinka kaip fonas, tuo atžvilgiu Mezzo yra geriau.

27

Visokiu laidu parodo tas MTV... Kai kuriu net labai besistengdama nepajegiu suprasti=]]]. Pvz yra toks klounas, kuris eina i gatve ir neva kalbina zmones,o paskui is ju issitycioja, bet taip tiesiogiai, ne siaip ant stambios moterishkes uzvaro     u stora,o daug riebiau....vieni shypsosi, kiti tam klounui i galva duoda=PP nezinau kokia mintis tos laidos. Dar kita laida yra kur toks storas vyrukas veda. Neaiskaus amziaus, nes atrodo kaip vaikas=P. Ten vel nesamones dedasi. Voliojasi po maista, apsimeta maistu.... nu zodziu nesamone=DD. Dabar naujas lietuviu projektas Baltish atsirado..... cia jau patylesiu... budulis su savo chebra.... nezinau, kam ta laida skirta ir kas tokius absurdus ziuri....

Kitos laidos kaip real life, ooops, dar kelios visai normalios=] galima paziureti kartais. Apskritai mane tos laidos dazniau erzina nei patinka, lai rodo klipus ir gana=]

28

Živilė, 21 parašė:

Visokiu laidu parodo tas MTV... Kai kuriu net labai besistengdama nepajegiu suprasti=]]]. Pvz yra toks klounas, kuris eina i gatve ir neva kalbina zmones,o paskui is ju issitycioja, bet taip tiesiogiai, ne siaip ant stambios moterishkes uzvaro     u stora,o daug riebiau....vieni shypsosi, kiti tam klounui i galva duoda=PP nezinau kokia mintis tos laidos. Dar kita laida yra kur toks storas vyrukas veda. Neaiskaus amziaus, nes atrodo kaip vaikas=P. Ten vel nesamones dedasi. Voliojasi po maista, apsimeta maistu.... nu zodziu nesamone=DD. Dabar naujas lietuviu projektas Baltish atsirado..... cia jau patylesiu... budulis su savo chebra.... nezinau, kam ta laida skirta ir kas tokius absurdus ziuri....

Kitos laidos kaip real life, ooops, dar kelios visai normalios=] galima paziureti kartais. Apskritai mane tos laidos dazniau erzina nei patinka, lai rodo klipus ir gana=]

big_smile
as irgi maciau kvailu laidu bet pamaciau ir daugiau nebeziuriu nes neverta stengtis ju suprast wink zinaj kiekvienoj televizijoj yra ir gero ir blogo wink
to baltish taj net neziurejau nes vien jau vedejaj pasako koks nusisnekejimu lygis ten bus ;D turbut nori lietuvele suamerikinti kad mentalitetas butu zvengti is torto i galva metamo big_smile big_smile big_smile

29

Doroteja, 21 parašė:

to baltish taj net neziurejau nes vien jau vedejaj pasako koks nusisnekejimu lygis ten bus ;D turbut nori lietuvele suamerikinti kad mentalitetas butu zvengti is torto i galva metamo big_smile big_smile big_smile

Man visad patiko Šapausko ir Ramanausko duetas ir jų humoro nelaikau lėkštu, nelabai kas bendro su amerikietiškais juokeliais.
Pažiūrėjau tą Baltish, ne viskas patiko, bet gerų epizodų buvo. Nemanau, kad galima lyginti politinių, istorinių, kultūrinių ir pan. aspektų pagrindu kuriamus vaizdelius su minėtuoju "torto metimu į galvą".   

30

As puikiai suprantu ka Sapauskas ir Ramanauskas pashiepia, bet tie pokshtai man tokie nejuokingi.... Panashu, kad ju juokai skirti tiems patiems, is kuriu juokiamasi=]. Tikrai neziuresiu tos Baltish, nes vien reklamos negaliu matyt....

31

Martyna, 19 parašė:
Doroteja, 21 parašė:

Man visad patiko Šapausko ir Ramanausko duetas ir jų humoro nelaikau lėkštu, nelabai kas bendro su amerikietiškais juokeliais.
Pažiūrėjau tą Baltish, ne viskas patiko, bet gerų epizodų buvo. Nemanau, kad galima lyginti politinių, istorinių, kultūrinių ir pan. aspektų pagrindu kuriamus vaizdelius su minėtuoju "torto metimu į galvą".

nu to baltish neziurejau ir viena diena spec paziuresiu! big_smile
na sorry  man ju juokai visada buvo bajsus tiek "raguose" tiek kai surski vaidino...tik nzn kaip cia... zodziu ne mano skonio ir tiek, man atrodo leksta ir nieko sau negaliu padaryt big_smile
P.s. raguose dar ne tokiu vaizdeliu buvo kaip torto metimas...patikek daug nesamoningesniu,,kur jau ne juoktis nioris o turn off the tv ;D

32

man mtv labai patinka smile

33

nezinau kada paskutini syki buvau isijunges mtv.. gal kai rode futurama.. daugiau ten vien nesamoniu prikista televizija

34

MTV mano megstamiausias kanalas,
man lb patinka tokios laidos kaip:kambariu inspekcija,top 20,
nepatinka super mercado:P)
o seip,nieko pres MTV neturiu:D) i like it
wink

35

chuliganas kuris bijo pagroti ne popsa...taigi del to nervuoja jei chuliganas tai comon tegu deda muzika kuri nera paprastuose popsu remuose...

36

su ta muzika... kiekvienam savo wink

37

na gal kanalas ir nieko seniena   leidzia dazniausiai,  bet mane kankina visada vienas  klausimas kas autorius  tu "fantastisku" reklamu:::201

paziuriu tik pimp my ride, patrakeliu serijas, apdovanojimus  arba live koncertus

38

Doroteja, 21 parašė:

Kas patinka is mtv repertuaro? o gal kas nors piktina? gal Jus neutralus? o gal isvis nezinot kas tai per kanalas? smile Tikrai idomu big_smile

Patinka tik Baltish ir aisku Pimp my Ride..:D Nu dar paziuriu kitas kaikurias laidas.. O visa kita man ten sh.. ir muzika ir t.t..

39

muzika galima savo per kompa klausyt wink as pati per visus muzikinius kanalus praeinu jei nieko gero tj isijungiu kompa...